Отзывы покупателей о Таблетки для посудомоечных машин Start Classic 30 шт. (4820207100039)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Користувались somat, вони трохи кращі але вони дорощі, Smart гадаю топ за свої кошти!

Достоинства:
    Недостатки:
    Трохи залишаються розводи, але не суттєво.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Перепробувала купу засобів різної цінової категорії і зупинилася саме на цих таблетках. Для моєї води вони підійшли ідеально - посуд чистий і без нальоту. Ще беру таблетки для миття посудомийної і пральної машин цього ж виробника і теж задоволена.

Достоинства:
    Підходять для моєї води
  • Галина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Хороші таблетки! І ціна супер! Мені 100 шт хватає на 7 місяців (4 людини в сім'ї) 3-рази в тиждень наповнення. А з приводу білого нальоту, то цей эффект буває тільки тоді коли додаю Сіль

Достоинства:
    Дешево і чисто)))
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

За свои деньги отличные таблетки, всегда беру по акции их или жене мит, для супер грязной, жирной посуды исполню сомат или финиш

Достоинства:
    Цена-качество
    Для ежедневной мойки посуды отлично
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Брала неодноразово, мені подобається і якість миття і звісно ціна

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Часто їх беру, мені подобається співвідношення ціна/якість.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Дуже незадоволена цими таблетками для посудомийної машини, тому що вони залишають дуже сильний наліт на посуді - особливо помітно на кольоровому. Також наліт залишається на висувних механізмах машини і через це погано працює. -100 із 10. Не рекомендую в жодному разі.

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, нам дуже прикро, що використання таблеток таблетки для посудомийної машини залишило у Вас негативне враження.
      Описаний Вами наліт найчастіше може бути пов’язаний не лише із мийним засобом, а й із підвищеною жорсткістю води. При високому рівні жорсткості мінерали у воді можуть осідати на посуді та внутрішніх елементах посудомийної машини, особливо якщо додатково не використовується спеціальна сіль для посудомийної машини та ополіскувач для посудомийної машини. Саме ці засоби допомагають пом’якшувати воду, запобігати утворенню нальоту та покращують результат миття.
      Рекомендуємо перевірити налаштування жорсткості води у Вашій посудомийній машині згідно з інструкцією виробника, а також регулярно поповнювати відсік для солі та ополіскувача. Це особливо важливо у регіонах із жорсткою водою.
      Ваш відгук дуже цінний для нас, і ми обов’язково передамо його відповідальному відділу. Сподіваємося, що з правильними налаштуваннями та комплексним використанням засобів результат буде значно кращим.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Користувались финішом, соматом. Що можу сказати: посуда чиста, розводів немає. Різниці не бачу.

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Користувався різними, і дешевими і дорогими.
    Посудомийка з сіллю і ополіскувачем окремо.
    Миють поганно залишають плями, розводи залишки бруду.
    Наприклад бюджетні fine line справляються відмінно.
    В іншій посудомийці де немає соллі і ополіскувача, так взагалі враження що таблетки не поклав.

Достоинства:
    дешеві
    Недостатки:
    погано миють

Таблетки Fine Life виробляються нашою компанією, до них у вас немає нарікань і ми дуже вам вдячні за це уточнення.

• Аліна Т***

Купую багато років. Все влаштовує

Достоинства:
    Добре вимивають
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Виктория Ш***

Недорого и хорошо моют

• Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Посередньо миють, але достатньо. Якщо в машинці є солі, то все чисто. Без зайвого аромату.

Недостатки:
    Індивідуальне парування таблеток. Втомлює бавитися з тим кожен раз.
  • Т.О.

Ціна-якість,гарно миють посуд

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    ---''
  • Катерина

якістю задоволені

Достоинства:
    ціна, укр.виробник
  • Валерій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Прості табли. Яка ціна така і якість.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якщо за свою ціну то нема
  • Галина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Якщо на довший період миття посуду поставити (1 -1:30), то відмиває чудово!

Достоинства:
    Ціна. Немає ніякого специфічного запаху після миття
  • Надія г***

Супер, за таку ціну.

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:
    Ще не знайшла
  • Евгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

Досить довго користувався, але якість погіршилася і перейшов на інші.

Достоинства:
    Ціна і швидка доставка
    Недостатки:
    Низька якість, або не підходять до моєї маишинки Індезіт. Часто залишають "наліт" на посуді.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Беремо їх, бо вони дешеві, і без різкого запаху. Але іноді залишають білі сліди на посуді, треба додатково споліскувати в раковині.

Достоинства:
    Дешеві
    Недостатки:
    Іноді залишають сліди
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Непогані таблетки, іноді навіть достатньо половинки, якщо не дуже забруднений посуд.

• Татьяна Ч***

Дуже хороші таблетки. Немає хімозного запаху. Задоволена на 100%

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Дорогань О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Нічого не відмиває, залишає білий наліт на посуді. Після використання потрібно все перемивати вручну. Кошти на вітер.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Залишає білий наліт
  • Ася Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Жахливі таблетки. Не рекомендую. Витрачені задарма гроші. Білий наліт на посуді, перемиваємо вручну.

Достоинства:
    Недостатки:
    Залишають наліт на посуді, не відмивають
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Завжди вважав, що потрібно підтримувати вітчизняного виробника. Колись це були улюблені таблетки. Останні два рази це сміття, кришаться, поки доніс до лотка для таблеток, розломалась на 2-3 частини. Більше цей шлак брати не буду. Буду шукати щось інше.

Достоинства:
    Їх немає, ціна можливо, але при такому бракові товару то й ціна зависока
    Недостатки:
    Кришаться, якість мийки стала хуже, не рекомендую
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Використовую стандартну програму 55гралусів, 2.5 години. Так от, одного разу забув покласти цю таблетку - різниці не відчув ніякої - що з таблеткою, що без.

Достоинства:
    Акційні
    Недостатки:
    Не миють
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Використовувала таблетки цього виробника пару років. Але, вони стали набагато гірше....білий наліт на посуді!
    Вода проходить через фільтр, міняла на ПММ жорскість води ( всеж сподівалась що причина не в таблетках).
    Потім купила Сомат і посуд в ідеальному стані.
    Більше не буду купляти таблетки для ПММ Старт , не рекомендую.

Достоинства:
    не виявлено
    Недостатки:
    став гірше
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Подобаються, посуд чистий, співвідношення ціна/якість чудові. Брала дорожчий бренд, то ці краще. Ділю таблетку навпіл, мені на маленьку посудомийку вистачає.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не бачу
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30

Я перепробувала і капсули різних виробників, і рідину, але ці таблетки сподобалися найбільше. Гарно відмивають, розводів не залишають, справляються із застарілим брудом. Я жорсткість води не перевіряла, але мабуть пазл зійшовся.

Достоинства:
    Ціна/якість
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Таблетки супер

Достоинства:
    Посуд як новий
    Недостатки:
    Мама думає що я не мию посуд а купляю новий
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Не сподобалось, лишає білий наліт на всьому посуді, навіть ополіскувачі не допомагають(

• Андрій Т***

Також був білий наліт, тому додав солі, очистив посудомийку за допомогою таблетки для чищення на програмі з максимальною температурою, додав ополіскувач і тепер все ідеально.

• Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100

Отличные таблетки ,постоянно покупаю в розетке.Рекомендую

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Завжди беру, для середнього рівня мийки посуди, дорожчі бренди справляються ефективніше.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дорогі таблетки ефективніше
  • Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200

Таблетки ужасные.Вся посуда в белых разводах и налёте.Не рекомендую.

Достоинства:
    Не обнаружил
    Недостатки:
    Описано выше
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

Не рекомендую

Достоинства:
    Їх немає
    Недостатки:
    На посуді залишають білий нальот.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Отличные таблетки, за цену 172 гривны им равных нет

Достоинства:
    Функцию свою выполняют
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Ужасные таблетки, не отмывают, оставляют налет. Приходится перемывать посуду вручную. Осталось пол пачки - выбросить жалко и пользоваться невозможно. Порошок этой фирмы справлялся хорошо, таблетки - ужас! Не советую

Вітаю.
      Нам прикро, що у вас склалося негативне враження за цим продуктом.
      Дана лінійка під назвою Classic є базовим засобом для миття посуду та відноситься до економ сегменту. Для якісного миття необхідно додавати ополіскувач у комплексі з таблетками. Для більш вдосконаленого миття є лінійка Maximum, яка відноситься до сегменту вище середнього та не потребує додаткових дій, до їх складу вже входять необхідні компоненти. Також значну роль відіграє вода та її складники, що неодноразово було протестовано на виробництві. Усі необхідні дії, вказівки та умови використання вказані на упаковці.
      Дякуємо за відгук.
      Гарного та тихого дня!