- Катеренчук И***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Хаки
Якість чудова і ціна доступна. Не розтягуються при пранні, та не змінюють колір. Замовляла чоловіку 2 рази. Рекомендую. Трикотаж дуже якісний.
- Достоинства:
- Якість, пошиття, ціна. Все супер
- Недостатки:
- Вячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 50. Цвет: Хаки
Другий раз купую цей товар. Перша купівля була вдалішою. Цього разу після першого прання "поліз" шов
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якісь швів
- Продавец SweetHomeDress
Доброго дня ми виробники одяг шиють люди. Якщо виявили брак без проблем обміняємо. Гарного Вам дня бережіть себе будь ласка.
- ГарайОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 5XL. Цвет: Хаки
Дякую
- Достоинства:
- Для холодної погоди те що треба. Міцні, еластичні, приємні до шкіри.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Хаки
Товар дійсно відповідає якості.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 44. Цвет: Хаки
Все супер
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 52. Цвет: Хаки
Чудові труси за свою ціну. Якісні на дотик і пошив нормальний. При отриманні кожні труси в окремому пакунку.
Відправили оперативно, в той же день коли зв'язались і уточнили деталі замовлення. Не підвели. Дякую- Достоинства:
- Ціна, якість
Соответствует
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 46. Цвет: Хаки
Дуже сподобалася якість білизни!
Що найголовніше: труси скроєні і мають нормальну довжину і посадку.
Про розміри краще запитати у продавця.
На хлопця підлітка середньої статури, з обʼємом бедер 90см нам порадили 46 розмір. І не прогадали.- Продавец SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу! Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- ДаніїлОтзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Хаки
Якість и пошив на високому рівні дякую
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Ельдар А***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 52. Цвет: Хаки
Якість та ціна топ
- Продавец SweetHomeDress
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 3XL. Цвет: Хаки
Якісний товар, швидка доставка до пункту видачі розетки.
- Продавец SweetHomeDress
- Борис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Хаки
дуже добре
- Продавец SweetHomeDress
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 54. Цвет: Хаки
Не значне, але в назві товару - труси чоловічі з хрестиком, а прийшли без. Тому тут маленька не відповідність. А так все добре.
- Достоинства:
- Відповідний розмір. Добрий матеріал. Добре сидять.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец SweetHomeDress
Доброго дня. Дуже вдячна вам за відгук ми виробник і дійсно виробляємо дві моделі з емблемою ЗСУ і без. В даному випадку мабуть відділ пакування заплутався і помилково відправив без хреста. Дуже вибачаюся на інше замовлення зробимо знижку. Тихого спокуйного Вам дня.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 2XL. Цвет: Хаки
Комфортні, тканина якісна, доставили Новою Поштою менш ніж за добу.
- Продавец SweetHomeDress
- Антоніна А***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 48. Цвет: Хаки
Купила чоловіку труси гарна якість і приємні на дотик чоловік задоволений. Чудове обслуговування і швидка доставка. Буду замовляти ще.
- Продавец SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте український бренд German Volf. Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SweetHomeDress. Размер: 52. Цвет: Хаки
Купила чоловіку ці труси дуже сподобалися гарно сіли не тиснуть. Дякую продавцю за швидку комунікацію і відправку. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Гарно сидять. Швидка доставка.
- Продавец SweetHomeDress