- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Для своєї ціни, ідеальний подарунок для для дітей +30 років)))
- Достоинства:
- недорого, швидко
- Недостатки:
- відсутня доставка через розетку
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Все чудово, висока якість обслуговування зі сторони продавця і Розетки. 10/10
З приводу консолі: маю на руках консоль від того ж виробника Sup 400 in 1, тож часом я буду порівнювати цю консоль з більш дешевшою її версією.
1. Не працює індикатор гучності (він завжди показує 30, незважаючи на фактичний рівень гучності);
2. Екран не дуже гарно зібран, також мається битий піксель на дисплеї (див. фото);
3. Mini-B USB роз'єм для заряджання пристрою (навіть не Micro-USB);
4. Відсутня парна консоль для гри удвох (і це заводить у тупик, бо не маю жодного уявлення - де взагалі можна знайти щось подібне для цієї консолі: якщо щось й шукати, то з виходом Mini-B USB, або тестувати перехідник з Mini-B USB на Micro-USB та підключати парну консоль з Sup 400 in 1 ) Забавно, що тут є ігри, що підтримують гру удвох, проте парної консолі немає.
Всі ці недоліки, окрім останнього компенсуються невеликою вартістю консолі.
Що порадувало:
1. Довгий кабель для підключення до телевізору, на відміну від короткого в Sup 400 in 1;
2. Гарна збірка самого корпусу, кнопки натискаються приємно, у томі числі і джойстик;
3. Підтримка SD карток та наявність комплектної, вже встановленної картки (тобто є змога завантажити сюди свої ігри, та, судячи з форумів - ігри з інших емуляторів, яких немає в самої консолі);
4. Велике різноманіття різних ігор (900 шт.), на різні смаки;
5. Можливість зберігати прогрес у іграх.
У цілому, ця консоль - збірка емуляторів для класичних ігор, з можливістю підключити її до ТВ та грати на великому екрані, самому. Якщо потрібно щось більш схоже на справжню "ретро-консоль" - беріть 400 in 1, бо то фаміком: ігри більш адаптовані під приставку та головне, що можна спокійно буде пограти удвох. У M9 через емуляцію деякі ігри можуть працювати гірше (як от Super Mario Bros), маппінг кнопок в деяких іграх може бути неправильним.- Достоинства:
- Довгий кабель для підключення до ТВ, натискання кнопок, інтерфейс, кількість встановленних ігор, підтримка SD, зберігання прогресу ігор, ціна
- Недостатки:
- Дисплей, баг з гучністю у інтерфейсі, відсутня парна консоль для гри удвох
- Кругленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Все супер!)
Купувала на подарунок дитині,сьогодні перевіряла чи все працює і сама залипла на пів дня в Маріо
Рекомендую - Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Супер консоль, чоловік задоволен на сто відсотків. Така ностальгія, просто топ за свої гроші.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Якісний девайс за приємною ціною. Із явних плюсів - дуже не поганий екран як на таку ціну. Купляв дитині як перша ігрова приставка, але тепер потрібно сперечатися з ним хто буду грати на ній)
- Достоинства:
- Welcome back to the 90s
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Приставка суперова, дитина в захваті!!
- Достоинства:
- Велика кількість ігор та можливість підключення до TV.
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Лучшее приобритение. Особено за такую цену. Есть и Сега, и М.А.М.Е и другие консоли, и главное работает почти все на отлично. Но и это не главное, самое главное ее можно прошить MiyooCFW
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Отримав давно, погрався й пишу відгук. Як на мене чудова забавка коли треба вбити час й згадати дитинство. Ігор з головою вистачає, можна поставити свої. Є тут ігри наприклад китайською мовою (або японською, не знаю) - знайшов європейську версію та поставив. Все працює! Ну от батарейка заслабка й гучність невірно показує, але то таке. Я задоволений повністю!
- Достоинства:
- Компактна, багато ігор, можна свої завантажити
- Недостатки:
- заслабка батарейка, гучність не показує правильно
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Вартує своїх грошей.
- Достоинства:
- Зібрані всі класичні ігри 90-х. Все працює без проблем.
- Недостатки:
- Можливо комусь, як і мені, буде не зручний джойстик, але за декілька годин використання звикаєш.
- Румянцев В***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Все працює дитина задоволена в батьків настальгія)))
- Головков Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Товар для його ціни добрий! Дитина задоволена!
- Достоинства:
- Можна залити свої ігри
- Недостатки:
- Не знайшов
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Поки не знаю скільки зірок ставити тому що написано 900 ігор але я не розумію де їх знайти? Я натискаю кнопку А, коли обрав потрібну консоль але воно просто показує фон самого павер боксах
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Була невеличка затримка у зворотному зв'язку, а взагалі все добре. Приємна ціна, зручний дизайн, велика кількість ігор, дитині дуже подобається.
- Достоинства:
- Швидка відправка, всі складові присутні.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Дитина задоволена. Все працює......
- Достоинства:
- Все працює.
- Недостатки:
- Не зручно вибирати Ігри
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Чудова іграшка за свої гроші
- Достоинства:
- Кольоровий екран нормального розміру, все працює
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор
- Тимур Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Замовив дві. На одній не працює батарейка. Куплю нову. Але кра ще б перевіряли перед відправкою.
- Достоинства:
- Швидка відправка, дзвонять, турбуються
- Недостатки:
- Перед відправкою, товар не перевіряють.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Поганий
- Достоинства:
- їх не має
- Недостатки:
- слаба батарея
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Капець замовив приставку забрав її вмикаю але емулятори не працюють, обераю емулятор щоб пограти натискаю на А а воно не запускається погано, ось що показує
- НаталіяПродавец: MXstore
Дитина прийшла на пошту забирати іграшку, а вона не працює. Намагалися зарядити, але не увімкнулося. Плюс екран подряпаний. Зіпсований настрій. Категорично не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар прийшов непрацюючий і подряпаний
- Продавец MXstore
Вітаємо! На екрані плівка, яку потрібно зняти в екран буде ідеальний, без «подряпин», також пристрій працює і перевірявся перед відправкою. Коли товар повернеться, запишемо вам відео. Трішки поспішили з висновками
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MXstore
Надіюся на даний відгук відреагують! Приставка прийшла швидко, замовлено було накладеним платежем, але перевірити її під час отримання нагоди не виявилося бо прийшла вона повністю розряджена. З пошти забрала, поставила на зарядку - вимкнули і побачили шестерню "set", ігор не було... Перетелефонувала в підтримку - 30.12, пообіцяли передати моє звернення сервісному центру щоб вони допомогли налаштувати чи щось зробити, так як на екрані не змінювалося нічого навіть після зарядки. Але....підтримка і магазин не зв'язуєтьс зі мною вже 3 дні. Дякуючи чату gpt - змогли знайти вихід із ситуації і не спортити дитині остаточно подарунок на Новий рік - ігри ми змогли знайти - але в режимі на маленькому екрані, бо на наше "ще одне здивування" до телевізора дана приставка теж не підключилася. Телефонувала знову до магазину - ніхто на дзвінок не відповів, писала листа до магазину через даний маркеталейс - відповіді теж не отримала. Я розумію що бюджетний подарунок...але це не означає що через це не має бути ніякої підтримки і виходу із ситуації
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не працююча консоль, які тут переваги