Отзывы покупателей о Биокамин настольный 16х27см +1л топлива естественное эко пламя без дыма и запаха портативный биоэтаноловый без вентиляции для дома и сада, белый

Оценка пользователей 4.94/5
  • Отзывы про товар продавца E-Style
  • Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Замовив два біокаміни, цей і 16х40, залишився задоволений. Опрацювання замовлення та доставка на висоті. Самі каміни виглядають супер, все працює. Дякую!

Достоинства:
    Затишок та тепло, саме те, що потрібно!

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Всі наші товари тут:
      ссылка

• Наталя

Гарний

• Продавец  E-Style

Дякуємо за відгук. Всі біокаміни тут
      ссылка

• Олена Д***

Я в захваті

Достоинства:
    Без запаху
    • Вікторія Г***

Тепло дає? Наскільки добре гріє?

• Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі товари для дому тут: ссылка

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Белый

Спасібки за подаруночок, якраз таку міні біленьку шукала рулеточку. Приїхало гарно запаковане, безкоштовна доставка на НП, але за пересилання.

Достоинства:
    Легкий і в користуванні теж, гарненький, приємно проводити час з ним.
  • Виталий Р***

Супер. Ще подарунок поклали . Чудова якість

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Сподобався, можна ставити будь де, створює затишок, нормального розміру, візуально виглядає дуже гарно.

Достоинства:
    Створює затишок, портативний.
  • Олексій З***

Гарно. Біля нього тепло.

• Продавец  E-Style

Дякуємо за відгук. Всі наші біокаміни за посиланням: ссылка

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Белый

Брав на подарунок. Нормальна тєма. Ще й гріє. Рекомендую.

• Продавец  E-Style

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка

• Ірина Б***

Дуже сподобалося!

• Станіслав

Дуже задоволений

Достоинства:
    Якість, працює як належно
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  E-Style

• Валерий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Белый

Досить непоганий прилад. Так дає тепло, в якійсь мірі освітлення та затишно-інтимну обстановку. На мій погляд, щоб обігрітися в час відключення електрики взимку, якщо за вікном мороз - потрібно хочаб два таких каміна. Бо по суті це збільшена спиртовка, що в якійсь мірі пристосована для опалення.
    Стосовно самого приладу та його конструкції є декілька питань, можливо продавець зможе відповісти:
    - Каміння, що насипається по периметру з внутрішнього боку скла - воно виконує лише естетичну функцію, чи можливо якось теж приймає участь в тепловіддачі? Та що то за каміння? Можливо замість нього насипати звичайну гальку, до прикладу, якщо оригінальне десь розсиплеться або втратиться? То природний камінь, чи штучний, чи не шкідливий при нагріванні?
    - Фітиль, він же Гніт - як саме його застосовувати? Бо він цілком провалюється у емність з паливом і лежить на дні або по під стінками під спиртом. То иак і потрібно, чи його якось треба зачіпляти, щоб стирчав над ємністю з паливом і якщо требо щоб стирчав - як зачіпляти? Бо на жестяну невеличку "полосочку", що стирчить від краю внутрішнього металевого стакану досередини - фітіль не чіпляється, а зпадає вниз у спирт. Сам фітіль (гніт) він зі скловолокна? Якщо так - то це те ж саме, що і скловата? І наслільки воно нешкідливо, враховуючи, що саме на краю цього волокна (теоретично) повинен горіти вогонь? Чи не будуть частки такого фітиля розлітатися у повітрі?
    - Чи має сенс запалювати біопаливо в каміні взагалі без фітиля? Бо, як я вище писав, він взагалі то тоне в емності з паливом. Я пробував і так(з фітилем) і так (тобто без фітиля) - горить, як на мене однаково. І чи можливо і має сенс використовувати, до прикладу, фітіль з металевої сітки?

Достоинства:
    Працює. Тепло надає. Простий у використанні. Не повністю заповнена ємність (~3/4) горить десь 2 години. Відносно дешевий у пррівнянні з більш продвинутими фірмовими приладами.
    Недостатки:
    Не дуже зрозумілий функціонал деяких окремих частин. Незрозуміло як користуватися фітілем. Мало опису з користування. Нема ясного розуміння хто виробник, яка назва фірми.
  • Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Белый

Дуже естетичний предмет декору та справді виділяє тепло

• Роман Д***

Цікава річ для дому.
    І як в якості декору, і в якості "погріти руки під час блекауту"
    Буде гарним елементом затишних вечірніх посиденьок

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Белый

Дуже гарний акресуар для житла, якісно виконаний і запакований для своєї ціни.

Достоинства:
    Красиво лаконічно, реально підігріває приміщення.
    • Продавец  E-Style

Дякуємо за зворотній зв'язок! Для ефективного обігріву приміщення краще камін ставити на підлогу. Всі нащі товари для будинку за посиланням ссылка

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Черный

Да, красивая вещь. После нагрева корпуса, примерно через полчаса, если поставить рядом с собой - ощущение тепла бочком

Достоинства:
    Красиво, романтично
    Недостатки:
    Пока не нашел
    • Продавец  E-Style

• Галина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style. Цвет: Черный

Доброго дня! Задоволена покупкою) Міні камін, який можна поставити недалеко біля себе, створює комфорт та несе тепло, що немаловажно. За 20 хвилин роботи температура в кімнаті 20 кв.м піднялась на градус. Не перевіряла витрати палива, але по разрахункам думаю, що приблизно 200 мл вистачить на 50-60 хвилин. Можливо і на більше. Паливо для проби замовила у постачальника каміну. Немає запаху та кіптяви. Дякую!

Достоинства:
    Тепло і комфорт
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  E-Style

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Прозрачный

Виріб не сподобався, мало тепла, часто потрібно доливати пальне, мала чашка для пального, ненадійний гніт... Жодних плюсів не знайшла.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Мала ємність для пального, пальне швидко вигорає щоб досить треба тушити полум'я на гноті
    • Продавец  Dasdan

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам прикро, що настільний біокамін не повністю виправдав ваші очікування, проте дозвольте детальніше пояснити особливості роботи цього виробу.
      Дана модель є декоративним міні-каміном. Його головне призначення — створення затишної атмосфери, естетичного живого вогню та прикраса інтер'єру без диму та кіптяви. Він не розрахований на повноцінне обігрів приміщення.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Прозрачный

Товар відповідає опису