Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Дозатор паяльной пасты, клея TE-053 диспенсер, толкатель, экстрактор с насадками для шприца 10сс

Код:  410420388
Оценка пользователей 4.18/5
  • Іван Г***

Все супер.

Достоинства:
    Класний сайт
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Владимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Очень простой лёгкий дозатор! В принципе ломаться нечему если правильно использовать свою физические силы и контролировать нажим на рычаг! А так всё супер! Этот дозатор выигрывает своей простотой!

Достоинства:
    Маленький, простой, удобный!
    Недостатки:
    Недостатков нет и быть не может!
    • Продавец  RGSM

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чудова якість, за таку ціну

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Зламався через місяць. Не раджу.

• Продавец  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Звертаємо увагу, що дозатор призначений для точної роботи та потребує обережного використання. Під час надмірного зусилля або використання густих матеріалів можливе підвищене навантаження на механізм.

• Євген Ч***

Швидко зламався .

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що диспенсер прослужив менше, ніж ви очікували. Ймовірно, пристрій потребує більш делікатного користування — як і будь-яка інша техніка. Ваш коментар буде враховано для подальшого вдосконалення товару.

• Степан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Виконує свою задачу як треба.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Навіть не розумію, як я раніше паяв без цієї штуки. Дуже зручно. Дякую.

Достоинства:
    Зручно, економить час
    • Продавец  RGSM

• Ульяна

Поломался при первом использовании

Добрий день! Дякуємо за відгук
      Шкода чути, що дозатор зламався вже при першому використанні. Це точно не той досвід, який ми хочемо для наших клієнтів.
      Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми обов’язково запропонуємо обмін, повернення або інше рішення.
      Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою!

• Койнаш А***

Гарна річ за такі гроші

• ЛЕОНИД Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Відправлення надійшло швидко. Екстрактор відмінний, працює на всі 100!
    Рекомендую даного продавця. Весь товар, що купив у нього, хорошої якості.

Достоинства:
    ЯКІСТЬ відмінна!
    Недостатки:
    Не замітив. А може їх і нема!
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Відправили швидко, свої функції виконує на всі гроші, дякую