Отзывы покупателей о Масло премиум класса для лампад вазелиновое 1л

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Чудове мастило, горить, не коплить (за умови правильного використання)

• Владислав У***

Все добре! Дякую.

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Брав для обробки деревини. Все добре

Щиро дякуємо за відгук

• Александр П***

Дуже добра якисть

• Продавец  Present Place

Дякуємо за вибір нашого магазину! Нам дуже приємно працювати для таких клієнтів. Чекаємо на вас знову!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Масло надіслали швидко. Очікуваному ефекту відповідає )

• Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Якщо чесно, взяв на пробу
    Але кіптява робить це масло не придатним для використання в приміщені, хіба що в церковних залах, там де добра провітрюваність а в кімнатах, ні.

Достоинства:
    Горить!!!
    Недостатки:
    Достатьно сильно коптить, в приміщені за 15 хв вже туман по пояс
    • Продавец  Present Place

ми обговорювали з вами це питання в особистих повідомленнях, ваша лампада, та фітіль недають маслу повністю згорати. надіслали вам приклад як потрібно використовувати лампадне масло в лампадах

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Купив це масло для лампадок, тут же взяв фітіль для лампадок і поплавок для лампадок.
    І лампадка тухне. І фітіль виставляв декілька міліметрів, прямо від 1 до 10, і нічого. Масло на фітілі вигорає і тухне.

Достоинства:
    На вигляд гарне
    Недостатки:
    В комплекті з магазину не працює
    • Продавец  Present Place

Сергій вітаємо, проблема в тому що ви не далти змоги фітілю повністю промокнути в маслі, і масло неможе проходити через фітіль (це проблема виникає в тих хто перший раз користується лампадкою), прохання гарно промочити фітіль, та випраити ваш негативний відгук :) , впевниний що все у вас запрацює

• Продавец  Present Place

Сергій, ви пробували так як я вам рекомендував розпалити лампадку?

• Сергій С***

Цитую свій відгук " масло на фітілі вигорає і тухне". Раз масло вигорає,значить воно там є. Це приклад логічного мислення.І одного тижня я думаю достатньо,щоб масло просочилось у фітіль. І досить вже ображати покупців. Хтось не знає як керосінкою користуватись, я не знаю що таке лампада.... Я каганця можу і з трансформаторним маслом, і з олією зробить,та з усім що горить.
      Краще б Ви скористалися своєю порадою і протестували свій товар. Тоді б Ви дізнались, що це не працює. Може тому,що фітіль туго заходе в поплавок і густе масло не може достатньо швидко підніматись через вузький отвір? Доречі фітіль, що прислали не схожий на ті,що на фото. Він більше схожий на старту мотузку для білизни, тільки тоншу. Ще в піонерлагері брали мотузку, вставляли в одеколон гвоздіка, і ось тобі вночі світло є ,і вожатий наче нічого не баче. Розповісти як добути світло за допомогою карбіду? Так що непотрібно мені розповідати,що я не знаю що роблю.
      Берете фітіль для свічок ( куплений в іншого продавця) складаєте кілька разів так,щоб заходив у поплавок не сильно туго але щоб не випав. І все працює.

• Елена К***

Дуже гарна якість. Рекомендую

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Прекрасное масло, со слабым запахом, его практически не слышно. Не могу сравнивать с аналогами, но для керосиновой лампы в которой фитиль 7 мм подходить идеально, не коптить, при горении не пахнет, что правда при тушении выделяется вонючий дым, хотя вроде как тушу правильно, заворачивая фитиль внутрь. Можно ли как-то потушить без вонючего запаха?

Достоинства:
    Слабый запах, не коптить, не содержит в себе плохих веществ которые есть в том же керосине. Быстрая доставка, дешёвое.
    Недостатки:
    Единственный недостаток это то что при тушении выделяется очень вонючий дым, при том что тушу я фитиль вроде как правильно.
  • Михайло К***

КОПТИТЬ ДУЖЕ!!!

Достоинства:
    Не має!!!
    Недостатки:
    КОТИНЬ, ЗАПАХ!!!
    • Продавец  Present Place

Масло не коптить, перевірено роками та продажем по декілька тон щомісяця, вам потрібно правильно відрегулювати фітіль, (або змінити товщину), через те що високо піднятий фітіль, масло не встигає пройти через фітіль за своєї густини і починає горіти сам фітіль через це виникає копоть тагорілий запах. При діаметрі фітіля 3мм, він має виглядати з поплавка декілька мм. Використайте ці рекомендації та змініть будь ласка відгук

• Продавец  Present Place

Михайло ви пробували розпалити лампадку згідно рекомендацій

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Present Place

Запаху немає. Але для гасових ламп не підходить. Мабуть, загусте.
    На упаковці жодної технічної інформації про масло.

Достоинства:
    Ціна, без запаху.
    Недостатки:
    Не підходить для гасових ламп.
    • Продавец  Present Place

В гасових лампах використовується гас, чи керосин через його низьку вязкість, В назві товару вказано що це для лампад.
      Дмитро, будемо Вам вдячні якщо ви зміните свою оцінку по скільки вона не відображає реальної картинки про товар.

• Дмитро

Більшість гасових ламп можуть працювати на вазеліновій/парафіновій оливі, за умови достатньої рідкості. В інструкції до моєї лампи парафінова олива зазначена навіть перед гасом/керосином в якості пального. І тут ми повертаємось до того, що ні в описі, ні на етикетці товару немає жодної інформації про його характеристики.
      Три зірки - це товар нормальної якості.

• Дмитро Л***

Хороший продавец

Достоинства:
    Цена
  • Татьяна

Гарна якість! Дякую

Достоинства:
    Без специфічного запаху, довго горить