Отзывы покупателей о Шампунь для жирной кожи головы Famirel с кофеином и мятой, протеинами шелка и минералами Мертвого моря, 750 мл Фамирель (7290114084970)

Оценка пользователей 3.88/5
  • Отзывы про товар продавца Bzik
  • Мерзлюк Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем: 750 мл

Мені не підійшов. Другий раз не куплю.

Достоинства:
    Зручний дозатор
    Недостатки:
    Волосся, яке могла мити через день тепер доводиться мити щодня бо стає жирним
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця ссылкави знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.

• Алла З***

Хороший шампунь

• Людмила О***

Подобається

Дякуємо за відгук.
      Раді, що шампунь Famirel для жирної шкіри голови Вам подобається!

• Юлія Х***

Таке собі. Просто миє

Дякуємо за ваш відгук!
      Шампунь Famirel для жирної шкіри голови м’яко очищає та підтримує свіжість волосся, тож ефект може бути більш делікатним. Для кращого контролю над жирністю можна поєднувати його з регулярним доглядом і правильним режимом миття волосся.

• Ольга С***

Супер.

Достоинства:
    Якість, аромат. Приємне відчуття свіжості волосся і шкіри голови. Чудовий догляд.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Віра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Гарний шампунь приємний аромат гарно миє волосся

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Сушить волосся,потрібно використовувати з маскою

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. У кожного волосся має свої особливості, тому ефект від шампуню може бути різним.
      Використання маски в комплексі з шампунем допоможе досягти кращого ефекту, забезпечуючи волосся зволоженням і м'якістю.

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем: 750 мл

Швидка доставка
    Ідеальний шампунь для жирного типу шкіри голови

Достоинства:
    Підходить для жирної шкіри голови, приємний аромат, швидка доставка
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Купувала по відгукам для жирного типу волосся, але мені не підійшов.

• Юрій

У мене викликає лупу.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Викликає лупу

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що використання шампуню Famirel викликало у вас дискомфорт. Реакція на засоби для догляду за волоссям є індивідуальною.

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Користуюсь місяць, купувала для жирної шкіри голови- свіже волосся вистачає на 2 дні, але це залежить лише від вашого режиму життя: харчування, спорт, гормони і т.д., має дійсно відчуття олій, як і при будь якому шампуніпісля миття обов'язково треба бальзам або кондиціонер або маска і перед сушінням термозахист і не буде у вас сухого волосся, шампунь лише миє шкіру голови.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що шампунь Famirel для жирної шкіри голови вам сподобався. Дійсно, стан волосся може залежати від багатьох факторів, таких як харчування, спорт та гормони. Важливо правильно доглядати за волоссям, використовуючи бальзам, кондиціонер чи маску після миття. Це допомагає підтримувати волосся м’яким і здоровим.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем: 750 мл

Шампунь классный! Хорошо вымывает и приятно пахнет.

Достоинства:
    Качество
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Шкіру голови промиває нормально,а всю довжину волосся дуже сушить. Запах приємний. Але,на жаль не підійшов.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук, він дуже важливий для нас. Нам шкода, що шампунь не виправдав ваших очікувань. Щодо зволоження , можливо, вам підійде інший продукт із нашого асортименту – будемо раді допомогти вам підібрати щось, що краще відповідатиме вашим уподобанням.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Придбала зважаючи на позитивні відгуки. Але особисто мені шампунь не підійшов. Сушить волосся по довжині, а корінь швидко жирніє. Ще й лупа з'явилась. На жаль.

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро чути, що шампунь не виправдав ваших очікувань. Реакція на засіб може бути індивідуальною, залежно від типу волосся та шкіри голови. Якщо потрібна допомога у виборі іншого продукту, будемо раді допомогти!

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Супер шампунь підходить для всієї сім'ї

Достоинства:
    Якість

Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Вам і Вашій родині сподобався Шампунь Famirel для жирної шкіри голови 750 мл. Користуйтесь із задоволенням)

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Приємний запах, піниться і вимиває добре. Ніяких неприємних відчуттів не визиває.

• Нина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Чуть не половина продукта , шампуня налили конечно не пожалели

• Любовь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Дуже гарний шампунь.Волосся м"яке,блискуче.

Доброго дня ! Дякуємо за позитивний відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою . Приємного користування!

• Прокопець Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Шампунь купила спираючись на відгуки і не пожалкувала. Шампунь дуже добре промиває жирну шкіру голови. При цьому не пересушує її не викликаючи свербежу, що для мене дуже важливо, тому що шкіра моєї голови дуже чутлива та схильна до лупи.

Достоинства:
    Добре промиває шкіру голови, не викликає свербежу. Великий об'єм, вигідна ціна на розетці
    Недостатки:

Доброго дня ! Дякуємо за позитивний відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження . Звертайтесь ще, будемо дуже раді!

• Ніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

шампунь замовила задля заміни. результат вразив з першого разу. приємний запах, освіжаючий ефект, гарно піниться та змивається. волосся після миття чисте, шовковисте, слухняне та довго не жирніє. кохання з першого використання!

• Алёна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Купила шампунь по рекомендации подруги! Шампунь очень понравился. После этого шампуня голова не так быстро становиться жирной, волосы выглядят чистыми и шелковистыми . Долго не могла подобрать для себя нормальный шампунь. Этот подошёл идеально. Расход минимальный, такого объема, думаю мне хватит надолго. За такую цену крутой! У меня натуральные длинные волосы жирный тип кожи головы, моет до скрипа, очень хорошо очищает, не печёт запах лёгкий травяной. Однозначно рекомендую

Вітаю, дякуємо за відгук!

• Виктор

Отлично.

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Волосся вимиває гарно, запах приємний

Достоинства:
    зручний і приємний дизайн
    Недостатки:
    не має

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Досить непоганий шампунь. Ціна-якість все ок! Відправили все дуже швидко.

• Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Шампунь непоганий, промиває добре, від жирності допомагає, але з'явились лупа, на жаль, у мене так буває при зміні шампуня. В чоловіка все ок. Запах гарний

Доброго дня, Дар'я!
      Дякуємо Вам за Ваш відгук і те, що поділилися досвідом використання нашого шампуню. Нам приємно чути, що Ви оцінили його ефективність та аромат.
      Що стосується проблеми з лупою, то це дійсно може трапитися при зміні засобів для догляду за волоссям, оскільки шкіра голови адаптується до нових інгредієнтів. Радимо спробувати використовувати шампунь протягом декількох тижнів, щоб шкіра голови могла повністю адаптуватися. Також можна чергувати новий шампунь з попереднім, до якого Ваша шкіра вже звикла.
      Гарного дня, щиро Ваш Famirel!

• Юлія С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Шампунь для жирної шкіри, але волосся менше жирніти не стало

• Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Шампунь сподобався, мені підходить . Приємний запах.

• лилия к***
    Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

Отличный стоит своих денег. Волосы до скриптов вымывает.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:

Доброго дня, Лілія! Дякуємо за гарний відгук.

• Евгений М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл

классный продукт. В Израиле покупал. Наконец то у нас появился!!! Ура!!!