Отзывы покупателей о Cухий корм для собак Royal Canin Pomeranian Adult 1,5 кг

Оценка пользователей 4.95/5
  • Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Пришло раньше срока, рекомендую

• Руслана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prolime. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Нравится моему шпицу, а это главное! Спасибо

• Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм супер для шпица только его и берем

Достоинства:
    Все супер
  • Александра Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 85 г

Дуже хороший продавець. Якісний та свіжий товар. Швидка доставка. Користуюсь послугами вже декілька років. Раджу цю компанію!

Достоинства:
    Якість, швидкість та зручність
    Недостатки:
    Немає взагалі
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Товар та обслуговування супер

• Кристина

Собаці підходить чудово.

Достоинства:
    Собака їсть із задоволенням
  • Вадим С***

все добре

• Ейва Т***

Шукали довго корм для моєї собаки (міні шпіц). Ми брали різні Brit, українські фірми, але вона ну взагалі не їла. А тут дуже їй сподобався корм!
    В нас є ще два мейнкуна (дівчинка і хлопчик котеня), то вони навіть свій корм не хочуть їсти, а цей дууже смачний

Достоинства:
    - Швидкість доставки
    - якість
    Недостатки:
    - коти від смачності їдять корм)
  • Юлия К***

Быстрая доставка
    Благодарю
    Рекомендую

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Дякую продавцю.

• Продавец  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм після оплати не відправляли тиждень, були онлайн, мої смс ігнорили, так собі сервіс, не рекомендую.

• Продавец  ShopNemo

Добрий день. Замовили у пт в не робочий час (вечір) 19 число. Сб і неділя вихідний 20-21 число. Відправка товару вказано 1-4 дні. Відправили 24 числа. Ви просто попали на вихідні. Гарного дня.

• Аліна

Дуже дякую магазину, продавцю) ще й подаруночок 4 пачки вологого корму)) дуже Вам дякуємо :)

Достоинства:
    Відповідальний продавець !
    Недостатки:
    немає. все на найвищому рівні.
  • Аліна

все на найвищому рівні!!! швидко, без зайвих питань, просто СУПЕР!!! ДЯКУЮ ПРОДАВЦЮ !!! :))

• Лідія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Наша собачка їсть із задоволенням. Дякую. Доставка швидка.

Достоинства:
    Якість, швидкість
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Яе завжди все неперевершено - швидка відправка, низька ціна, гарна якість корму

• Светлана

Як завжди все неперевершено - швидка відправка, низька ціна, гарна якість корму

• Руслана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чорна кішка. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Всё отлично! Благодарю

• Светлана

Сьогодні забрала замовлення, моя собака дуже задоволена смаком. Маю надію, що не буде алергії й інших реакцій на нього. Але собака на цьому сухому кормі,тому думаю проблем не буде й тому вже замовила ще

Достоинства:
    Собаці дуже смакувало. Аби вона вміла говорити, то висловила б мені точно свою вдячність)))
  • Анна А***

Відмінний корм. Собака задоволена. Від нього, вибачте, краще став стіл (маємо в цьому напрямку проблеми).

• Олександр Д***

Як завжди клас! Дякую!

• Инна П***

Хороший корм, купуємо вперше,їсть наш вередулька.

Достоинства:
    Приємний запах
  • Александр А***

Нехочет кушать. До этого перед прогулкой ел корм с молозивом с более мелкими гранулами. Возможно не кушаает из-за размера гранул.

Недостатки:
    Шпиц 2 года не хочет кушать