Отзывы покупателей о Перфоратор прямой электрический сетевой Intertool dt-0180 850 вт 3 режима бесшумный компактный профессиональный электроперфоратор бытовой для дома работы

Оценка пользователей 4.88/5
  • Олександр К***

Все норм,все працює...

• Продавец  ZEMED

Дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Для побутових робіт за свою ціну супер, для мене він як допоміжний, на більш важку роботу маю сильніший.

Достоинства:
    Легкий, реверс.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за зворотній зв'язок! Для нас це дуже важливо, дякуємо за Вашу покупку!

• Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Перфоратор для домашніх робіт саме те.

Достоинства:
    Легкий, простий в використанні
    Недостатки:
    Ще не знайшов
    • Продавец  ZEMED

Шановний покупець, дякуємо за чудовий відгук!

• Костянтин Е***

Ок

• Продавец  ZEMED

Ми дуже раді, що ви цінуєте нашу роботу. Дякуємо за позитивний відгук!

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Супер інструмент, за гарну ціну.

Недостатки:
    Немаэ
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуэмо за відгук

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Поки що проблем не було, далі буде видно.

Достоинства:
    Ціна і бренд, яким давно користуюсь
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Борис П***

Все хорошо

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук.

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Брав свердлити балконну плиту перекриття (для помсти сусіду :), який вже рік дрилить), бо дриль не справлялась навіть з хорошими свердлами. З перфоратором звісно все значно простіше. Для домашніх потреб цілком достатньо. Побачимо на скільки його вистачить Ціна адекватна, враховуючи ще й добротну валізку, яка сама вартує половини тих грошей.

Достоинства:
    свої функції виконує
    • Продавец  ZEMED

Дякуэмо за відгук.

• Владимир И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Купив перфоратор ,при проверке оказалось поломана щётка, написали продавцу он неответил ,пришлось ремонтировать за свой счёт, Не рекомендую этого продовца,

Достоинства:
    Недостатки:
    Нерабочие щетки
  • Олександр К***

За свої гроші!

Дякуємо за відгук!

• Віталій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Здав на ремонт аналогічний китайський перф(1100вт), а цей придбав щоб не було простою.
    Трішки попрацював. Що можу сказати - все ж таки потужність дається в знаки (850 проти 1100).
    Для домашнього користування з головою вистачить. Конструкція ідентична як у інших китайських аналогів тільки кольори інші. При правильному і бережному користуванні надіюсь вистачить на довго.
    Свою функцію виконує на всі .

Достоинства:
    Ціна акційна - ну як безкоштовно. При правильному використанні вдала покупка.
    Ящик вмісткий можна докомплектувати. Не має не потрібної оснастки яка йде в комплекті(переважно дуже поганої якості).
    Недостатки:
    Все ж таки більш домашній варіант, або варіант для під страховки. Або варіант з грамотним підходом- як запасний, або щоб не змінювати свердла і тд. Не перевантажувати і давати відпочинок.
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, завжди раді нашим клієнтам

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Перфоратор класний за свою ціну. Для домашніх робіт саме те, що потрібно.

Достоинства:
    Легкий, зручний, не дорогий.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  ZEMED

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Нормальное. Таких много и продают под разными брэндами,а сборка одна-Китай.

Достоинства:
    Средние
    Недостатки:
    Средние
  • Євгеній Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

купив його 22.02.2024, до сьогодня їм не користувався(01.04.2024), змастив його але сверло не захотіло ставати на місце (крім 1 разу) заміняв сверла, різні намагався вставити але не ставало на місце. дві години помучався, доведеться нести в ремонт, тож перевіряйте сверла, беріть з собою бо їх немає у комплекті.

Достоинства:
    дешевий
    • Євгеній

Вставляли Свердло або бур Sds ?

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! За цими перфораторами скарг загалом не надходило. Інструмент на гарантії, потрібно було одразу звернутись до сервісу для отримання технічної підтримки по використанню. Сьогодні зв'яжусь з Вами та скорегуємо подальші дії

• Євгеній Ц***

Розібрався з перфоратором, все в мене вставляється, відгук на нуль те що я залишив раніше, все робе в мене

• Анна

Хороший і недорогий інстремент. Відповідальний продавець. Товаром задоволена

Достоинства:
    Гарний інстремент
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ZEMED

Дякую за замовлення та розвернутий відгук. Це дуже важливо для нас і для наших покупців! Звертайтесь, ми завжди раді нашим клієнтам

• Євгеній Ц***

Гарний стан

Недостатки:
    За таку ціну-немає
    • Продавец  ZEMED

• Петро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудовий аппарат, роблю ремонт в квартирі спокійно бере і цеглу і бетон, штроби в підлозі теж без проблем За цю ціну найкраще що є)

Достоинства:
    Міцність, якість збірки, довгий провід

• Вячеслав С***

Поработал - хорошо!

Достоинства:
    Дрель мощная. Перфоратор как надо.
    Недостатки:
    Пока нет.
    • Продавец  ZEMED

Дякую за замовлення та позитивний відгук. Звертайтесь, у нас широкий вибір товарів!

• Игорь Ц***

Все добре дякую

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, у нас широкий вибір товарів

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Перфоратор мощный,продавец хороший быстро отправил и правду сказал за товар,оценка 10 из 5

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та відкук! Звертайтесь, у нас широкий вибір товарів

• Стародуб В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Поки все добре. З виду гарний, пахне новим .
    Охайний. Далі буде видно після тестування

Достоинства:
    Хз
    Недостатки:
    Зз
    • Продавец  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Роман Г***

вежливые продавец. Рекомендуем

Достоинства:
    Качество хорошее. Перфоратор на другом сайте гораздо дороже.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Продавец  ZEMED

• Кирилл Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Нормальний перфоратор. Використовую вдома. Удар досить сильний. Рекомендую!

• Даниил А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Перфоратор класний, роблю ремонт і він справляється з роботою на 100%. Проблем немає.

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Надійний апарат, працює добре, недоліків не виявив! Рекомендую!

• Тімофей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Чудовий інструмент для побутових нужд. Якість перфоратора хороша, працює дуже добре, нарікань нема. Продавець доставив товар швидко та у повній комплектації. Все сподобалось, дякую.