ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Шлифовальная машина угловая болгарка KRAISSMANN 1000 KWS 125EC шлифмашина с регулировкой оборотов и плавным пуском ушм

Нет в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Станиславский Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Надійний інструмент для тих, хто цінує простоту та ефективність. Без зайвих функцій, але з усіма необхідними для роботи.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ZEMED

Дякуємо за відгук!

• Віталік Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Шукав болгарку для домашнього ремонту, без професійних надмірностей. KWS 125EC – саме те, що потрібно

Дякуємо за Ваш відгук!

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Для своєї ціни – це, мабуть, найкращий варіант

• Продавец  ZEMED

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви високо цінуєте нашу роботу.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Гріється як дурне. В кінцевому результаті перестала працювати. Швидко сервісу не знайшов для неї, йде відразу в смітник. Краще брати щось дорожче з гарною пвдтримкою. Продавець в їх заявлений робочий час не відповів на дзвінок і не віддзвонився.

• Продавец  ZEMED

Доброго дня! У Вас є гарантія 12 місяців від виробника! Ви завжди можете звернутись до виробника у гарантійний строк, контакти виробника вказані на коробці товару.

• Алексей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працює добре, не гріється, у порівнянні з побутовими набагато краще за так ціну

Достоинства:
    Ціна/якість

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

З перших днів роботи дуже гріється редуктор . Попрацював максимум 5 хвилин і чекаєш коли остигне. Тому товар так собі якості. О придбані цього товару жалкую...

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже гріється. Вистачає роботи на 5 хвилин
    • Продавец  ZEMED

Доброго дня! Вам надавали телефон сервіс центру KRAISSMANN, і вам там надали рекомендації, що ви його можете надалі використовувати перевіривши смазку, що це є нормальний процес, що він не вийде з ладу і буде надалі працювати.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Поки що подобається. Одне тільки не сподобалося, немає одного отвору різьбового (не передбачений), для ручки. Зазвичай їх три, на три положення утримання, то тут тільки два. І ще, не зовсім подобається напрямок обертання валу. Но то таке. "Болгарка" доволі важка, що приблизно доводить те, що двигун справді має заявлену потужність. При роботі оберти не сідають майже. Плавний пуск та регулювання обертів присутне. Підшипники є усюди, навіть на "п'яті" валу, на який садиться диск. Змазки у редукторі було достатньо, хоча вона мабуть не зовсім тієї консистенції, бо коли декілька тестових десятків секунд попрацювала "болгарка", зубці шестерні були майже сухі. Особисто я замінив змазку на більш "фірмову".

Достоинства:
    Достатньо потужна, має плавний пус і рег.обертів.
    Недостатки:
    Не передбачено усіх отворів для ручки (тільки два), та не дуже звичний напрямок руху.
    • Продавец  ZEMED

Дякую за замовлення та розвернутий відгук. Це дуже важливо для нас і для покупців! Звертайтесь, ми завжди раді нашим клієнтам

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Дякую продавцю за швидку відправку. Але довжина кабелю не 3м як у характеристиці, а 2м.

• Продавец  ZEMED

Дякую за відгук, довжину кабелю перевіримо

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

За загальним виглядом КШМ у нормі. Але наводить на думку принтування етикеток та наклейок. Вони надруковані фактично через раз (через строку). Є така економія друку. 1кВт потужності є гарна річ. Плюс плавний старт присутній.
    Також, захисні рукавички знайшлися у коробці, хоч замовляв без них.

Перевірка пройшла у ролі ручної циркулярки. Рух диска не уповільнювався і прогрівання КШМ було незначним.
    Працює гарно.

Достоинства:
    Плавний пуск, потужність
    Недостатки:
    Не проявилися
    • Продавец  ZEMED

Дякую за відгук! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Хороший якісний інструмент, ріже гарно, працює надійно.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Потужна машинка, як на свою ціну і досить якісна. Результати роботи відмінні.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та позитивний відгук!

• Степан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZEMED

Працює чудово, зручно утримувати в руці, зручне розташування кнопки пуску, також проста, легка, податлива в керуванні. Доставили швидко, рекомендую.

• Продавец  ZEMED

Дякуємо за замовлення та позитивний відгук! Звертайтесь, будемо раді допомогти!