Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Этажерка 4/60 Ferrum-decor Серии Конект 120x60x28 черный ДСП Дуб Артизан 16мм (XK00201)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб Сан Марино. Количество полок: 3

В доповнення, хочу зауважити продавцю, що колір описаний вірно! Можете перевірити, якщо Ви цього не робили. Звідки у Вас Шервуд? Ось скрін. А щодо ніжок, вони закручені на максимум, що в столі, що в етажерці. Більше того, полиці теж в столі та етажерці на різних висотах, якщо приставити етажерку до стола, нижня трішки нижче а верхня вже вище на більше ніж 1 см! Будьте об'єктивними!

Добрий день!
      Раніше в нашому асортименті був колір Дуб Шервуд, однак у грудні 2023 року його зняли з виробництва. Як найближчу альтернативу ми додали новий колір Сан-Марино, який максимально схожий на Дуб Шервуд.
      Можлива невелика відмінність у відтінку, оскільки це вже інший декор.
      Звертаємо увагу, що нові товарні позиції не створювалися - у вже наявних позиціях колір було оновлено з Дуба Шервуд на Сан-Марино. Саме тому ви бачите в позиції новий колір. А ми в нашому кабінеті бачимо старий колір. Скрін вишлемо вам на вайбер. .

• Євгеній

Доповню відгук тим, що продавець відгукнувся на проблему, що не завжди буває у нас час, почули один одного та оперативно знайшли вихід із даної ситуації. Дякую.

• Євгеній

Щодо самого виробу, то зауважень немає, от тільки 3 роки тому брали стіл цього ж виробника і захотілось доповнити його ще етажеркою цієї ж серії. Як виявилось розміри висоти виробів однакові 120, але по факту етажерка на 1 см вища - 121. Не співпав також колір шпону на полицях. Полички етажерки мають рожевий відтінок, порівняно з полицями стола. Так що якщо будете брати різні вироби навіть однакової серії, майте на увазі!

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Неоднотипність виробів одної серії та невідповідність розмірів заявленим
    • Продавец  КАЙРОН

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук! По історії замовлень у Вас стіл в кольорі дуб Шервуд, його вже немає, знятий з виробництва, замовлення за 2023 рік. А етажерки в кольорі Дуб Сан-Маріно.
      Висота етажерок регулюється опорами.

• Євгеній

Дякую за відповідь. Але Ви помиляєтесь. Я не купував стіл кольору Шервуд. А ніжки закручені на максимум, а якщо більше, то навіть полички на різних висотах, якщо приставити етажерку до столу. Будьте об'єктивними!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Венге. Количество полок: 4

Покупко. задоволена.

Достоинства:
    Дуже легко збирається (я змогла самостійно це зробити), гарно виглядає, неважка.
    Недостатки:
    Не бачу.
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо за відгук!) Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою))
      Користуйтеся із задоволенням!)

Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Хочу додати фото стелажа вже після того, як отримали кріплення і всі полиці зібрали.
    Дякую за швидке вирішення проблеми!

Достоинства:
    Гарний, сучасний.
    Недостатки:
    Все добре
    • Продавец  КАЙРОН

Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Замовлення отримали досить швидко. Стелаж виглядає ОК, але не змогли зібрати повністю - відсутні довгі болти, а коротких забагато. Додаю фото.
    Скоріше за все набір кріплень не для цього стелажа. Доведеться тепер шукати такі болти в магазинах.

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Відсутні довгі болти для кріплення.
    • Продавец  КАЙРОН

Доброго дня!
      Менеджер зв'яжеться з Вами для виришення питаення.

• Ольга Н***

Хочу додати до відгуку. Менеджер звʼязався, швидко відправили необхідне кріплення за рахунок компанії. Стелаж зібраний :-) Дякую!

• Ростислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Добра якість, нормальна ціна, швидко збирається, єдине зауваження до товару, що місце на гвинті, де вставляється шестигранник, трохи більше ніж треба залите фарбою, шестигранник доводиться забивати в нього.
    В усьому іншому крутезна етажерка)

Достоинства:
    Якість, проста зборка
    Недостатки:
    Скоріше нюанси
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук!

• Мэри

Отличная

Достоинства:
    Легко собирается, подверлены дырки в полках, шестигранник в комплекте, компактная в разобранном виде, не тяжелая
    • Продавец  КАЙРОН

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Вчера получила на Новой почте. Заплатила 150 грн за доставку, боялась что будет дороже. В комплекте есть шурупы и отверточка. Я девушка и все сама собрала за 20 минут. Очень красиво этажерка вписалась в интерьер. Спасибо продавцу.

Достоинства:
    Супер качественный

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб сонома. Количество полок: 4

Етажерка супер, дуже подобається.
    Замовляю тут не вперше и завжди все чудово.

• Продавец  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Замовляла до цього стіл, і зараз замовила до нього етажерку, все приїхало швидко, все ціле, збирається легко. Залишала коментар про те що етажерка має бути чисто білого кольору (під колір стола), коментар мій взяли до уваги, дуже дякую!

• Продавец  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук та оцінку!

• Светлана У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб сонома. Количество полок: 4

Взагалі чудова етикетка. Дуже сподобалась. Дякую.

Достоинства:
    Стильна, сильна. Без проблем зібрали
    Недостатки:
    Трохи креветки задні перемички. На перший погляд рівні, а як збираєш - чомусь посідають. Може, так і має бути?
    • Продавец  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук та оцінку! Задні перемички могут немного просідати.

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Купили для школьницы, и очень довольны, рекомендую!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Отличная этажерка! Крепкая, устойчивая.

Достоинства:
    Хороший металл, крепкая, красивая.
    • Продавец  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку!

• Беженарь М***

Дякуємо Вам за оцінку!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб сонома. Количество полок: 4

Классная этажерка. Красиво сделано. Надежная конструкция. Сборка заняла 15 минут

• Продавец  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв!

• Тарас П***

Нічого зайвого!

• Продавец  КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Белый / Серый. Количество полок: 4

Прийшла етажерка класно упакована, без жодного дефекту.Перед цим замовляла такий же стіл, все супер. Всім рекомендую.

Достоинства:
    Міцна, стильна мебель
    Недостатки:
    Їх просто немає!!!!
    • КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб сонома. Количество полок: 4

Все отлично, качеством и обслуживанием довольна)

Достоинства:
    Этажерка собирается легко и быстро, компактная. Хорошая служба поддержки
    Недостатки:
    Не нашла
    • КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв!

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: КАЙРОН. Цвет: Дуб сонома. Количество полок: 4

Полностью выполнила своё предназначение.
    Отдельная благодарность продавцу товара.

Достоинства:
    Отличное качество материалов комплектующих этажерки. Простота сборки и надёжность конструкции.
    Недостатки:
    Нет.