Отзывы покупателей о Акумуляторний пилосос ETA Moneto II AQUA PLUS 6453 90000

Оценка пользователей 4.22/5
  • Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Мені дуже подобається цей пилесос. Миття не використовую.

Представник бренду

Дякуємо за відгук та високу оцінку цієї моделі пилососа.

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Доброго дня, підкажіть чи можна у вас до нього купити зарядну станцію. ?

Достоинства:
    Підсвітка
    Недостатки:
    Не вистачає на 3 кімнатну квартиру. 1 кімната залишається чекати поки він зарядиться .
  • Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Получили товар. Еще не успели отпробовать. Но печально то, что в комплектации не было адаптера для зарядки пылесоса и еще одной сменной щетки электрической вращающейся (обозначенную в инструкции как С3)
    Куда можно позвонить, чтоб прислали недостающие части???

Достоинства:
    Пока что не выявили.
    Недостатки:
    Не полная комплекция :(

Добрий день.
      Мала турбощітка - ETA345300300 ( зазначена в інструкції як C3 , не входить в комплектацію моделі пилососа ETA Moneto II AQUA PLUS 6453 90000 , що вказано в таблиці інструкції, інструкція є універсальною для всього модельного ряду ETA Moneto II AQUA PLUS). З приводу адаптера ,комплектацію потрібно переглядати в пункті видачі товару ,виробник не несе відповідальності за відсутні аксесуари вже після отримання товару і розпаковки вдома.

• Степан М***

Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості ! Приємного вам використання !

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Задоволений. Прибирати зручно і комфортно.

Достоинства:
    Вистачає на декілька прибирань. Легко маневрує. Порається із килимом і шерстю. Зручна підсвітка.
    Недостатки:
    Вертикально треба ставити обережно під час прибирання..
      Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за зворотні зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі пилососу бренду ETA.

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Загалом чудовий пилосос за свої кошти, однокімнатної квартири без пиття підлоги вистачає на 3 рази, шерсть тварин і мілкі крихти прибирає відразу не потрібно по декілька разів водити

Достоинства:
    Вистачає на декілька прибирань
      Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку якості цієї моделі акумуляторного пилососа бренду ETA.

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

В цілому непоганий пилосос!
    Для легкого прибирання щодня - саме те, особливо якщо є домашні улюбленці!
    Заряду акумулятора вистачає на 30 хвилин, для невеликої квартири до 50 кв.м цього достатньо! Повна зарядка приблизно години 4.
    Що стосується вологого прибирання, моя особиста думка - на три з мінусом! Це просто размазування води по підлозі, а не миття! Більш менш нормально якщо спочатку в режимі сухого прибирання пропилососити, а потім тільки вологе! Бо інакше сміття, хутро тварин, наприклад, прилипає до підлоги і не всмоктується! Але заряду акумулятора не вистачає тоді!
    Досить непогано для м'яких меблів та для важкодоступних місць - насадки в комплекті зручні у використанні!
    Підсвічування на щітці - просто бомба! Добре видно де прибрано, а де ще ні!

Достоинства:
    мобільний, не дуже важкий, помірно шумний, виручає коли світла нема!) Підсвічування!
    Недостатки:
    Час роботи акумулятора, вологе прибирання
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Мені дуже сподобався користуюсь тиждень але по 5 разів на день так як в дома маленька дитина, дуже гарно збирає пил їжу волосся якщо камінчики то треба його на него поставити і він забере я дуже задоволена сподіваюсь що прослужить довго

Достоинства:
    Мені сподобався
    Недостатки:
    Хотілось би щоб було куди покласти насадки для маленького пилосмокта
      Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок та залишений відгук. Приємного Вам використання !

• Марыся О***

ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ АКСЕССУАРЫ:
    Малая турбощетка - ETA345300300. отсутствует в комплектации , описание товара розеткой -Маленькая турбо щетка также является супер гаджетом, который идеально подходит для пылесоса диванов, кресел или матрасов также отсутствует . ответственность по комплектации розетка перекладывает на производителя , но рекламируют они и цена стоит как за новую модель , цена не оправдывает товар с не полной комплектацией

Достоинства:
    нет, завышена цена
    Недостатки:
    нет турбо щетки для дивана

Добрий день. в Описі про товар та в інструкції, вказано які аксесуари входять в комплектацію в цій моделі пилососа. А також вказано : Додаткові аксесуари , які ви можете придбати додатково за потреби. Для більш детальної інформації, ви завжди можете звернутись до чат боту, або звернутись на сайт виробника ссылка де вас проконсультують , Дякуємо за звернення !

• Влада

Там турбо щітка є, ви пробували дістати її з пилесоса? Хахахах, не позортесь

• Валентин Г***

Ви ж розумієте, шо в описі два окремих списки - аксесуари В КОМПЛЕКТІ, і ДОДАТКОВІ аксесуари? Маленька турбощітка не числиться як аксесуар в комплекті.

• Лариса С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бирюзовым

Гарний, потужний пилосос! Рекомендую!

Доброго дня ! Дякуємо за відгук