- Всеволод С***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
В цілому не погано.
- Достоинства:
- Наявність підсвідки
- Недостатки:
- Малий угол обзору дисплея, якщо прямо дивишся, погано видно. При натисканні одночасно декількох кнопок, не завжди відкликаються.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Дякую.
Рекомендую продавця та товар.
Тетріс відповідає параметрам, які вказані в оголошенні.
Дякую за пропозицію додати три батарейки потрібного розміру, оскільки тетріс в оригіналі без батарейок.- Достоинства:
- Великий екран, підсвітка.
- Недостатки:
- Допоможіть будь ласка знайти класичну змійку та класичний тетріс.
- Продавец KYKY
Світлана , вітаю Вас!
Велика кнопка праворуч - змінює ігри по тілерам А, В, С і тд, клацайте цю кнопку, дивиться на малюнок гри на екрані - і знайдете змійку та тетрис. На скільки пам'ятаю, тетрис після літери "L" іде
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Великий екран,підсвітка,багато ігор,є змійка як на старих Nokia,на паузі можна вимкнути.Гарно зібраний.Чудова гра-рекомендую.
Добрий день, Микола!
Дякуємо з відгук!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Все чудово
- Медвідь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Тетрис чудовий. На сьогоднішній день, коли часто немає світла та інтернету діти і ми дорослі з задоволенням грають.
- Достоинства:
- Енергонезалежність
- Недостатки:
- Трохи складно було розібратись без інструкції, та все ж розібрались.
- Продавец KYKY
Галина, вітаю Вас!
Дякуємо за відгук!
Буде щось потрібно - звертайтесь )
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Екран великий, кнопки плавно натикаються, не западають. Дуже задоволена покупкою
Ірина, вітаю!
ДЯкуємо за відгук! Звератйтесь ,якщо щось буде потрібно!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Чудовий тетріс. Подарували сьогодні дитині на день Ангела, він подивився і каже, а як тут грати без інструкції. То я поки він у школі сіла і тільки що розібралася. Спочатку не доганяла нічого, але вже хвлин через 10 все зрозуміла. Зверху на екрані номер гри вказується буквою англійського алфавіту, ну і посередині екрану видно яка буде гра, чи ганялки чи стрілялки, чи тетріс чи змійка. Змійка дійсно є, згадала дитинство, взагалі третріс обожнюю і в мене на телефоні він стоїть, то мабуть тепер буду брати в сина гратися в справжній тетріс, бо то така ностальгія. Сам тетріс чудовий, подобається, що зліва збогу є качелька гучності, можна більше /менше і можна відключити щоб в школі можна було грати. Все супер. Сам тетріс більше розміром ніж були колись, десь на третину , ну і екран більше, це теж супер.
- Достоинства:
- великий тетріс, великий екран
- Недостатки:
- нема, хібащо прийшлось півгодини поколупатися, щоб розбіратися
- Продавец KYKY
Катерина, вітаю Вас!
Дуже дякую за такий об'ємний і повний відгук ) Ми дуже раді що Вам все сподобалось!
Якщо буде щось потрібнол - звертайтесь )
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Инструкция и меню на китайском языке. Перевод отсутствует.
- Достоинства:
- надежный корпус
- Недостатки:
- Меню на китайском языке
- Продавец KYKY
Олександр, добрий день!
1. На фото видно, що кнопки підписани китайською...
2. При розмові по замовленню Ви нічого не питали про інструкцію, якщо це було важливо для Вас - потрібно було запитати і ми без проблем відповіли б Вам.
3. Більша частина моделей тетрисів взагалі ідуть без інструкцій, тому що нічого складного немає:
Зліва хрестик з 4 кнопок (напрямок дій у грі)
Зправа 1 єдина кнопка - дія у грі
Зверху 3 кнопки: сон, старт/пауза, резет.
4. Якщо у Вас є якісь запитання з приводу користування Тетрисом - напишіть/подзвонить нам, ми допоможемо
5. Якщо Вам Тетрис несподобався через інструкцію не на укр мові - Ви можете повернути його, ми повернемо гроші, це не проблема.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
все добре,дякую
- достоинства
- Недостатки:
- не знайшов
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
много игр, большой экран
- Достоинства:
- много игр, большой экран
- Недостатки:
- полностью не отключается звук
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Коробка ціла все приїхало буду ще замовляти тетріс без пошкоджень екран закохав
- Достоинства:
- Я в шоці тетріс дуже класний
- Недостатки:
- Недостатків немає
- Продавец KYKY
Добрий день, Тетяна!
Чудово, що все сподобалось!
Дуже дякуємо за класний відгук )
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Тетріс класний,дякую!
Екран закохав в себе с першого погляду)
Рекомендую- Продавец KYKY
Добрий день!
Дякуємо за відгук - будуть питання - звертайтесь!
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KYKY
Кльовий тетріс. Як в дитинстві. Екран великий. Коробка ціла. Все відповідає опису.
Пластик хороший. В руках не скрипить. Якість (як на китайський тетріс) абсолютно прийнятна. Не бачу сенсу купувати дешеві тетріс з малим екраном. Цей варіант - ТОП.
Відправили оперативно (не зважаючи на обстріли) сервіс та оператор - 5 балів. Дякую!- Достоинства:
- Добротний класичний тетріс! Як і хотів. Все відповідає очікуванням
Романе, Вітаю Вас!
Дуже дякуємо за таких приємний відгук!
Ми дуже раді, що Вам все сподобалось!
Звертайтесь ще!