- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Бежевый. Популярные размеры: 110x140
Чудово. Дуже задоволена. Якість відмінна. Замовляю вкотре. Прекрасно переться при 60 градусах. А упакування - неймовірно ! Рекомендую!
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Бежевый. Популярные размеры: 110x140
Гарна підковдра, радіє зір!
- Продавец Gentle sleep
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Бежевый. Популярные размеры: 110x140
Якістю задоволена, оскільки моя дитина має різного типу алергії. Дякую
- Достоинства:
- Зручний замочок щоб ковдра була на місці ;)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Gentle sleep
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Бежевый. Популярные размеры: 110x140
Чудовий, дуже хороша якість
- Продавец Gentle sleep
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Бежевый. Популярные размеры: 110x140
Швидко доставили. Менеджер відповіла на всі запитання.
Замовляла підковдру і наволочку, дійсно мила постіль. Дитина в захваті. Дякую- Продавец Gentle sleep
Доброго дня, шановна Вікторія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)