Отзывы покупателей о Тонер-эссенция Beauty of Joseon Ginseng Essence Water с женьшенем, 150 мл

Оценка пользователей 4.89/5
  • Мар'яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Дякую. Дуже задоволена якістю товару та оперативністю доставки і обслуговування. Товар оригінальний, пргнала по сайтах і фото через ШІ. По користуванню: дуже гарне зволоження, шкіра ніби світиться, якщо закривати кремом, гарно утримує вологу (різниця лише крем і крем тонік, дійсно дуже відчутна).

• Софія К***

Відповідає характеристиці

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Замовив вперше у цього продавця і мені все сподобалося: швидкість доставки, листування з продавцем, а тонер один з найкращих, якими я користувався.

Достоинства:
    Якість тоннеру;
    Швидкість доставки;
    Приємний продавець.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Гарно зволожує, приємний аромат, економний у використанні

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Прийшло гарно запаковане, цей тонер брала в міні версії в іншому магазині, дуже сподобався, гарно зволожує шкіру, тому замовила тут повну версію, ціною та продавцем задоволена

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Я шукала саме тот тонер який буде зволожувати та надавати сяяння шкірі. Економний дозатор, взяла 100 мл думаю вистачить надовго. Шкіра зволожена, не відчувається тонер на обличчі. Я задоволена, дякую магазину❤️

• Елизавета К***

Точніше 150мл:)

• Продавец  LBC Group

Ваша задоволеність - найкраща нагорода для нас, і ми дуже вдячні за Ваш відгук та вибір нашого магазину! ❤️

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Дуже класний тонер, не залишає відчуття липкості на обличчі

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  LBC Group

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо прекрасного дня!

• Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopPion

Замовляла даний тонер, спочатку з магазином склалась не приємна ситуація, оскільки я мала великі сумніви на рахунок оригінальності товару, адже жоден пристрій не зчитував наявний QR-код та була відсутня етикетка-переклад українською мовою.
    Магазин надав всі документи з приводу оригінальності товару.
    Тому питання вирішено, швидка доставка та максимально приємне спілкування менеджера.

• Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopPion

Вчора отримала своє замовлення, але маю великі сумніви на рахунок оригінальності товару, оскільки зазначений QR-код не зчитує жоден пристрій та не переходить на офіційний сайт бренду.
    Продавець до цього часу не дав жодної відповіді та пояснення.

Недостатки:
    товар підробка
    • Продавец  ShopPion

Вітаємо, Тетяно! ️

Ми співпрацюємо з офіційними постачальниками та продаємо виключно оригінал
      Всі документи відправили Вам в особисті повідомлення

Також у наших клієнтів завжди є можливість оглянути товар на пошті, переконатися в оригінальності та тільки потім оплатити

• Лашкевич О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 150 мл

Этот тонер сначала приобрела в мини формате, теперь купила полноразмер. Текстура лёгкая, водянистая, аромат цветочный, почти не заметный. Хорошо увлажняет, быстро впитывается, совершенно не оставляет никакой плёнки или липкости. Подходит для комби и жирной кожи. В составе достаточно высокий процент ниацинамида, есть лактобактерии и пантенол.
    Магазину моя большая благодарность.

• Продавец  LBC Group

Дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями❤️ Будемо раді новим замовленням!