Отзывы покупателей о WiFi адаптер для ПК и ноутбука USB 3.0 беспроводной вай-фай приёмник + Bluetooth 5.0 блютуз адаптер двухдиапазонный 2.4G/5G 1300 Мбит/с сетевая карта Wi-Fi сетевой адаптер для компьютера с антеннами Kayfovo WA-1300
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Під час встановлення драйверів ніяких проблем не було. Швидко встановились та гаджет приєднався до внутрішньої мережі
- Достоинства:
- Швидке встановлення драйверів, добре приєднався до мережі
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення! Приємно знати, що пристрій виправдав очікування та забезпечив стабільне підключення. Приємного користування!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все ок, працює
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що адаптер працює добре та справно виконує свої завдання. Користуйтеся із задоволенням!
- Арина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
І блютуз і сам інет передає чудово, що головне - нема перезагрузок, звязок дуже стабільний
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Раді, що адаптер тримає стабільний зв'язок. Швидкого та комфортного користування!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Ціною завлік і не дарма, свій функціонал виконую, не збоїть
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Раді, що адаптер порадував ціною та відмінно виконує свої функції без збоїв. Стабільного та швидкого вам інтернету!
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Спасає коли дома на роботі дома без світла. Звязок не пропадає, хоча весь день в звінках, перебоїв не було
- Продавец Lemeshop
Дякуємо, що поділилися досвідом! Раді, що адаптер виручає під час відключень та забезпечує стабільний зв'язок для роботи й дзвінків
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Классно працює, взяла перед школою дітям, протестували - нарікань нема, до школи готові)
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Раді, що адаптер пройшов тест і чудово працює. Успішного та легкого навчання дітям!
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прекрасно працює, ціна-скидка порадувала також
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Раді, що адаптер працює прекрасно та ви залишилися задоволені покупкою. Стабільного зв'язку та швидкого вам інтернету!
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Боявся що не достане, але як вказано 15 метрів- так і працює і тримає швидкість!
- Продавец Lemeshop
Вдячні за зворотний зв'язок! Тішить, що ви особисто переконалися у надійності характеристики та радіосигналу. Швидкого вам інтернету та довговічної роботи пристрою!
- Георгій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Порекомендували цей варіант і не жалкую, змінив свій старий. Думав що вони всі швидкість ріжуть, як же я помилявся)
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Надзвичайно раді, що порада виявилася влучною, а адаптер приємно здивував своєю швидкістю. Швидкого вам інтернету та приємного користування!
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
И сам вайфай и блютус работает отлично, подключение хорошее и не сбоит, что самое главное, нет лишних перепподключений которые обычно бесят:(
- Продавец Lemeshop
Вдячні за зворотний зв'язок! Тішить, що адаптер забезпечує надійний зв'язок без постійних перепідключень. Нехай пристрій служить довго та справно!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудова ціна і знижка, працює як в описі
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук! Швидкого вам інтернету та стабільного зв'язку!
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Классна швидкість і ціна, працює якісно і перебоїв нема, хоча комп майже не отключаю
- Продавец Lemeshop
Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Приємно знати, що девайс відмінно справляється з постійним навантаженням
- Кирило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
На удивление отличный «свисток». Ожидал худшего ввиду раннего опыта с подобными приборами, но все четко работает, дрова стали сходу с виндой, ловит 100 - больше не было возможности протестировать. Опыт пользования 10~ дней
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за покупку та такий детальний відгук! Стабільного вам сигналу та швидкого інтернету!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
в цілому стабільний робочий адаптер
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за зворотний зв'язок! Приємного та комфортного користування!
- Гавриїл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не погано виконував свою функцію
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення! Раді, що пристрій чудово впорався зі своїми завданнями. Швидкого та якісного вам інтернету!
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює без нарікань та перебоїв
- Достоинства:
- Працює без нарікань та перебоїв
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за замовлення! Дуже раді, що пристрій працює чітко та без перебоїв. Швидкого та якісного інтернету!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Через місяць просто перестав ловити 5 ГГц. На будь-яких пристроях, за будь-яких умов. Бачить тепер лише 2.4, на жаль, а тому сенсу з нього залишилось нуль.
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті для вирішення проблеми.
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Норм сигнал посилює, спіймала навіть ті wifi які раніше і не бачила на телефоні:)
- Тимур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Классно робить, не глючить і що важливо - обривів звязку поки не було, за це переживав
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Скорость отлично ловит. Думал сперва брать вариант без-антенный, но рад что на этом варианте остановился
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Крута швидкість, переживала що з моїм стареньким пк - не підійде на виндовс 7, але добрий, універсальний. Рекомендую
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудова штука, вже кілька разів виручав коли світло пропадало і з телефону роздавав на комп. Звязок супер
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже крута якість передачі за такі гроші. Комп працює постійно і втрат звязку ноль
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Краще ніж я собі уявляв.
- Достоинства:
- Висока швидкість, показую на екрані 100-105, дуже непогано.
- Артур І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Роутер вартує своїх грошей.
- Достоинства:
- Легко налаштовується, стабільна робота, ціна прийнятна.
- Продавец Lemeshop
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Идеальный. Со своей задачей справился на все 100. Больше, чем я ожидал. Отличный вариант, если отрубают свет, есть чем запитать ПК, и есть норм мобильный интернет
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую за товар!
- Достоинства:
- Адаптор підійшов, все працює.
- Недостатки:
- Не виявленні
- Продавец Lemeshop
- Шупило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все ок
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зручно, швидке підключення
- Достоинства:
- Зручне встановлення, автоматичне підключення
- Недостатки:
- Невиявлено
- Продавец Lemeshop
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Свою роботу виконує добре
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все працює добре
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все працює, товаром задоволений
- Ілля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
З віндовс 10 запрацювало одразу.
Але з Віндовс 7 SP1 так і не запрацювало, драйвера з диску не допомогають.- Недостатки:
- З Віндовс 7 не працює
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний товар, нарікань не маю. Недоліків не помітив. І wi-fi і блютуз працюють добре.
- Павло Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний адаптер, Bluetooth став працювати краще(раніше користувався маленьким Bluetooth адаптером який час від часу переставав працювати ), WiFi не поступається дротовому інтернету (наразі користуюсь 200мбіт/с інтернетом, тому цього адаптера вистачає з головою, купляв з розрахунком переходу на Гбіт)
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже добрий пристрій тільки увімкнув і все ніяких налаштувань)