- AI аналіз відгуків39 відгуків: Позитивний: 84% | Нейтральний: 10% | Негативний: 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
з роутера RT-BE92U дає впевнені 2гігабіта! через 3 стіни з 40% рівнем на 6 ГГц,
з неприємнго потрбує запустити якусь "ноунеймову" утіліту для установки пропритарного драйвера що впринципі дуже небезпечно в сучасному світі, тому можна встановити оригінальний дайвер для RTL8832 так написати скрипт для відмонтовування носія (чи вручну робити "витягти), коли після холодного завантаження компа система бачить адаптер я флешку- Достоинства:
- реально тягне 6ГГц діапазон
- Недостатки:
- нав'язує свій софт для "встановлення" драйвера
- Продавец Lemeshop
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все работает, но для кого так мелко написали инструкцию? у меня стекла в очках +6 и я еще через лупу разглядывал. Производитель му***
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Я плохо хрячий и инструкция написана так мелко, что глаза вытекли.
- Продавец Lemeshop
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Сигнал ловить дуже добре. На старому показувало одну поломку, тут повне
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудовий адаптер! Все працює гарно! Це наш другий, перший відпахав більше 2х років і ми його випадково зламали (наша провина), то купили такий самий. Так що можу сміло рекомендувати!
- Достоинства:
- Простота використання. Стабільний сигнал
- Недостатки:
- Не любить, коли на нього наступають
- Продавец Lemeshop
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший адаптер, виконує всі свої функції на відмінно!
- Роман Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Вартість виправдана на 100%. Це найсучасніше рішення для апгрейду будь-якого комп'ютера до топових стандартів бездротового зв'язку.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Відмінний товар! Все працює чітко згідно опису та рекомендаціям продавця!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює добре!
- Кирпа І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все гарно
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Пришлось по возиться с данным устройством, но в итоге всё получилось, скорость нормальная в принципе устраивает если нет возможности подключить интернет к ПК через кабель, совет для тех кто хочет приобрести данное устройство, подключайте его в разъём матиринки ибо в другие разъёмы интернет будет просто отпадать каждые 10 минут
- Достоинства:
- Ничего особенного
- Недостатки:
- Подключать только в разъём матиринки, в другие разъёмы вайфай отваливается каждые 10 минут
- Продавец Lemeshop
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже якісне обслуговування та швидка доставка!
- Достоинства:
- Все працює на ура
- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар відповідає заявленим характеристикам
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прийшов швидко. Наразі працює відмінно. Маю надію, що так і буде.
- СніжанаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже швидка відповідь і доставка. Товар відповідає характеристикам і справно виконує свою функцію.
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
В звичайному стані (там, де мені треба) він на частотах 5Ггц швидший на 17 відсотків, ніж той що зліва на фото. Видає 320 мегабіт, чи трохи більше. В найкращіх умовах видав 400/400. Якщо гратися з розташуванням антен роутера. В тих же самих умовах від usb 2,0 300/300.
Гріється. З закритою антеною краще не користуватись. Трохи свистить дросель під навантаженням. Не критично.
Ну так, швидкість вайфая залежить багато від чого. У мене так.
На 2,4 Ггц, моя повага, зразу 160/98 мегабіт, стабільно. (Той, що зліва адаптер дає 70 мегабіт).
Цікава річ.- Продавец Lemeshop
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купую вже другий, перший кицька зламала, бо стирчав з корпусу. Цей приклеїв на монітор. Бомба! Жодних проблем зі швидкістю чи коннектом. За таку ціну кращого, вважаю, не знайти.
- Достоинства:
- Найкращий з тих, що в мене був
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все чудово)
Я таких тут вже три замовив)
Все працює і без проблем)- Продавец Lemeshop
Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!
- Даніель С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
1. Довольно больная область покрытия 2. Простота использования 3. Высокий фунционал 4. Хорошая надежность
И все по хорошей цене- Продавец Lemeshop
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товаром задоволений. Працює стабільно та швидко. З доставкою проблем не було.
- Андрей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Періодично зникає з,єднання.Кожні 15 хвилин викидає з серверу.Для ігор не підходить.При включенні пк не завжди вмикається.Потрібно заново витягувати та вставляти в юсб.Можливо мені попався такий, але рекомендувати не можу.
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Втрачає з,єднання
- Продавец Lemeshop
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все добре працює, без проблем, WI-FI адаптер відповідає заявленим характеристикам, працює стабільно без розривів, швидкість інтернету не втрачає. Доставка пройшла у визначений термін
- Достоинства:
- Не дорогий, виконує свої функції
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Василий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Покупкою задоволений, швидка доставка
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже швидка доставка, брали щоб перевірити 6Ггц. Мережу побачив і підключився, працює стабільно. Магазину респект!
- Достоинства:
- Дешевий, виконує свої функції
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Відповідає заявленим характеристикам та працює стабільно, всім задоволений.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купив, поки працює нормально, тільки мені треба купити новий роутер та поміняти провайдера
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Китайское г***о на плохом чипе, не рекомендую.
- Достоинства:
- Ну скорость реально неплохая, только надо что бы он к вайваю смог подключиться.
- Недостатки:
- Весь товар - сплошной недостаток.
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені товаром.
Ми раді, що швидкість роботи пристрою вам сподобалася. Щодо підключення до Wi-Fi, можемо запропонувати перевірити налаштування мережі або звернутися до нашої служби підтримки, яка з радістю допоможе вирішити цю проблему.
Ми також готові детальніше розглянути ваші зауваження. Зв’яжіться з нами для обговорення деталей.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Цілком відповідає усім вимогам
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Заменил старый адаптер, работавший на 2G на этот. Скорость интернета выросла в разы. Каких-либо перебоев нет. Пользуюсь около месяца. Всем доволен. Использую на игровом пк с 2 мониторами 2к итд. нагрузка большая, а потому интернет нужен быстрый. Этот девайс выполняет все свои функции "на ура". Рекомендую.
- Достоинства:
- Скорость интернета
- Недостатки:
- Не нашет
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хотів було уже писати поганий комент, але вчасно зупинився.
Змінив провайдера, тепер швидкість 1Гб, але до ПК кабелем не має можливості протягнути.
Купив цей ресівер, підключив - Windows сам встановив драйвери і на speedtest отримав лише 97Mб/c.
Як це фікситься? бо ж заявлено 5 Ггц.
По дефолту він буде працювати на частоті 2.4 Ггц, тому і швидкість була приблизно 100Мб.
Треба зайти в Device Manager, і там задізейблити йому можливість працювати на 2.4 Ггц. Він перезавантажиться і буде працювати на 5 Ггц.
Speedtest показує 500-550 Mб, що в 5 разів швидше. Але всерівно менше ніж телефон, який прямо біля нього (там 750-850).
Вцілому дуже потрібна річ.- Ігор П***
1. 5 ггц це лише вказівка на певний діапазон (5100-5800 мгц) частот, на яких буде працювати адаптер. Це не гарантує неймовірної швидкості.
2. Цей адаптер буде працювати на тій частоті, на якій ви запустите точку доступу або до якої точки доступу підключитесь. Якщо точка доступа транслює в ефір мережу в діапазонах 2.4 і ви намагаєтесь до неї підключитись - ваш адаптер буде працювати на відповідній частоті
3. Тестувати швидкість конкретного адаптера слід між вузлом в локальній мережі і комп'ютером до якого підключений адаптер
4. Якщо ваша точка доступу транслює 2 мережі з однаковим іменем, то зазвичай операційна система обирає потрібні частоти за власними якимись критеріями. Дуже часто буває так, що сигнал від мережі 2.4 ггц КРАЩЕ, ніж 5 ггц. Це пояснюється тим, що 2.4 мережі краще "пробивають" стіни. Тому якщо між вашим ПК і роутером є 1 чи тим більше 2 стіни - очевидно що з точки зору комп'ютера мережа 2.4 буде надійніша.
5. Конкретно цей адаптер купляють переважно у зв'язку з наявністю підтримки стандарта 6e
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже класна щтука то пк або до інших пристоїв
- Достоинства:
- Скорість прийому
- Продавец Lemeshop
Шановний Тарас, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Олійник Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Прийшов в назначений термі, покупкою залишився задоволений, добре ловить через стіну
- Продавец Lemeshop
Шановний Богдан, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Продавець попросив чесний відгук.
Адаптер на чіпсеті Realtek rtl8832cu що наразі немає підтримки в Лінуксі, але є шанс що додадуть в майбутньому.
На Windows 11 драйвера самі не підтянулись, адаптер спочатку працює як флешка на якій є драйвера.
Після встановлення драйверів адаптер запрацював але не працює з WiFi 6 мережею на Asus TUF-AX5400, підключається і навіть іноді можна завантажити сторінку і потім відключається.
Новіші драйвера в інтернеті я не знайшов.
Можливо на іншому роутері буде працювати.
Можливо треба гратись з налаштуваннями для сумісності, я дещо спробував але не допомогло.
Можливо просто невдалий екземпляр, бо виглядає наче адаптер сам відключається.
Розкладати антену не зручно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Див нижче
- Продавец Lemeshop
Шановний Артем, нам дуже прикро що вам не сподобався товар. Можете залюбки написати нам на сервісну підтримку ми вам допоможемо з налаштуванням, нажаль даний адаптер не працює на лінукс, вся інформаціє вказана в описі та на коробці,на віндовс 11 драйвера автоматично підтянуться якщо у вас ліцензійна версія, у будь якому випадку у вас є 14 днів на обмін повернення товару, тому звертайтесь
- Джульетта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Быстрая доставка. Товар полностью соответствует описанию/характеристикам. Я довольна.
- Достоинства:
- Множество
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Продавец Lemeshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Якименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Придбав нещодавно. Досить легко налаштувати. Гарний швидкий адаптер. Працює стабільно.
- Продавец Lemeshop
Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює добре, підтримує протокол wpa3. Ноутбук (більше 5 років) не стабільно тримав підключення, з адаптером якість підключення без нарікань.
- Продавец Lemeshop
Шановний Петро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Працює добре. Швидкість цього мережевого адаптера wifi 6 більша на 30%-35% ніж до минулого tplink t3u.
- Достоинства:
- Працює швидко, легка інсталяція. Адекватна ціна
- Недостатки:
- Не виявив поки що
- Продавец Lemeshop
Шановний Виталий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)