Отзывы покупателей о Супервпитывающий придверный коврик Серый Super Clean Mat (YU8SH2977)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Лариса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Якихось супер чарівних властивостей я не помітила,а собака мовчить))) але мені килимок подобається. Хороший розмір,не ковзає,хороший колір( бруду не видно). Вологу все-таки після дощу трохи затримує. Непоганий килимок. Планую ще такий замовити.

Достоинства:
    Свою роль придверного килимка виконує
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Чудовий килимок,не ковзає по підлозі. Спочатку тільки нитки з країв вилазили. А так все чудово.

Достоинства:
    Поглинає вологу
    • Продавец  FlashShop

• Эльвира М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Коврик понравился, лежит плотно, не скользит. На ощупь приятный, подарок вложили суперский,ребенок рад

Достоинства:
    Функциональный
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
    • Продавец  FlashShop

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Килимок сподобався, продавець ще й маленький сюрприз додав. Приємно було

Достоинства:
    Ціна, якість

• Натали Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Граний килимок на вигляд в по якості.Сподіваюсь довго прослужить.
    Дякую.

Достоинства:
    Якість,ціна

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Товар дуже якісний. Швидко відправили.

Достоинства:
    Справді бруду набагато менше
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Даниил О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Все гуд, дякую ща подарунок

товар рекомендую

Достоинства:
    действительно не промокаемый, служит хорошо
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B Group. Размеры: 0.7 x 0.46

Поганий коврик, з нього сиплеться ниток більше, ніж він збирає бруду. Не відповідає опису та фото.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Низька якість
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Килимок не сподобався.Його краї не обверложені,обсипається нитяна поверхня.Ґума покрита постриженими нитками.Не знаю чи витримає прання .Просто розрізано з великого бунта на килимки і запаковано в картонні коробки.

Достоинства:
    Гарно запаковано.Продавець вічливий
    Недостатки:
    Вигляд не такий як на фото
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук та зворотний зв’язок — для нас надзвичайно цінна думка кожного клієнта, адже саме завдяки вам ми маємо змогу ставати кращими.

Водночас були дещо здивовані вашим коментарем, адже цей килимок уже тривалий час є в нашому асортименті й отримує багато позитивних оцінок від інших покупців. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у разі, якщо товар не виправдав очікувань.

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства, ви можете повернути або обміняти товар протягом 14 днів із моменту його отримання.

Щиро бажаємо вам лише приємних покупок і будемо дуже раді бачити вас знову!

Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

классный коврик, приятный на ощупь, доставка быстрая, спасибо магазину.

Достоинства:
    классный коврик, приятный на ощупь.
    • Продавец  FlashShop

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Мені сподобався килимок. Підійшов розмір і кольор, дійсно, не ковзає. Приємно, ще і подарунок. Дякую.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сергій Х***

Швидко зв'язалися та доставили

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергію! Щиро вдячні за ваш теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині! Це надихає нас ставати ще кращими для вас. Ви також можете ознайомитися з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого й корисного для себе чи ваших близьких. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам добробуту, мирного неба, тепла у серці та чудового настрою!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Купили3 шт очень довольны.Воду впитывает хорошо.

Достоинства:
    Подходит как в прихожую так и ванную комнату.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Оксано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вера М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Soloshopchik

Ужасное качество, отличается от фото… не рекомендую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    100%
  • Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Размеры: 0.7 x 0.46

Залишала відгук. Хочу добавити ще фото. Ну нічого спільного з рекламою...

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Размеры: 0.7 x 0.46

Таких ще не зустрічала. Коли забирала не подивилась, а як відкрила то була здивована. Нічого схожого з тим, що замовляла немає. Таке відчуття, що якась бабуся настригла ниток чорно білих і прикріпила резину на низ. Нитки лізли, правда, щось залишилось. Ніяких функцій заявлених не виконує. На ньому спить наш собачка.

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Сам коврик суцільний недолік.
  • ирина а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размеры: 0.71 x 0.46

Чудовий килимок.Відповідає опису! З подарунком! Рекомендую магазин для співпраці!

Достоинства:
    Цікавий дізайн

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B Group. Размеры: 0.7 x 0.46

Отличный коврик

• Яніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Размеры: 0.7 x 0.46

За такі гроші нормально

Достоинства:
    Симпатичний, можна прати
    Недостатки:
    Поки немає
  • Валентина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop

Гарний килимок.

Достоинства:
    Гарно вбирає вологу
  • Пригорницкая Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro

Ожидала коврик бежевого цвета,как на фото. Прислали чёрного. Я не в восторге.

• Новикова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarSeller

Нормальний килимок. Але колір інший, не такий як на фото. Мені підійшов, тому забрала.

Достоинства:
    Не маркий
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TM ENERGY

Коврик сподобався, свої функції виконує.
    Дякую за якісне обслуговування!

• Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Страшенно лізе ворс. Нитки по всьому будинку. Тримається все до купи тільки тоді, коли його геть не чіпаєш ‍️

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You

Це повністю не придатний до використання товар. З цього коврика лізе ворс не припиняючи. Не рекомендую до покупки

Достоинства:
    Недостатки:
    Лізе ворс
  • Анна К***

Проблема решена

Товар может и годный, но название оригинального коврика одно, а мне пришло совсем другое. Нет данных о производителе и условиях стирки. Переплата по наложенному платежу (а другого-то продавец и не предоставляет) 35 грн. Вместе с доставкой без малого 400 грн. Ворс вылезает уже, хотя по нему еще не ходили.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Другое название коврика, несоответствие фото на сайте с реальными фото, переплата за наложенный платеж.
    • Анна К***

Радует, что после моего отзыва коврик получил двойное название Clean Step Mat-Super Clean Mat)))
      Якщо у виробника відбулася зміна найменуванн, то це вказується на фірмовій упаковці. А на тому, що ви мені надіслали ніякої згадки про Clean Step Mat немає!
      Уважаемые одесситы, шутники вы, однако! За деньги покупателей!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spokline. Размеры: 0.7 x 0.46

Купувала одразу два. Користуємось більш ніж півроку. Ніяких нарікань нема,добре затримують бруд

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TM ENERGY

Внешний вид
    Немного ворс по краям вылазит
    Но свою функцию впитывания выполняет

Достоинства:
    Функцию свою выполняет
    Недостатки:
    Немного вылазит ворс по краям
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRONIX. Размеры: 0.7 x 0.46

Якось не робить цей коврик того, що вказано в описанні, прийнамні так швидко вологу він не вбирає, мокре взуття після нього все одно лишає сліди. Але придатен для того, щоб зайти на нього і лишити там взуття, щоб тануло і стікало.
    Дійсно не ковзає.
    При розпакуванні дуже сиплеться по краях

Достоинства:
    Приємний колір
    Недостатки:
    Не відповідає очікуванням
  • Любовь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spokline. Размеры: 0.7 x 0.46

Очень плохое качество, не рекомендую! Постирала в машинке, так как написано, можно стирать, соблюдала все правила при стирке, а коврик порвался. На сайте написано, что гарантия 14 дней. Я написала, ответили, спустя 2 дня, после того, как я снова написала, спросила на счёт гарантии. Мне отказали в гарантии, хотя на сайте пишут, что гарантия 14 дней.

Достоинства:
    Недостатки:
    Одни недостатки. Не рекомендую!
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Размеры: 0.7 x 0.45

коврик рекомендую

• UBrand

Благодарю Вас за отзыв! Сколько звездочек поставите этому коврику?

• Юханова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopVeLs. Размеры: 0.7 x 0.45

Лучшие коврики : впитывают грязь и хорошо стираются

• Менеджер м***

Спасибо огромное за Ваш отзыв.Мы очень ценим обратную связь от наших покупателей.