- AI аналіз відгуків54 відгуки: 92% позитивних, 4% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Тарас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Топ стіл
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Розхитується з часом, окантовка відходить треб підкорювати
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Дуже класний столик.Переживали що буде маленький,але він ідеальний.
- Достоинства:
- Дуже зручний
- Недостатки:
- Эркин И***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Прекрасный стол
- Алена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Супер стол за свої гроші!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб Аппалачи. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл дуже гарний, міцний. Легко збирається , надійно запакований . Ніжки добротні , ще й накладки в подарок. Все чудово!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Якість дуже посередня: найдешевша плита, дешева кромка, ще й неохайно наклеєна. Тобто стіл буде зберігати свій зовнішній вигляд до першої розлитої води. На ніжках немає протиковзких накладок, відповідно стіл їздить по плитці.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Їх багато
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Столик чудовий. Зібрали швидко. Якість хороша. Підійшов по стилю гарно.
- Достоинства:
- Якіть. Безкоштовна доставка(забрали на складі в Черкасах). Стильний, сучасний.
- Недостатки:
- Немає.
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб Аппалачи. Ширина: 90. Глубина: 90
Гарний стіл. Лаконічний дизайн ! Я його сама скрутила пальцями дуже легко
- Достоинства:
- Норм
- Руслана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Дизайн стола гарний, але зроблений пахабно. Прийшлось повбивати долоні, поки закрутити гвинти, бо вони не діставали до гайок. Трохи розчарована
- Продавец MBL Market
З клієнтом питання було вирішено, дефект було усунено по місцю збирання, зовнішнім виглядом столу покупець задоволена! На наявність браку в інших столиках перевірка була вже зроблена, дефектів не знайдено!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Чудовий стіл на кухню, гарно виглядає, ціна - якість відповідають, покупкою задоволена. Обслуговування менеджерів магазину на високому рівні
- Достоинства:
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб Аппалачи. Ширина: 90. Глубина: 90
Компактний, акуратний, повністю відповідає опису. Складається легко, стійкий. Немає жодних перекосів, не виглядає розхлябано. Реальність співпала з очікуваннями. Накладки для ніжок у подарунок - дуже в тему, без них було б неможливо на плитці!
- Достоинства:
- Якість/ціна
- Недостатки:
- За місяць користування не виявлені.
- Арина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл шикарний, дуже зручний та гарний, хороша якість матеріалів. Я задоволена на всі 100! Дякую продавцю за такий товар та приємну ціну!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Дуб Аппалачи. Ширина: 90. Глубина: 90
Зроблений акуратно, не воняє фарбою, клеєм та взагалі ніякою хімією. Збирається легко та просто, 5 хвилин і він вже став на своє місце.
- Достоинства:
- Невеликий недорогий, але красивий обідній стол. Я приємно вражена його розміром, уявляла, що він буде маленький, а він достатній навіть для 4-5 людей
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл дуже крутий за свою ціну! Стильно виглядає, придає затишку на кухні!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл дуже сподобался.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Якість гарна. Добре вписався на кухні.
- Достоинства:
- Красиво виглядає, якісно зроблено. Дуже просто збирається. Ніякого майстра замовляти не треба
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец MBL Market
Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Все супер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нема накладок
- Лидия В***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Все супер.
- Недостатки:
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Все круто, швидко, якісно, а головне - професійно! Стіл - бомба! Рекомендую!
- Лора Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Гарний столик. У нас невелика кухня, але стіл вписався ідеально, дуже затишно.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Швидка відправка!
Якість чудова!- Достоинства:
- Якість.Ціна.
- Лаць Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл гарний та якісний , повністю відповідає опису .
- Достоинства:
- Гарний та стильний
- Недостатки:
- Вся металева фурнітура випала з коробки поки Курьєр пошти доставав з авто . Рекомендую металеву фурнітуру складати в зіп пакет та прикріпити до столу адже так можна залишитись без деталей.
- Захар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл сподобався, відповідає опису
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Міцний гарний стіл! Нам дуже сподобался. рекомендуємо!
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл супер. Дуже потужний. Але прийшов без захисних накладок для ніжок ((((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не поклали захисні накладки
- Продавец MBL Market
Дякуємо за відгук! Можливо кладовщик забув.. В понеділок відправимо!
- Степан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Ідеально підходить для невеликої кухні. Якість матеріалу приємно здивувала за таку ціну, матеріал міцний, легко чиститься.
- Достоинства:
- Виглядає стильно і сучасно, ціна, якість
- Недостатки:
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Чудовий столик. Щоправда не було в комплекті гайки для однієї ніжки, але знайшла вдома подібну. Силіконові накладки були в подарунок.
- Достоинства:
- Діаметр 90см, колір універсальний, дерев'яні ніжки.
- Недостатки:
- Немає.
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Ціна чудова, стіл якісно зроблений, міцний, ніяких питань.
- Анатолій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Розмір чудовий, якісний стіл.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Завжди мріяла про круглий стіл на кухню. Нарешті знайшла класний бюджетний варіант. Якість супер, стіл гарний.
Однозначно вартий уваги! - Ніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
ІДЕАЛЬНО
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Стіл гарний, ніжки стійкі
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Спасибі за якість та чудовий сервіс! Стіл і правда дуууже гарний та якісний. Не можу нарадуватись покупкою.
- Мирослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Товар відповідає інформації. Стіл чудовий, подарунок прислали. Дякую!
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Модний та якісний стіл, ціна доступна.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 90. Глубина: 90
Дуже крутий стіл. Кожного разу, коли заходжу на кухню, думаю що не дарма купила його. Дякую!