- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: LillyToo_UA. Вес: 250 г
Добре очищає поверхню склокераміку, легко змивається. В комплекті гарна губка.
- Достоинства:
- Добре очищає.
- Недостатки:
- Немає.
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Гарно справляється з видаленям бруду. Палірує та дає захист. Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук і що користуєтесь засобами Dr. Beckmann!
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Витирає трохи більше, ніж пил. Плями від накипу молока залишаються без змін після декількох спроб цією пастою.
- Недостатки:
- Не ефективний до накипу на плиті
Представник постачальникаВітаємо, пане Борисе! Дякуємо за коментар. Рекомендуємо дотримуватися вказівок по застосуванню, вказаних на пакованні. Дякуємо, що вибираєте Dr. Beckmann!
- Выдыборец Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Найкращий засіб для чищення склокераміки
- Недостатки:
- Недоліків немає
Представник постачальникаДякуємо за коментар!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Супер, вдалось відмити все
- Достоинства:
- Гарно виконує свою функцію
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Чудовий засіб. В мене електрична плита й мені її іноді дуже важко відмити після приготування їди, цей засіб справляється легко. Хоча інші засоби з чищення склокераміки цього виробника мене не вразили
- Достоинства:
- Гарно очищає електричну плиту
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Это супер средство, чем я только не пыталась убрать старые следы от воды, эта паста справилась с первого раза и без усилий.
- Достоинства:
- Лучшее средство для стеклокерамики
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за відгук
- Ірина Ф***
Спробуйте сантрі гель від мілам, або антикальк від саво, кращих засобів від нальоту я не знаю, перепробувала вже майже всі що на ринку. Е ще професійні, але вони дорожче і не набагато ефективніше)
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250 г
Паста чудова! Допомогла позбавитися плям від рідини на варочній поверхні, які не видалялися звичайними засобами для скла. У комплекті була губка. Трохи важкувато витирається, тому краще наносити засіб тільки на плями, а не на всю поверхність.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар