- AI аналіз відгуків46 відгуків: 89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товаром задоволена. Трость повністю виконує свої функції. Зручно що є фонарик.
- Достоинства:
- Наявність фонарика
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Lemeshop
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Трость дуже гарна ,легка,устойчіва,з ліхтариком,благодарю складається легко дякую продавцю
,удачі Вам і процвітанія- Продавец Lemeshop
- Лисун О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Брала для батька, все сподобалось, дякую. Продавця рекомендую
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую магазину . Заявка швидко була оформлена, без затримок. Дуже якісна упаковка. Дякую.
- Достоинства:
- Легка,регулюється напрям світла на ліхтарику
- Olena H***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар сподобався, доставили швидко, легко збирається.
- Достоинства:
- Тростина легка, висота регулюється. Не ковзає , є ліхтарик. Мамі сподобалася тростина, зручна в користуванні.
- Продавец Lemeshop
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
УСЕ ЧУДОВО
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Куповала для мами, мама задоволена - що може бути краще!)
Тростина стійка, легка та надійна. Зріст мами 156 см, висоту тростини встановили навіть не на мінімум, тобто є запас для ще нижчої особи.- Достоинства:
- Надійна та стійка
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
товаром задоволені , все прийшло справне та гарно запаковане .
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручна тростина, швидка доставка , професійна консультація. Щиро дякую
- Достоинства:
- Компактна, ліхтарик
- Продавец Lemeshop
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Має плюси і мінуси. З плюсів - симпатична, сама стоїть, ліхтарик. З мінусів - сумніваюсь, що витримає людину важче 70 кг, деталі палиці з'єднані резинкою звичайною всередині (скільки складань ця резинка витримає??), чотири опорні ніжки з дуже м'якої резини, зітреться максимум за місяць, деталі на заміну не продаються. Майте це на увазі
- Достоинства:
- Ліхтарик, легенька
- Недостатки:
- Ніжки з м'якої резини, резинка всередині
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався дизайн та функціональність тростини. Ваші зауваження важливі для нас, і ми обов’язково передамо їх виробнику. Працюємо над тим, щоб наші товари ставали ще кращими!
- Юля Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дякую продавцю, швидко відправлено. Бабуся задоволена. Ліхтарик зараз на часі, дуже зручно.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна та якісна тростина. Зі своєю задачею справляється на 100 відсотків. Ніяких зауважень поки що немає.
- Достоинства:
- Зручна, легка , має гарний вигляд
- Недостатки:
- Краще б вона взагалі не знадобилася))
- Продавец Lemeshop
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не зважаючи на ціну, товар достойної якості. Навіть ліхтарик працює).
- Достоинства:
- Нормальна якість
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец Lemeshop
- Евген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все гаразд, користуюся
- Долгашева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Мамі сподобалася. І доставка без проблем.
- Катерина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Зручна тростина, ліхтарик бонусом
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товаром доволен.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Досить зручна, брала для мами. Дякую.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Я замовляла для мами яка проживає окремо від мене. Вона використовує, особливо ввечері коли темно і включає фонарик. Також не сковзить і дуже зручно її складати та розбирати.
- Достоинства:
- Зручно, з ліхтариком,мама задоволена
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Продавец Lemeshop
- Филипп К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший
- Достоинства:
- Отлично
- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручна
- Достоинства:
- Все
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
,Гарна тростина. Легка і зручна.
- Достоинства:
- Легка, є ліхтарик
- Недостатки:
- Якщо когось по спині луснути то тростина скоріше зі гнеться.
- Продавец Lemeshop
Шановний Дмитрий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- олена г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Тростина легка та функціональна. Відповідає опису. Щодо якості - побачимо, сподіваюся, слугуватиме довго.
- Продавец Lemeshop
Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купила мамі,металева,мама оцінила,що зручна.Єдине на що не звернули увагу ,це висота,чи то довжина тростини,мамі трішки зависоко в самому нижньому положенні кнопки.Отже ріст людини важливо співвідносити до розміру палиці.Продавець ввічливий,швидке відправлення.
- Достоинства:
- Легка,компактна,ціна
- Продавец Lemeshop
Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Марк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Купив для бабусі. Якість гарна, ліхтар працює, ручка зручна.
- Продавец Lemeshop
Шановний Марк, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороший товар рекомендую!
- Продавец Lemeshop
Шановна Христина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все чудово. Тростина нам підійшла, по якості все добре. Дякую за швидку доставку!
- Продавец Lemeshop
Шановна Альона, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Мілана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарна тростина, міцна.
- Продавец Lemeshop
Шановна Мілана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Легка, нормальна тростина. Як і очікували, якість хороша.
- Продавец Lemeshop
Шановний Ярослав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Тростина хороша, якісна, повністю відповідає опису.
- Продавец Lemeshop
Шановна Катерина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Леонід З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша тростина. Швидко відправили, хороший сервіс в магазині.
- Продавец Lemeshop
Шановний Леонід, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ангеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Легка міцна тростина, нашій мамі підійшла. Дякую за класне обслуговування!
- Продавец Lemeshop
Шановна Ангеліна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Хороша тростина. Опис відповідає дійсності.
- Продавец Lemeshop
Шановний Дмитро, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Відмінна, зручна тростина, дуже якісна. Ліхтарик світить добре. Рекомендую!
- Продавец Lemeshop
Шановний Анатолій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Bargain Price Service
Чудова тростина
Мама задоволена,тепер ще й сусідка просить замовити.
Зручно брати з собою сумку якщо десь треба в дорогу.- Достоинства:
- Комофрта,складається,легка
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана
Все вроде нормально.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не заметили
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Олексій!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тростина вам сподобалась, а ціна порадувала. Гарного користування!