- Гліб Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Все працює тільки з кнопок
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Пульт не передає сигнал, я так зрозумів там звичайний діод!!!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Корпус gamemax storm 2 aw, багато часу вбив на вирішення цього питання. Але так і не зміг. Думаю, що саме контроллер не працює.
- Недостатки:
- Не працює, багато гуглив у чому може бути проблема, але не в корпусі точно.
- Костя М***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Топ
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
не працюе (тільки білий колір)
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Все вчасно, товар відповідає опису.
- Терновський Р***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Працює з коробки, пультом можна керувати, відправили швидко, отримав на наступний день
- Достоинства:
- Працює аргб
- Недостатки:
- Не виявив
- Терновський Р***
За такі гроші багато режимів, якщо є за більший бюджет то хотілося б виставляти колір і з комп'ютера керувати але за 230 грн більше 60 різних режимів підійде, було б прикольно якщо більше кольорів не три а наприклад 30 від палітри
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
В мене на метеринці немає роз'єму під керування ARGB 3 pin, тому контролер якраз і рятує в цьому випадку. Режимів, до речі, багатенько, але більшість режимів з анімацією, яку неможливо спинити, тільки сповільнити через пулть
- Достоинства:
- Мінімалістичний і дуже хороший контролер. Підключається легко, керується з пульта навіть з сусідньої кімнати, є в комплекті двустороння клейка стрічка
- Недостатки:
- Мало саме градієнтних режимів без анімації, але це скоріше на мій індивідуальний смак, чим недолік
- Микита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: IZIMAG
Хороший товар, рекомендую. Думал, что пульт будет ИК, но оказалось, что даже будучи спрятанным в корпусе, всё управляется без всяких проблем. С кулерами Be Quiet точно работает, если кого интересует
- Достоинства:
- Дешевый, без проблем все подключается, с пульта управляется даже без прямого контакта, чего не ожидал от него
- Недостатки:
- Не заметил, все вроде работает ровно