Отзывы покупателей о Пуф-трансформер 5 в 1 Mzavod Остин-4 велюр серый (OSTIN-4-VLR7-0-9005)

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Ширина: 47. Цвет: Серый. Высота: 45. Глубина: 47

функціональний пуф, рекомендую

Достоинства:
    компактний
    • Продавец  Metall_Safe

Дякуємо, пані Алло, за ваш відгук!
      Раді, що пуф від Mzavod вам сподобався та виявився зручним і компактним.
      Дякуємо за довіру та рекомендацію!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe. Ширина: 47. Цвет: Светло-серый. Высота: 45. Глубина: 47

Дуже задоволена,ціна,якість.

Достоинства:
    Якісний пуф трансформер
    • Продавец  Metall_Safe

Доброго дня, Олена Крістінкова!

Дякуємо щиро за слова,
      Нам приємна ваша похвала!
      Пуф добротний, гарний — це для нас честь,
      Що Вам до душі — для нас це успіх без меж!

• Маслак Є***

Зручний, досить широкий, м'який.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  Metall_Safe

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш вибір та чудовий відгук! Нехай цей Пуф радує Вас довгі роки.

• Оксана Б***

Дякую виробнику за якісну і зручну річ! Можу сказати, що даний пуф-трансформер має одні переваги: транспортабельність, стильний вид, міцність та зручність у користуванні. Рекомендую всім його придбати.

Достоинства:
    Дуже якісне виготовлення. Зручний. Займає мало місця у складеному вигляді. Розраховано на дорослу людину. Можна було обрати любий колір тканини. Швидке виготовлення та доставка.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Metall_Safe