- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
Дуже задоволена тейпами! Вони чудово тримають одяг, навіть якщо декольте досить глибоке. Протрималися все весілля без жодних проблем
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук ми раді що Вам все сподобалось і допомогло вирішити ваш запит.
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Я их вообще брала для того чтоб шорты не задирались ,но наверное сильное трение при ходьбе и они скатываются в полосочку ,но то ничего страшного ,может не правильно их расположила при наклеивании.Теперь я эти тейпы использую для того что бы не спадали бретельки на топике ,держит отлично
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
тейпи протримали два танці поспіль в тяжкій сукні, дуже задоволена, рекомендую
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом.
- Таня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Клейка стрічка для тіла - тримається як моя остання нервова клітина - міцно та надовго.
Тонка прозора.
Брала щоб тримались ці модні панчохи, що взагалі не тримаються :) ваші клейкі пластини вирішили все- Достоинства:
- Трима все що треба
- Продавец KSVS
Дуже дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Вероника П***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Купувала дочці.
Кріпити зручно.
Тримає добре, але сукня з плотної та важкої тканини і дочка міняла тейп десь через три години
Знімається без проблем, слідів не залишає.- Достоинства:
- Не стрічка а як пластир в індивідуальній упвковцв.Зручно носити запасні з собою.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец KSVS
Ми раді, що ви оцінили товар. Так, дійсно, треба брати з собою на всякий випадок про запас.
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
купувала на випускний. справді тримають одяг, але це не на весь день. першу годину все було чудово, далі почало трішки відклеюватись.
думаю, на годин 6 - їх вистачить, дивлячись що, де і як клеїти- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
швидка доставка та якісний товар. Дякую!
Дякуємо за відгук
- олександра о***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
на жаль, на мій тип шкіри тейп не підійшов, але продавець швидко зреагувала та повернув кошти
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук і за те, що поділилися досвідом. У разі чого ми завжди на зв'язку.
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
У мене був сатіновий топ на дуже тонких бретелях. Я люблю, коли нічого не заважає і не думаєш про те, що десь там в одязі шось треба притримувати або постійно поправляти. Наклеїла тейп на плечі під бретельки - витримав весь вечір і ресторан, і танці в клубі - все супер! А ще він непомітний. Можу сміливо рекомендувати! Товаром задоволена на всі 1000%! Не забувайте тільки - шкіра повинна бути чиста і суха! Ніяких гелей, масла для тіла, спреїв абощо! Тільки чиста суха шкіра - і буде вам щастя)
- Достоинства:
- Тримає супер, надійно і довго
- Продавец KSVS
Дякуємо, за відгук. Так, обов'язково потрібно знежирити і висушити шкіру перед наклеюванням. Ніяких гелей, масла для тіла, спреїв абощо! Тільки чиста суха шкіра - і буде вам щастя)
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Товаром задоволена, тейп добре тримав сукню. Також без проблем знімається із одягу після використання
- Продавец KSVS
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Купувала щоб кріпити панчохи до тіла, тримає добре)
- Достоинства:
- Купувала щоб кріпити панчохи до тіла, тримає добре)
- Продавец KSVS
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Давно шукала щось подібне. Тримає добре, слідів не залишає
- Достоинства:
- Не залишає слідів
- Продавец KSVS
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
все суперово тримає, швидка доставка, гарне пакування
- Достоинства:
- тримає мертвою хваткою
- Недостатки:
- нема
- Продавец KSVS
Дуже дякуємо, що поділились досвідом.
- Діана н***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Чудрво все супер тримається
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Тейпами задоволена. Клеїла текстильні чоботи, шо з'їжджають з ноги, до колготок - протрималися 5 годин інтенсивних танців. Товар і сервіс чудові, рекомендую.
- Достоинства:
- гарно тримаються, легко відклеюються, не лишають слідів на одязі
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Все сподобалось)
Товаром задоволені!- Достоинства:
- Гарно тримають
- Продавец KSVS
Дуже дякуємо за відгук. Ви прекрасні)
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Купувала для ортеза, бо стерлась стрічка силіконова.
Годин 5-6 тримав ортез. Якщо врахувати, що ортез це досить потужна річ, і ортез коліна, то якість просто вау- Достоинства:
- Кількість, ціна
Дякуємо за відгук
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Не сподобалося.Абсолютно марна річ. нічого не тримає і не фіксує
- Продавец KSVS
Намагались з вами зв"язатись щоб запропонувати повернення, але не змогли.
- ЕЛЬВІРА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
товар супер, продавець швидко відправив
Дякуємо за відгук
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Все добре.
- Достоинства:
- Добре тримає.
Дякую за відгук
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Тримається доволі міцно
- Достоинства:
- Добре тримається
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Продавец KSVS
Дякую за відгук
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Покупаю уже второй раз, первый раз брала набор из 30 шт, сейчас взяла из 60 шт. Must have для лета и для топов без бретелей. Всегда ложу ещё несколько штук в сумочку на всякий случай
Дякуємо за відгук
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Товар відповідає опису. Ввічливий продавець. Швидка доставка. Дякую.
- Продавец KSVS
Дякуємо за покупку і відгук.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Купувала для відкритої сукні з великим декольте на свято. Полоска ніби і липка, і до тіла приклеїлася добре. Але одяг не тримала взагалі ( дуже засмутилася(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свою пряму функцію
- Продавец KSVS
Нам прикро, нажаль до синтетики і атласу стрічка не клеїться.
- Анна К***
Я максимально сильно здивована, але зі мною зв'язався продавець і повернув кошти. Якщо чесно,коли я писала відгук, то взагалі на таке не те що не розраховувала, навіть не думала, що це можливо, все-таки з моменту покупки пройшло півроку. Дякую продавцю.
- Марія-СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Чудові тейпи!
- Достоинства:
- Дуже зручна річ для літа
- Продавец KSVS
Дякуємо за відгук
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Хорошо держали и потом нормально отклеились от платья и от тела
Дякуємо за відгук)
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Дуже зручна річ!
Дякуємо
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Тейпами дуже задоволена.Купляю вже не перший раз доньці на танці.Витримують все.
Дякуємо за відгук)
- ІнгаОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Гарні тейпи. Беремо вже не вперше разом зі сестрою на теплу пору року. Упаковки вистачає нам на двох майже на сезон. Зараз знов купили на літо. Використовуємо для топів з/без бретелей, для літніх суконь, для блузок або спідниць із розрізом "на запах" (особливо корисні в останньому випадку під час сильного вітру :), тому тейпи завжди маємо у сумочці). Зручні, непомітні під одягом, добре тримаються. Подобається, що вони різної товщини, тому є універсальними, підходять під будь-який одяг. Тканину не псують, щоправда ми не носимо одяг з "лютої"/скляної синтетики. Можливо, тому проблем в нас й немає. А якщо чіпляємо тейпи безпосередньо до тіла, про всяк випадок протираємо його ватним диском зі спиртом. Можливо, це зайве і тейпи без цього будуть добре триматися, але так спокійніше. :) Задоволені.
- Достоинства:
- Функціональні, зручні, добре чіпляються, багато стрічок у наборі/вистачає на довго, швидка безкоштовна доставка у пункти Розетки
- Недостатки:
- Для нас немає
- Продавец KSVS
Дякую за такий детальний відгук
- Аліна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Чудові наліпки. Усе тримається, витримали сильний вітер
Дуже дякую- Продавец KSVS
Дякуємо
- Сніжана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 60
Нічого не тримає. Гроші на вітер
- Продавец KSVS
Що саме не тримає можете уточнити? І як використовували?
- Сніжана Д***
З продавцем вирішили проблему.
Кошти повернули.
Дякую)
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
Нічого не тримає. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не ефективне
- Євгенія Л***
Кошти за товар продавець повернув
- Продавец KSVS
Дякуємо за ваш відгук. Можливо тип шкіри саме ваш не підійшов. Повернули кошти.
- Алина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
Мне тоже зашли эти полоски, пользуюсь для топов без бретель, держит неплохо даже летом. Рекомендую
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
сподобалось
- Достоинства:
- легко клеїться, комфортно носити
- Недостатки:
- пререклеювала декілька разів в одному місці, через що з’явилися ранки
- Продавец KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
Мала атласну сукню на підкладці, наліпки не те що не протримались, вони навіть не приклеїлись. Зовсім безкорисна річ, тільки витрачені гроші на вітер
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец KSVS
Доброго дня. Нам шкода, що товар Вам не сподобався, через безліч можливих матеріалів без тестування важко сказати чи буде тейп кріпитись до нього. Ми врахуємо Ваш досвід і внесемо атлас у інструкцію. Вам пропонуємо повне повернення коштів, напишіть нам.
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 30
Чудовий темп. Виконує своє завдання