- ПАХА Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
Купил на всякий...
- Достоинства:
- Большой об ем
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Накрутив цей балон на пальник м-так- не горить! Накрутив інший такий самий- не горить, а потім виявилось щоб пішов газ- треба десь на пів обертів відкрутити балон! Таке собі! Плюс по діаметру він трохи більший ніж стандартних, тому ніжка-тринога не розкривається повністю!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Щось не так з різьбою, та не зовсім стандартний діаметр
Доброго дня, Максим.
Дякуємо за ваш відгук. - Костянтин С***
Не знаю, бро. Я уже второй накручиваю до упора и горит отлично
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Помічна річ для теперішніх часів.
Доброго дня, Олексій.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Щось з ним не те. Нерівномірно горить.
Доброго дня, Юлія.
Чи перевіряли пальник? підключення пальника до картриджу?
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
0.23 (230 грам) балон ширший ніж в інших виробників в систему приготування їжі не влізає по діаметру
Доброго дня, Андрій.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Реальна вага газу всередині 209 грамм, замість 230.
Обнулив ваги на пустій тарі, ваги точні до грамма.- Недостатки:
- Недолив
Доброго дня, Андрій.
На виробництві заправляють картриджі не зовсім точно - є технологічний допуск та допустимий відсоток відхилення.
За потреби просимо звернутись до продавця для заміни (за умови ще наявного товару) або повернення.
У разі виникнення додаткових питань чи потреба в додатковій інформації, наша підтримка завжди на зв'язку.
- Сергей Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
поганий клапан. При з‘єднані з пальником багато травить газу. Також полум‘я нерівноміре.
Доброго дня, Сергій.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Загалом балон як балон , на теплу пору підійде . На зиму шукайте інший варіант . При -10 майже немає тиску
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- в -10 майже не працює
Доброго дня,Олександр.
- ІГОР Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Горить добре навіть холодний, по такій ціні як зараз це просто ТОП!
- Достоинства:
- Ціна, якість
Доброго дня, Ігор.
Щиро дякуємо за ваш відгук та оцінку.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Бумажечкі наклеені на балон, і які неможливо зняти - це точно відповідає нормам пожежної безпеки?
Одразу видно, що товар потрапив до рук українського дистрибютора. Не можете здогадатись наклнїьи на дно?- Недостатки:
- Товар зіпсовано наклейкою імпортера
Добрий день, Андрій.
Дякуємо за вам розгорнутий коментар та щиру оцінку товару.
Побажання щодо розміщення стікерів передано до відділу якості та інших підрозділів цього процессу.
Дуже прикро, що на оцінку якості товару так вплинув стікер, який розміщається на картриджі. - Влад
Як наліпка впливає на робооту балона?
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
Брав для пальника Camper Gaz, все працює ідеально. Коли накручуєш пальник, газ не виходить, як тут писали. Шукав саме чистий бутан, ККД вище, немає запаху як від пропана.
- Достоинства:
- Без запаху
- Недостатки:
- Не знайшов
Доброго дня, Дмитро.
Щиро Вам дякуємо за ваш розгорнутий відгук та оцінку.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
- Достоинства:
- Без запаху
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
використовую разом з портативна газова плитка Vango Blaze. По якості балону (він коричневий) і якості горіння все чудово. Але в порівнянні з балоном Camper Gaz цей якийсь дуже "вонючий". Та я розумію що квартирі це не дуже правильне використання. Але таке вже життя в нас зараз....
- Достоинства:
- горить, вистачило на довго
- Недостатки:
- хіба тільки запах
Доброго дня, Віталій.
Ми раді, що наш товар Вам сподобався.
- Стефанович В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
Дуже гарний катридж-сопло не підмерзає на малому вогні через що стабільно працює в усьому діапазоні регулювань вогню. Закупив ще два. Дякую Розетка за оперативну доставку й привабливу ціну.
- Достоинства:
- Стабільність роботи
Доброго дня, Віктор.
- ПетрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
На самом деле, баллон Эль газ, который идет в сером цвете отличается от этого не только цветом. При накручивании горелки клапан на этом баллоне открывается и очень много газа выходит просто в воздух. Это еще и опасно. Использовал две разных горелки пингвин и на обоих горелках слишком раннее открытие клапана баллона. Поэтому в следующий раз буду брать или в сером исполнении или вообще пингвин, который хоть дороже в два раза, зато не стремно.
После установки горелки в обязательном порядке проверяем утечку газа ручным датчиком газа. Продается здесь же на розетке за 200 грн.- Представник постачальника
Доброго дня, Петро.
Щиро дякуємо за ваш відгук.
Ваш досвід з нашим товаром важливий для нас. Уточніть будь ласка, чи закрит був пальник на момент з'єднання картриджу та пальника?
Якщо правильно розумію, цей картрідж Ваш цілком задовольнив ссылка
Зараз він буде в екслюзиві у Розетки і буде змога на Чорну п'ятницю придбати його за ще більш вигідною ціною. - Петр
Естественно, обе горелки были в закрытом положении при накручивании. Было куплено 2 баллона таких ранее и 1 недавно - на всех трех идет сильная утечка газа. Горелки - Pinguin Surpass Steel (PNG 609.Steel) и Pinguin Spider (PNG 608). Серые баллоны по вашей ссылке таких проблем не имеют. По крайней мере 2 серых баллона были без этой проблемы. Только в самый последний момент идет маленький пшик. А на этом баллоне, нужно накрутить 2-3 витка, чтобы газ перестал идти (а идет он столбом).
Я думаю вам нужно самим взять пару разных баллонов и сравнить с этим. Подозреваю, что так быть не должно и это небезопасно. - Представник постачальника
Добрий день, Петро.
так, звісно, подібного не повинно бути.
Ми обов'язково перевіримо певну кількість картриджів, обравши з різних коробок.
Ми запевняємо, що картриджі обов'язково перевірялись фахівцями (використовувались з різними пальниками) та були надані відповідним органам для отримання сертифіката відповідності.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
Нормально. Можна брати.
Доброго дня, Віктор.
Дякуємо за ваш відгук.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
К сожалению прислали битый баллон.
Увидел на почте, но коробке целая и упаковка внутри безопасная, почта повредить так не может, запаковали в магазине такой баллон. Не критично, но я платил за целый, без вмятин.
Добрий день, Антон.
Дуже прикро, що подібне трапилось.
Ваша думка дуже важлива для нас. Готові допомогти у всіх питання якщо буде така потреба.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
Купляла якщо світло будуть виключати на всяк випадок, все Чудово процы и дякую.
- Достоинства:
- Все сподобалось вистачає надовго
- Недостатки:
- Недоліков ні виявила
Доброго дня, Оксана.
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що наш товар Вам сподобався.
- Парасоцький В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
Норм
Доброго дня, Віталій.
Дякуємо за ваш вибір та відгук.
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Вдячний за зручний сервіс в тяжкі часи
- Гарбаренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
Дякую
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.23
Нормальний балон та газ,працює з лампою Kovea
- ViZarОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.5
Використовував в кімнаті, запаха немає, за 5хвилин закіпае 0,8л води
- Достоинства:
- великий об'єм, ціна
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Юрий Б***
Его заправлять повторно можно ?
Добрий день.
Красно дякуємо за відгук.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий объем баллона: 0.45
Гарний балон за такі кошти !