Отзывы покупателей о Чехол, сумка, пенал для инструментов, паяльника, аксессуаров, мелочей, на замке 24.5x12x5 см

• Койнаш А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Гарна якість за свої гроші

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Роман Б***

Товар відповідає опису

• Силаев И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Крепкая сумка-пенал для тяжелых мелочей

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  RGSM

• Геннадий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороший крепкий пенал. Стенки достаточно жесткие. Положил в него тестер с щупами. Очень удобно.

Достоинства:
    Жесткие стенки защищают содержимое. Цена.
    Недостатки:
    Не нашел.
    • Продавец  RGSM

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Гарний чохол, свою задачу виконує

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

Оспорить отзыв