- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Зручний, місткий пенал.
- Достоинства:
- Тугі широкі резинки , одна відстібається
- Недостатки:
- Не вистачає стрічки-хвостика на собачці замка
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
В рамках своего "Бюджета" чехол хороший!
- Достоинства:
- Цена/Качество!
- Недостатки:
- Кроме торчащих ниток, нету!
- Продавец RGSM
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв! Рады, что вы оценили соотношение цены и качества. Благодарим за замечание по поводу ниток - учтём это и постараемся улучшить контроль качества.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Питань немає!
Гарна сумка!- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Для дрібного інструменту добре підходить
- Борис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Отримав пенали, брав 2 шт. На прочуд дуже шикарні! Досить тверді верх-низ (добре тримає форму і захищає вміст), зручна товщина. Як раз запакувати різні паяльники, тестори, викрутки, кусачки, і т.д., що завжди розкидане по поличках-тумбочках. Дуже зручний. Візьму ще 2 шт. Може бути гарний подарунок! Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец RGSM
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Товар за свої гроші дякую. Усього вам хорошого.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чохол міцний, для вимірювального інструменту саме те.
- Койнаш А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Гарна якість за свої гроші
- Сергий К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Придбав! тепер все в зложив туда що треба.Дякую
- Достоинства:
- Сподобалось! нормалбно!
- Недостатки:
- Немае
- Продавец RGSM
- Геннадий С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хороший пенал с крепкими стенками. Не помнется то, что внутри.
- Достоинства:
- Прочный, недорогой.
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все підійшло, гарний пенал для інструменту щоб все було поруч.