Отзывы покупателей о Зажимы для штор металлические 50ШТ прищепки для гардин BRS Silver

• Дмитро С***

Все ОК

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидко відправили,дуже задоволена товаром,рекомендую усім.

Достоинства:
    Те що замовляла,швидка відправка,міцні зажими,надійні,вічні,задоволена товаром на всі 1000%
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  StarLight

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Отримав те, що замовляв. Все навіть трохи швидше, ніж вчасно

• Уляна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую,все підійшло,добре все тримає.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відправили швидко. Все добре.

• Анжела В***

Добре тримають штору. Швидка доставка. Дякую

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Потрібно було замінити старі зажими на дачі, ці нас по якості цілком влаштували. Замовлення було відправлено оперативно. Продавець після відправлення поцікавився чи отримала замовлення, чи задоволена товаром. Впевнено рекомендую цього продавця.

Достоинства:
    Цілком замінили старі якісні зажими

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісні затискачі. Саме такі як мені треба.

• Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидко відправили товар і гарно упакували. Зажими якісні, всі цілі - супер.

Достоинства:
    Швидка відправка, якість

• Ганна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все супер. Якісні тримачі, добре тримають. Дякую за швидке оформлення замовлення та швидку доставку!

• Катерина К***
    Продавец: StarLight

Зажими розраховані на тримання легкої тканини

Недостатки:
    розраховані на тримання легкої тканини
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.