- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все ОК
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко відправили,дуже задоволена товаром,рекомендую усім.
- Достоинства:
- Те що замовляла,швидка відправка,міцні зажими,надійні,вічні,задоволена товаром на всі 1000%
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец StarLight
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримав те, що замовляв. Все навіть трохи швидше, ніж вчасно
- Уляна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую,все підійшло,добре все тримає.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відправили швидко. Все добре.
- Анжела В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Добре тримають штору. Швидка доставка. Дякую
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Потрібно було замінити старі зажими на дачі, ці нас по якості цілком влаштували. Замовлення було відправлено оперативно. Продавець після відправлення поцікавився чи отримала замовлення, чи задоволена товаром. Впевнено рекомендую цього продавця.
- Достоинства:
- Цілком замінили старі якісні зажими
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісні затискачі. Саме такі як мені треба.
- Маргарита П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко відправили товар і гарно упакували. Зажими якісні, всі цілі - супер.
- Достоинства:
- Швидка відправка, якість
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер. Якісні тримачі, добре тримають. Дякую за швидке оформлення замовлення та швидку доставку!
- Катерина К***Продавец: StarLight
Зажими розраховані на тримання легкої тканини
- Недостатки:
- розраховані на тримання легкої тканини
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.