- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар гарної якості
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нібито все добре. Будемо дивитися
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
продавцю - дякую. відправили швидко.
шукав затискача на заміну пластмасовим щось невеличке, металеве. купив, уже замінив пластмасові. все влаштовує.- Достоинства:
- гарні маленькі металеві затискачі
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец StarLight
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ці металеві затискачі – справжня знахідка! Вони набагато надійніші за пластикові і дуже легко кріпляться до карниза. Штори тримаються рівно і не сповзають. Рекомендую всім, хто шукає якісні та довговічні аксесуари для штор.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- алексей с***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за якісний товар та швидке обслуговування. Такими защіпками користувалися мама та бабуся, вирішила обновити і це мені вдалося, взяла разом із защіпками кільця. Дуже приємно було спілкуватися!
- Достоинства:
- Якість та надійність
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
При отриманні на Розетці не мала можливості перерахувати. Щойно перерахувала. З 200 шт. рівно 10 шт. не достає. Якість дуже сумнівна.
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Сумнівна якість.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Інформація щодо кількості буде перевірена.
- Артюх О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримали все швидко і в гарному стані . Продавця можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Иван В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарні затискачі
- Достоинства:
- Металеві, не "з'їсть" ультрафиолет.
- Недостатки:
- Скоба для підвішування трішки примітивна. Але і ціна відповідна)
- Продавец StarLight
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Крабики универсальные и очень удобные. Одним словом вечные, разве что пружина внутри ржавеет. На работе им 70 лет, а они и сейчас работают, крепко держат занавески.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В магазині такі самі дорожчі, тому замовила тут. Дуже задоволена покупкою, швидко прийшли. Затискачі якісні, зручні, добре тримають.