- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Тихомиров О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручно.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сіто сподобалось. Гарно збирає сміття та на вигляд якісне. Дякую Розетці!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сито дуже гарно розмістилося у мийці, збирає увесь непотріб. Подобається дуже.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінне сито
- Достоинства:
- Якість метала
- Продавец StarLight
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Хороша якість фільтру, метал не тонкий, достатньо дрібний розмір дірочок.
- Продавец StarLight
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже чудово справляється з поставленим завданням!
Не вискакує, бо достатньо глибоке та має широкі бортики.- Достоинства:
- Глибоке. Дрібні отвори.
- Недостатки:
- Відсутні. Якщо під відповідний сифон.
- Продавец StarLight
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже корисна річ!
- Стиранка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже хороше і якісне сито, рекомендую
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудово працює як сито для раковини
- Достоинства:
- Підійшло по розміру
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудово підійшло. Тепер не забувається раковина, зручно викидати сміття.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Брала для дома с автономной канализацией, чтобы не забивались фильтры. Основное требование было - задержка волос. Справляется. Рекомендую
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар якісний, повністю відповідає опису. Я дуже задоволений покупкою.
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінна якість. Ідеально підійшло. Тепер мойка на кухні не засмічується.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороше міцне ситечко , вода стікає добре ,
- Достоинства:
- Міцне
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец StarLight
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ідеально справляється із своєю функцією. Зовсім не пропускає залишки їжі під час миття посуду. Дякую.
- Достоинства:
- супер
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за доставку, розмір правильний, сито щільне, виглядає добре, доставка швидка, я всім задоволена
- Аля А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сито якісне, підійшло на раковину ідеально. Дякую за швидку доставку.
- ЖаннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сито хорошее, но фото упаковки не соответствует действительности.