Отзывы покупателей о Женский кожаный кошелек 18,5х10х3,5 см Tony Bellucci (2000002707622)

Код:  411926946
Оценка пользователей 4.2/5
  • Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: T&Group. Цвет: Бежевый

Я нещодавно придбав цей гаманець на подарунок! Він не тільки стильний, але й надзвичайно функціональний. Матеріал виглядає та відчувається високоякісним, а шви виконані бездоганно. Гаманець має достатньо відділень для карток, готівки та навіть монет, що робить його ідеальним для повсякденного використання.

Достоинства:
    Якість матеріалу, багато функціональних відділень
    Недостатки:
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB. Цвет: Розовый

Був обмін,дякую цього разу приїхав гаманець ,все чудово.
    Швидко,якість хороша

• Продавец  Shaman HUB

Дякуємо вам за ваш відгук. Як і в любій роботі трапляються різні технічні моменти, головне що питання було вирішено швидко та якісно. Нехай довго служить вам цей гаманець і регулярно поповнюється новими "надходженнями" :)

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB. Цвет: Розовый

Доброго дня,товар приїхав в поганому стані,є зверху у гаманця невеликі порізи,товар виглядає непривабливо зовсім,чесно кажучи розчарована нажаль

• Продавец  Shaman HUB

Дброго дня. Ситуація вже виправлена заміною гаманця. Гарного вам дня.

• Мирослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лиловый

Дуже хороший і якісний гаманець

Мирослава, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Голубой

Дякую,гарний,нарядний,
    увійшов в мою сумочку),гарно прошитий,по розумному зроблений,компактний,
    багатофункціональний.

Недостатки:
    • Продавец  Carry Central

Аліна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Сергій С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

10 днів цьому недосервісу знадобилось, щоб зʼясувати, що в них немає цього товару