Отзывы покупателей о Лоток контейнер для яиц на 3 уровня органайзер для хранения яиц 30 шт белый (0009-0001)

Код:  412045335
Оценка пользователей 4.23/5
на основе 31 отзыв
  • Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Навіть 200 грн.це зависока ціна для даного лотка((Такої поганої якості пластику я ще не бачила!!!Ще й брудне чомусь...Не перевіряли на Розетці,бо син підліток, 15 - річний забирав і просто не додумався це зробити...
    Фото додам пізніше(на даний момент перебуваю на роботі)

Достоинства:
    Вміщається лоток(30 шт )яєць
    Недостатки:
    Колір сіруватий,не білий
    Якість жах,"підвальне"виробництво
    Не зашліфоване навіть!!!!!!!
    Брудне

Вітаємо!

Ми повністю розуміємо Ваше невдоволення, адже при замовленні такого товару покупець очікує отримати охайний, чистий і якісний органайзер, який одразу готовий до використання. Якщо товар виглядає неохайно вже при отриманні, це, безумовно, впливає і на загальне враження, і на сприйняття його вартості.

Також розуміємо ситуацію, що товар не був перевірений у точці видачі, оскільки замовлення забирав син. Такі випадки дійсно трапляються. Водночас можливість перевірити товар при отриманні дозволяє одразу звернути увагу на його стан, комплектність і зовнішній вигляд.

• Світлана Я***

компактний

Недостатки:
    недоліків нема
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Супер, те що давно шукала. Якраз стало по розміру на полку холодильника, і завдяки тому що кожну поличку можна підняти під нахилом і вона так і зафіксується дуже зручно діставати яйця нижньої полички.

• Світлана З***

Дуже зручно

Достоинства:
    Для більшої кількості яєць
  • Олександр Я***

Сподобалося

Достоинства:
    Зручно, компактно.
  • Тетяна Ж***

Дуже зручний. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна і якість.
  • Наталя К***

Дуже зручна річ! Дякую!

Достоинства:
    Якраз на дверку вміщається
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

компактный вместительный лоток( на дверку холодильника подходит), но не для больших яиц

Достоинства:
    компактный
    Недостатки:
    не для больших яиц
  • Надія Г***

Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Полички випадають
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Надіє,

Щиро перепрошуємо, зазвичай подібних ситуацій не виникає.

Полички в цій моделі мають щільно вставлятися в пази, завдяки чому конструкція тримається міцно. Можливо, у Вашому випадку під час збирання деталі не були повністю зафіксовані, або проблема виникла під час транспортування.

Рекомендуємо завжди перевіряти товар на точці видачі, та у випадку пошкоджень або невідповідності очікуванням — Ви маєте можливість відмовитись від отримання посилки без жодних зобов'язань.

Якщо Ви у пошуках альтернативи, радимо звернути увагу на іншу модель органайзера для яєць: ссылка

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Не зовсім зручний лоток. Хіба що для невеликих яєць.

Достоинства:
    3 ріаня
    Недостатки:
    Великі або середні яйця не поміщаються.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Андрію,

Даний органайзер розрахований на 30 яєць стандартного магазинного розміру. Домашні яйця або розміру XL можуть бути трохи завеликими для комірок, але їх також можна зберігати у цьому лотку — зазвичай вони просто займають більше простору, і тоді зручно розміщувати їх через одну комірку для збереження зручності користування.

Більшість наших покупців відзначають, що органайзер займає мінімум місця у холодильнику, має зручну багаторівневу конструкцію з трьох ярусів і дозволяє легко діставати яйця, навіть якщо він повністю заповнений. Такий формат допомагає підтримувати порядок і швидко бачити залишок.

Також зверніть увагу на іншу модель лотка, яка, можливо, ще краще відповідатиме Вашим потребам: ссылка

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже зручно зберігати яйця!
    Займає мало місця!

Достоинства:
    Мало місця
    Недостатки:
    Не виявили
  • Валентина Л***

Прекрасный органайзер!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Нормальний органайзер по гарній ціні. Пластик ганої якості.

Достоинства:
    цніна/місткий
    Недостатки:
    трохи незручний на нижному рівні, коли треба витягнути яйце.
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже класний лоток, купила одразу 2 шт і не пошкодувала. Якісний, чудово вписався під розмір полиці на дверях холодильника, зручно зберігати яйця.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Так поличка вміщує 30 яєць, займає не богато місця на полці холодильника. У відгуках вказували на незручність розташування яєць в лотку на поличці - потрібно встановити лоток на поличку а потім в її отвори вставляти самі яйця (це незручно). погана фіксація поличок у верхньому стані. На полиці дверцят мого холодильника помістився лоток для яєць.

Достоинства:
    Швидка доставка. Задумка дуже гарна. Ціна непогана.
    Недостатки:
    Недосконала якість
  • Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Поличка мені подобається, вміщує 30 яєць (якщо яйця великого розміру, то менше) і займає мало місця на полці холодильника.

Достоинства:
    Оригінально, Компактно
  • Самійленко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Всі згідно опису і фотографії

• Олійник Є***

Жахлива якість.
    Все люфтить, скрипить, полички ці ледь тримаються в верхньому положенні, очевидно що будуть падати в процесі експлуатаціїї.
    З першого погляду видно, що це робили китайці десь в підвалі, а ієрогліфи на корпусі в цьому переконують. Прийшло ще й брудне.
    Відмовилась на пункті видачі.

Достоинства:
    Гарна була ідея
    Недостатки:
    Неякісний товар. Починаючи від якості пластику, до реалізації виробу
  • Анна К***

Свої функції виконує на всі 100%

• Ия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Займає небагато місця у холодильнику, зручно користуватись

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Іє, вітаємо Вас!

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що лоток-контейнер для яєць VMHouse виправдав Ваші очікування. Ми раді, що Ви оцінили його компактність і зручність у використанні — це дійсно чудове рішення для організації простору в холодильнику, не займаючи зайвого місця.

Запрошуємо Вас ознайомитися з іншими нашими товарами для організації та зберігання за посиланням: ссылка. Ми впевнені, що серед асортименту знайдете ще більше корисних товарів для дому.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

З повагою, команда VMHouse

• Татьяна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Лоток зручний, в нього компактно поміщаються 30 яєць. Але коли я хотіла поставити заповнений лоток в дверцю холодильникка, яйця почали випадати з нього, бо полка виявилась низьковатої. Ставлю в дверцю порожній, а потім вкладаю в нього яйця, що не дуже зручно, бо доводиться довго тримати відкритим холодильник. Також не можна взяти яйця з нижньої полки при заповнених верхніх.

Достоинства:
    Компактний, зручний, займає мало місця.
    Недостатки:
    В дверцю холодильника можна поставити тільки порожній лоток, і вже потім укладувати в нього яйця.
  • Ліпатов Р***

Конструкція хлюпка.
    Пластик дешевий.
    Коли дві верхні полиці підняті і намагаєшся взяти яйця з нижньої полиці, неминуче зачіпаєш рукою верхні і вони падають у горизонтальне положення.
    Пишуть тут, що не соромно на подарунок.
    Ну не знаю, мені б було соромно.
    Коробка була ціла, але у лотка пошкодження в найвиднішому місці.
    Невже перед відправленням складно оглянути товар, який ви відправляєте і він уже оплачений?
    Ну і звичайно ціна.
    Щедра знижка з 510грн до 253грн провокує у покупців імпульсивну покупку.
    Але в іншому місці їх можна придбати за 150грн.
    Думаю, для цього товару це червона ціна.

Шановний Роман,

Це дефект даного екземпляра, і ми щиро шкодуємо, що він дістався саме Вам. Приносимо вибачення за це.

У таких випадках ми завжди йдемо назустріч покупцям і замінюємо товар на новий, який особисто перевіряємо, якщо покупець до нас звертається.

При великому обсязі продажів фізично неможливо розкрити кожну коробку та перевірити товар. До того ж, не кожен покупець хоче отримати товар, який вже відкривали.

Міцність конструкції достатня для розміщення яєць. Кріплення зроблені таким чином, що порожні полиці можна підняти вгору для доступу до нижніх полиць, і вони оптимально налаштовані для легкого переміщення полиці в горизонтальне положення для викладання яєць.

Завжди є можливість замовити товар та оглянути перед оплатою. Якщо він Вас не влаштовує, Ви можете його не забирати.

Ще раз приносимо вибачення за незручності. Дякуємо за розуміння.

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже гарний контейнер, зручний, подобається вмістіть яєць! Рекомендую

Достоинства:
    Якість, швидка доставка.

Доброго дня, Маріє!

Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та рекомендацію! Нам приємно знати, що лоток-контейнер для яєць VMHouse не лише порадував Вас своєю якістю, але й виявився зручним у використанні. Важливо, що Ви оцінили його місткість — це одна з головних переваг цього товару.

Якщо Вам сподобався цей контейнер, запрошуємо Вас ознайомитися з іншими нашими товарами для організації кухонного простору за посиланням: ссылка. У нашому асортименті Ви знайдете ще більше корисних рішень для дому.

Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

З повагою, команда VMHouse

• Володимир С***

Бомба-ракета!
    Дуже зручно і компактно.
    Полички піднімаються і фіксуються. Такий лоток не соромно хазяйкам на подарунок брати. Однозначно рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Володимире, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Удобный, контейнер отлично поместился на дверце холодильника.

Достоинства:
    Занимает мало места.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Світлана,

Дякуємо за Ваш відгук про наш лоток контейнер для яєць на 30шт! Ми раді, що Вам сподобався. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що у нас є інші товари для дому, обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Марина К***

Легкий, Якісний пластик.
    Добре розмістився на середній полиці дверцят.
    Планую придбати ще один для використання на свята))

Достоинства:
    Дуже зручний у використанні
    • Продавец  VM HOUSE

Марина, дякуємо за відгук! Вдалого дня!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Пластик контейнера прочный, хотела разместить на 2-ю или 3-ю полку дверей холодильника, но получилось тоже только на нижнюю, но это не проблема. В общем все хорошо)))

• Продавец  VM HOUSE

Катерина, дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось)

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Удобный лоток. Пластик крепкий, не имеет запаха. Яйца ложатся не соприкасаясь друг с другом в плоскости лотка, и не соприкасаясь по высоте.

К сожалению, в моем случае, контейнер подошёл только на нижнюю полочку двери холодильника.

Поэтому при покупке, те кто желают разместить контейнер на второй и выше полки, обратите внимание на ширину полочек своих холодильников.

Достоинства:
    Удобный, пластик без запаха, компактный, занимает мало места при этом вмещает 30 яиц.
    Недостатки:
    Не на все полочки холодильника подходит по ширине.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Владислав,

Дякуємо за Ваш відгук про наш лоток контейнер для яєць! Ми раді, що Вам сподобався. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо іншу модель для зберігання 14 яєць, тому, обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є запитання чи побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Доставили у якісній упаковці. Контейнер без пошкоджень. Зручний та економить місце у холодильнику. Дякую, покупкою задоволена)))

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  VM HOUSE

Оксано, щиро дякуємо Вам за відгук!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар Лоток контейнер для яєць на 30 шт. Бажаємо приємного користування!

• Куташенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Удобная подставка, прекрасно поместилась на дверце холодильника. Доставили быстро. Покупкой очень довольна.

Достоинства:
    Удобная подставка

Тетяно, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
      Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Лоток контейнер для яєць на 30 шт.

• Олександр
    Продавец: VM HOUSE

Отвратительное качество. Китай в худших его проявлениях. Верхняя полочка была сломана. Все изделие было грязным. Пришлось отказаться.

Шановний Олександре,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись.

Ймовірно, пошкодження або забруднення виникли під час транспортування. Такі випадки поодинокі, та ми вже подали запит на вилучення даного екземпляру з продажу.

Ми вживаємо заходів, щоб унеможливити повторення подібних ситуацій у майбутньому. Кожен контейнер постачається в індивідуальній упаковці, а більшість наших покупців високо оцінюють цей лоток за зручність, компактність та можливість безпечно зберігати до 30 яєць. Сподіваємось, що Ваша наступна покупка подарує лише позитивні враження!

Також звертаємо Вашу увагу на альтернативну модель лотка для яєць, яка може Вас зацікавити: ссылка