- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Гарний органайзер, мʼякий, легкий.
Все зручно. Покупкою задоволена - Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Очень экономит место. Для детей хороший способ организации пррстранства.
- Недостатки:
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Чудовий органайзер. У кожну секцію можна вмістити до 3 пар дитячих шкарпеток, і дорослих 2 пари точно. Без неприємного запаху.
- Недостатки:
Замечательный органайзер. Поиог организовать мространство.
- Недостатки:
- Руслана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
в захваті від цього органайзеру. можна брати в дорогу, так як він продумано складається
- Достоинства:
- жорсткий каркас, можливість компактно скласти органайзер
- Недостатки:
- відсутні
- АМОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Мʼякий каркас, але в шафі на поличці чи в шухляду буде ідеальний, розміри відповідають дійсності
- Достоинства:
- Прекрасний органайзер за хорошою ціною
- Достоинства:
- Прекрасний органайзер за хорошою ціною
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Супер.Рекомендую.
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Порвалася одразу
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 30
Я ніяк не можу отримати саме цей органайзер...
То просто не було і його довелось прибрати з замовлення.
В цей раз він прийшов в дуже темному кольорі ...
Як отримати тей що на картинці?... Хочу замовити набір і потрібно зрівняти з існуючим.- Достоинства:
- Не тей колір, то ж довелось повернути.
- Недостатки:
- Не тей колір