Отзывы покупателей о Мышь игровая Dream Machines DM6_HOLEY USB 7кн проводная Black

Оценка пользователей 4.64/5
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прислали мишку якою вже хтось користувався з відкритою пломбою, з коробки не працює підствітка, а також не працює dpi, таке відчуття наче він просто одиниця. Причому як спочатку після підключання, так і після встановлення драйверів з офіційного сайту нічого не відбулося. Поверніть мені будь ласка кошти, або обміняйте на нову працюючу мишу.

• Светлана А***

Топ за ці гроші

Достоинства:
    Зручність,сенсор
      Представник бренду

дякую за приємний відгук:)

• Антон Г***

отличная мишка

Достоинства:
    цена/качество
    Недостатки:
    не важно, скорее плюс, но подсветка не соответствует описанию
      Представник бренду

Доброго дня, дякую за ващ відгук. Раді шо все сподобалось:)

• Семен В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Приїхало все дуже швидко мишка імба поверхня теж

Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук, дуже раді що все вам подобається;)

• Василь П***

Мишка дуже хороша

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Після трьох днів користування мишкою можу написати що вона дуже зручна для правшів, дуже легка що дозволяє легко наводитися в шутерах, єдине з чим я завдовбався це з софтом, на оф. сайті dm є "Програмне забезпечення для миші" і там по логіці потрібно скачувати софт на цю мишу АЛЕ той софт не працював (принаймні в мене) тому я морочився й намагався його запустити довго але потім зайшов в "Драйвера" і о чудо ще є драйвера на цю мишку які і є программою з усіма налаштуваннями (після встановлення драйверу все одно не запускається "програма"), короче в ньому є всі потрібні налаштування (для мене це було саме зміннення dpi під себе на різних кольорах, хоча там є ще купа інших налаштувань, скрін приклав) мишка крута, рекомендую!

Достоинства:
    Легка, дуже зручна для правшів, дуже велика кількість налаштувань в програмі
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за зворотній зв'язок. Так ви праві драйвера потрібно завантажити з офіційного сайту. Меню-Підтримка-Драйвера, та обрати розділ миші. Якщо виникли проблеми із запуском рекомендуємо перезавантажити драйвера, якщо виникнуть додаткові запитання напишіть до нас в підтримку допоможемо. Дякую

• Валерій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка якщо потрібно тут і зараз

Достоинства:
    Дуже легкий і гнучкий кабель, безпровідна навіть і не потрібна. Гарний сенсор і колесо з кнопками
    Недостатки:
    Іноді пальці кладуться на дірочки і треба перехватуватися бо незручно і треба більше давити. Ну і підсвітка дурна якась, одразу вимкнув
  • Стас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар пришел как положено!

• Николай К***

Отличная

• Михайло М***

Чудовий вибір

Достоинства:
    Легка та зручна
    Недостатки:
    Софт з налаштуванням
    • Ilia V***

А що не так було із софтом?

• Віктор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка добра, але мені не зовсім підійшла форма.

Достоинства:
    Легка, дизайн, ціна.
  • федор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сподобався дизайн і легкість, ну рука не потіє

Достоинства:
    Смішний дизайн
  • Артур К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тільки прийшли і після 10ти хвилин як поставив драйвера за сайту вона перестала працювати, кнопка Діпіай не працює, миша таке відчуття наче з сенсою 1 , підсвітка також перестала працювати

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не працює
      Представник бренду

Доброго дня, підскажіть будь ласка чи правильно ви установили драйвера? Ви завантажили для мишки DM6 Holey? У нас є дві версії перевірте правельність. Також якщо до встановлення мишка працювала, значить щось не так з установкою. Будь ласка перезавантажте драйвера.

• Юра
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крута миша!Вартує свої коштів! Дуже задоволений!

Представник бренду

Ми раді що вам все сподобалось)

• Александр Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

мышка отличная, мне всем нравится, этот дизайн просто бомба) но первый день привыкал что она под правшей, она опускается вниз справой стороны(3 фото)

Достоинства:
    легкая, удобная, очень мягкий провод хороший сенсор, легко нажимаются боковые кнопки
    Недостатки:
    в софте почти нет никаких настроек, дефолт только, мышь не настолько большая как описывают в характеристиках (sensei ten по больше будет), подсветка написано что на скроле но на самом деле подсветка это отдельный диод спрва от колеса который светится
  • Konstantine Y***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень легкая и удобная мышка. Советую

• Константин
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ мышка за свои деньги. Очень легкая, вес как самой мышки так и кабеля не ощущается совсем. Очень приятный корпус и тихие клики.

Достоинства:
    Вес, дизайн, сборка
    Недостатки:
    не заметил
  • Дмитрий Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Если коротко, мышь просто огонь. За более менее адекватную цену вы получаете лучший на рынке сенсор, лучшие клики и отличную сборку. Выбором доволен

• Александр Н***

У меня вопрос, там софт вышел, или все еще нет?

• UZVERb

Лучший на рынке сенсор это 3389