- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
не берите это надрозумение .....сенсор сорвало через час игры плюс кнопки отпружинивают при нажатии такого не должно быть
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що ця модель Вам не підійшла. У нас великий вибір мишок, можливо Вам підійде інша модель.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
скажу так бала мышь пол года Razer DeathAdder V3 стоит дорога....купил эту мышь брату и думаю дай покатаю в игру ...я так скажу что лучше и приятнее чем razer так что могу советовать ...и причем стоит в 3 раза дешевле
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- нету
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша, перевірена часом мишка.
До того купляв V8M, майже те саме, тільки в цій виступ для пальця справа. - Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Оптимальна мишка не за всі гроші світу. Одразу всі режими бладі розблоковані. Якщо вам оце все треба - займайтесь макросами. Якщо ні, як і мені - просто втикаєте у комп і працюєте. Не перескакує, добре сидить у моїй широкій руці, має оптимальну форму і вагу. Була раніше простіша мишка а4тек, взяв цю бо вона чимось на неї схожа та і в бренді впевнений
- Достоинства:
- Є все що треба
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук і високу оцінку продукції Bloody та бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Зайнчуківський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка чотка, закриває мої потреба на 150%
- Достоинства:
- Комфорний, є застосунок для налаштувань.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Знав що купую, повністю закриває усі мої потреби. Рекомендую усім хто має рутинну справу для використання макросів
- ТімОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка нормальна, за свою ціну уж точно. Додаткові кнопки практичні. Програма для налаштування досить функціональна. АЛЕ є один мінус. Це щось нібито зриву сенсора, раз на 10 хвилин - кілька годин в іграх камеру веде або вгору або вниз і починає крутити вальсом 2-3 секунди і на це практично не вплинути і доводиться терпіти. Рішення – не знайдено, але шукалося.
- Достоинства:
- Ціна, софт, додаткові кнопки
- Недостатки:
- Зривається сенсор
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Коли отримала то зрозуміла, що для моєї руки занадто не зручно тримати цю мишу. Була б більша моя рука, але яка вже є. Приємно, що з офіційною програмою можна налаштувати чутливість під себе. На початку миша трохи фрізила, але потім не помітила цього. Для себе вирішила не використовувати, але подарувала, людина залишилась в захваті
- Недостатки:
- Для моєї руки завелика миша, фрізила на початку роботи
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісна мишка
- Достоинства:
- якість
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
робоча конячка. вже третій раз купляю таку ж саму. зручна форма, кнопки управління DPI, шикарний шнур з обплетенням. миша, яка дійсно служить довго, і користуватись якою саме задоволення. взагалі серія бладі супер.
єдиний недолік - просити гроші за додаткові профілі в ПЗ - це вже жлобство. a4tech - відкрийте банку в моно якщо вам грошей бракує)- Достоинства:
- ціна, якість
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка в цілому дуже поганої якості та збірки, всередині щось калатає начебто не прикріплено добре. Повертав до 14 днів з надією повернути кошти, сказали, що потрібна експертиза, бо є сліди використання. Вона навіть за 6 днів уже стерлась))))) Експертиза показала, що з мишкою все добре. Ну якшо це "добре", то я уявляю, що буде, коли дісйно погано...
- Достоинства:
- Абсолютно ніяких
- Недостатки:
- Після натискання ЛКМ має бути стандартний "клац". В цій мишці іноді відтворюється додатково пластиковий неприємний "клац", особливо якщо виділяєш область курсором. Це заважає працювати.
- татьяна с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Звикла до цієї миші.
Перша була більше 8 років.
Тож знову придбала таку саму.
Дякую.- Достоинства:
- Беру вже другу
- Влад Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює, а що буде далі побачимо, хороший провід, приємна на відчуття, досить якісно зібрана,підсвітка яскрава.
- Достоинства:
- Чудова мишка
- Юрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пойдет
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Черный
Все працює як треба. Бралася не для ігр. Працюю по 12 годин в день нею, ніяких проблем
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Достойная вещь. Цена качество как по мне на уровне.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
більше року - політ нормальний
з переваг - це якісний кабель, можливість регулювання DPI, форма та вага. ідеально ковзає, не було за рік ні разу щоб глючила
з недоліків - це аппка bloody7. a4tech - вам грошей бракує що ви за активований 3/4 ігровий профіль в аппці вимагаєте грошей?))) стидоба.
сама аппка хороша. навіть дуже. гнучкі налаштування, кастомізація дій і пр.- Достоинства:
- ціна, якість
- В'ячеслав К***
5 років тому мені таку подарували, користуюсь досі і вот збираюсь замовити таку саму бо ця зносилась, виглядає вже страшненько і пару місяців тому перестала працювати друга додаткова кнопка під колесиком. Мою душу вкрала ця форма, яка гарно лягає під підмізинний палець, ходив по магазинам і шукав сучаснішу, але такої форми більше ніде не бачив, все інше не зручно.
Активація то мінус в копілку Бладі, але я знаю, що в новіших моделях вже ключ активації іде відразу в коробці)
Всерівно братиму цю і не шкода буде знов дати грошей за активацію, ще на 5 років) - Андрей
Это модель МА(Metal Activated). Ядра 3 и 4 активированы по умолчанию. Забрал сегодня утром и проверил. Все работает.
- В'ячеслав К***
Відповідь коментатору вище^
Я не знав, що в цій моделі вже активовані ядра, тому замовляю без сумнівів!
Дякую!
- Евгений С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша мишка, зручна, в цілому в користуванні задоволений. Але через це вже друга мишка, яка поламалась. Через 2 роки зламалась кнопка. На чомусь ще тримається, але має люфт 1 см вперед-назад, та вверх-вниз... Попередня була v8, зламалась через 3 роки (почався подвійний клік).
- Достоинства:
- Хороший розмір та вага, приємна в користуванні.
- Недостатки:
- Термін служби 2-3 роки
- Чаповский К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарна та функціональна
- Достоинства:
- 5 років працює все добре дуже якісна
- Артем Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка - огонь. Правда брал себе беспроводную этой же модели. Даже не знаю сколько она у меня пробыла. Лет 5-6 точно. Вот только сегодня дала сбой. Полетел разъем для зарядки. Был бы тайп-си, а не микроЮСБ, была бы бессмертная мышка. А в остальном работает без перебоя.
- Достоинства:
- Удобная и надежная
- Недостатки:
- нету
- Олександр Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не можу пригадати скільки років користуюсь, але після спроб перейти на більш дорогі бренди типу райзер, стілсеріес я взагалі не зрозумів чому така переплати, тим більше що під велику руку райзер взагалі як не для людини був зроблений (правда не пам'ятаю які моделі були), а стілсеріес - просто як звичайна дешева миша для користувачів MicrosoftOffice... Я вже в магазині просто розпакувував всі підряд миші і примірював кожну як взуття, бо дійсно хотів ще раз спробувати щось нове і брендове, але жодна не лягала в руку нормлаьно! Конкретно ця модель бладі була новою на той момент, я тільки взяв її в руку і вона знову ж таки виявилась найзручнішою з усіх, та дешевшую в 3-4 рази! )))))
десь не менше 7 років користуюсь цією, 1 раз розбирав чистив від пилу.
Так що... Досвід користування в мене доволі великий, працюю і в графічних редакторах, в ігри граю, не кіберспорт, але на непоганому рівні, так що можу радити цю модель, а я якщо і буду оновлювати, то тільки на A4, бо до цього була модель ZL5 - досі працює на іншому ПК і більш дешеві моделі теж працюють досі, з жодною не було проблем.- Достоинства:
- Ціня\якість
- Недостатки:
- Немає, (можливо мінус для користувачів лівою рукою...)
- Слава Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В мене вона вже років 10-12
- Владислав П***
ого
- СергійПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я брал ее еще в 2016 и только пару дней назать перестало колёсико нажиматся.6 лет беспрерывной службы без единой претензии...
- Достоинства:
- Она не умерает
- Недостатки:
- их нету
- Назар Г***
Те ж саме, тільки їй вже 8 років)))
- Андрей Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна миша, зручний випин під безімянний палець нажаль була за мала для моєЇ долоні хоча позиціонується як велика
Це сугубо мої враження розмір моєї долоні ш 10см Х 20 см хват вільний кладу руку зверху
Відмовився при отриманні.- Достоинства:
- Дизайн, якість
- Недостатки:
- Розмір
- Михаил Л***
На каком варианте остановились? Множества мишей, что я встречал - эта самая удобная, но, возможно, есть что-то больше и удобнее...)