- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
хорошо вычесывает шерсть
- Достоинства:
- со своей задачей справляется
- Недостатки:
- быстро разряжаеться
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Товар не робочий. Парогенератор не працює навіть після 4х годин заряджання.
- Недостатки:
- Не робочий, зламаний товар.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
На жаль, не працює. Буду змушена пробувати повернути
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- На жаль - не працює
- Дарина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Марна трата коштів, щітка не працює, кнопка не натискається. Загалом не задоволена
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Одноразовая. Вода течет со всех щелей
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дополнение своего тзыва за 9 марта . Продавец оперативно связался и отправил замену , уже проверили. Зарядилась без проблем , лампочка загорелась и приполной зарядке потухла и подача пара отличное. Зарядки хватило на 2-х котиков . Все отлично, спасибо.
- Достоинства:
- рвботает отлично
- Недостатки:
- пока не выявлено
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Получила сегодня . Вы проверяете перед отправкой товар ??? Лампочка не горит , заряжала около часа . Не знаю может кабель не работает , а может и сама шетка . Очень жаль ...деньги на ветер, а так хотелось своих котиков порадовать (((
- Достоинства:
- Недостатки:
- не работает
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Ця щітка реально працює, при чому чаме так, як це показано у шортсах. Пара добре утворюється, виходить таким димком. Шерсть збирає дуже добре. В мене шотландець, тому шерсть густа і потребує догляду. Це знахідка для мене, бо пробувала рукавичку, розчіску - не працює нічого. Ну ще фурмінатор допомагає, але цю мій кіт не так ненавидить, як фурмінатор
- Достоинства:
- Виконує свою роботу на 100%. Нормальна ціна. Довго тримає заряд.
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Щётка удобная. Думаю она подходит для котиков с короткой шерстью. У моей мадам кошечки длина шерсти около 10 см. приходится чесать расчёсками. Резиновые рукавички и щётки не достают до образования колтунов
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Не працює парогенератор, а як звичайна щітка, то рукавиця справляється набагато краще для вичісування зайвої шерсті.
- Достоинства:
- Ціна, простота
- Недостатки:
- Не працює парогенератор
- Дмитро Я***
Продавець оперативно звязався і надіслав товар на заміну.
В цілому товар виконує свої функції. Продавець 5*, товар 3*. - Продавец All4Goods
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже задоволена покупкою!
Купувала для котика (цією щіткою відпарювала шерсть спочатку і зчісувала що можливо, а далі використовувала вже іншу щітку з металевою розчіскою і з кнопкою скидання шерсті)- Продавец All4Goods
Дякуємо за відгук!
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Щітка як щітка. Пара для реклами, ефекту від неї ніякого...
- Достоинства:
- Вичісує добре але не всі види шерсті
- Недостатки:
- Я не знаю навіщо там ця пара. Вона ледве ледве виходить. Тільки лякає тварину. Релакса ніякого.
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Доповнюю попередній допис. Продавець швидко вийшов на зв'язок і замінив браковану щітку
- Достоинства:
- Свою функцію виконує, двоє котів вже вичесані
- Продавец All4Goods
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок та порозуміння. Раді, що Вашим улюбленцям сподобалася щітка. Гарного Вам дня!
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сьогодні (10.08.24) отримав щітку, але затестити не вдалося, не реагує на кнопку включення (скільки його не заряджай)
- Недостатки:
- Брак
- Продавец All4Goods
Доброго дня! З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання
- Юрий П***
Швидко вирішили цю проблему, і сказали обміняють товар на інший
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сьогодні (09.08.24) отримав щітку, але затестити не вдалося, сама головна фішка (заради якої купупав) - паровий розпилювач взагалі не працює (скільки його не заряджай)
- Недостатки:
- Брак
- Продавец All4Goods
Доброго дня! З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
За 5 зірок отримав би 50 грн, але я за честність і є один недолік, який потрібно знати хозяїнам кішок.
Товар класний і працює дійсно як на відео, але є один неприємний нюанс, якщо його включити, то він шипить.
В мене кішка боїться, коли я пшикаюся дезіком або чимось таким, що видає шипіння, вона думає, що то інша кішка шипить і теж поченає шипіти.
Перед покупкою перевірте як ваша кішка реагує на шипіння, а то доведеться постаратися в тричі більше, щоб почесати кота цим пристроєм.- Достоинства:
- Хорошо прибирає шерсть
- Недостатки:
- Шипить
- Продавец All4Goods
Доброго дня! Данил, дякуємо Вам за зворотній зв’язок та об’єктивність. Хочемо пояснити, щодо шипіння, при включенні пристрою: це є відповідне явище для парових пристроїв такого типу, оскільки парові щітки працюють за допомогою пару, який утворюється за рахунок випаровування води. Цей процес може супроводжуватися незначним шумом або шипінням, що є звичайною реакцією, необхідною для створення ефективного пару. Багато тварин мають різні ступені чутливості до звуків. Деякі коти можуть бути спокійними і не реагувати на механічні шуми, в той час як інші можуть бути більш чутливими.
З повагою, магазин All4Goods.
- Катя П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Щітка може і класна але мій кіт її боїться (( шкода витрачених грошей
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Прикольна річ . Собаці сподобалась , ловить кайф особливо після прогулянки , а от коту шипіння пари не сподобалось , без пари реагує нормально .
З функцією вичісування шерсті як короткої собачої так і котячої справляється на 100%- Недостатки:
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Кицькі сподобалось
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Зручна щітка, гарно вичісує шорстку , коту подобається
- Достоинства:
- Вичісує
- Недостатки:
- Почала підтікати через пару тижднів
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
замовила щітку для кота, перевірила та була вражена, вона дійсно дуже гарно збирає шерсть, завдяки пару який виходить з цієї щітки шерсть не розлітається а збирається на цю щітку, для котів дуже гарний варіант. Дуже раджу щітку, мені дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Найкраща щітка за свої кошти
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Відправили швидко, прийшла вже заряджена, коту сподобалось. Вичісали багато шерсті та затратили менше зусиль ніж іншими щітками. Собаку короткошерсту також вийшло добре вичисати. Загалом щіткою задоволений. Своїх грошей коштує
- Достоинства:
- Легко вичісує, тваринкам сподобалося.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Хочу доповнити свій попередній відгук, щіткою користуюсь вже більше 2-х місяців, по функціям нічого не змінилось,все працює. Кішка в мене доволі ляклива,але під час цієї процедури не тікає. Ще раз дякую!
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не знайшла
- ІринкаОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Товар не підходить для мого песика , шерсть не вичесується , все маркетинговий хід , якщо на заставці собака довгошерсний , і потім в реальності мій пес породи самоєд , то це зовсім різний результат, зовсім не вичесує , треба уточнювати для яких саме порід підходить, бо то не діло, написано для всіх але по факту ні(((
Нажаль , товар не оправдали моїх очікувань!
І хтось якщо , що скажіть , як перевіряти товар не контактуючи з твариною?! Якщо для цього є дезинфекція інші засоби аби уникнути проблем ….
Відео би додала але це ціла система , тому тільки сої враження.- Достоинства:
- Лише , що вони вирішили піти на уступки і повернути гроші!
- Недостатки:
- •Не підлягає використанню ,
•треба писати для яких саме порід •маркетинговий хід , нажаль повелась (((
• Як перевіряти товар , не контактувати з твариною і так аби повертали кошти?!
- Продавец All4Goods
Іринка, дякуємо за зворотній зв’язок, нам важлива думка кожного клієнта нашого магазину і дуже шкода, що покупка не виправдала Ваші очікування. Дякуємо за гідну оцінку нашого оперативного реагування на Ваш запит, детально ознайомившись з Вашим відгуком хочемо проінформувати, що згідно з постановою Кабінету Міністрів №172 від 19 березня 1994 р. НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ поверненню:
- Продавец All4Goods
• товари медичного призначення, ветпрепарати, вітаміни, предмети сангігієни
• предмети гігієни: кігтерези, ножиці, пилки;
• м'які чи надувні іграшки;
• щітки, гребінці та інші інструменти для грумінгу;
До такої категорії товару і належить щітка-гребінець, але ми максимально приклали зусиль, щоб позитивно вирішити ситуацію. - Продавец All4Goods
Щітка – гребінець використовується для догляду, як за довгошерстними так і за короткошерстними тваринами і виконує своє призначення, що було відмічено нашими клієнтами, можливо в індивідуальному порядку даний товар не підійшов саме Вашому улюбленцю (при виборі товару бажано враховувати індивідуальні характеристики шерсті).
- Бондаренко К***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Прикольна щітка, для мене це щось нове що можна сидіти вичісувати кота і мені в кайф і кіт не тікає, подобається.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Отримала гребінець. Спочатку боялась,що пара може залишити опіки, але тут пара м'яка, задоволення отримала я і мій улюбленець. Свої функції виконує. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручний,легкий у використанні
- Недостатки:
- Не виявила зовсім
- Продавец All4Goods
Дякую за Ваш відгук, так пара не шкодить улюбленцям оскільки пара кімнатної температури.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Працює справно, функції свої виконує на відмінно. Кішка зацінила)
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Супер жітка, котик задоволений вичісуванням
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Класна щітка для кота! Спочатку він трохи боявся, але потім звик і тепер йому навіть подобається Добре вичісує шерсть, її стало менше по дому. Щітка м’яка, коту комфортно. Користуємось регулярно задоволені!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Дуже якісна щітка
- Достоинства:
- Дуже якісна щітка
- Продавец JuliShop
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
класна річ, ціна + якість, рекомендую
- Достоинства:
- зручна, котику дуже подобається
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец JuliShop
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Clocktok
Так-сяк зарядив, працює. Але кішка не оцінила - як тільки побачила та відчула холодну пару - дременула, тільки хвіст і бачив... Знаю, що не ваша провина і повертати не буду - віддам до притулку.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Короткий зарядний шнур
- Продавец Clocktok
Доброго дня! В цю щітку можна заливати також теплу воду, тоді пара буде теплою, спробуйте, можливо ваша кішка це оцінить
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Ну таке... Грибенцем я збираю стільки ж шерсті, скільки з і з цією приблудою. Ефекту не побачила
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ефект нульовий
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Щітка гарна. Має силіконові зубці що майже не тригерить кота під час вичісування. Якщо металеві зубці беру то ризикую бути покусаним.
Має подачу холодної водяної пари, прибирає статику і не дає шерсті літати по квартирі.
Із мінусів застарілий порт зарядки. Micro USB треба буде додатково шукати якщо щось станеться зі шнуром зарядки, коли усі девайси вже мають USB-C.- Достоинства:
- Подача вологи, силіконові зубці
- Недостатки:
- Micro USB застарілий порт зарядки
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Хочемо уточнити-ми не є виробником. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний!
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Якісна, відповідає опису а головне зручно
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!