- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримали замовлення,купували на подарунок, сину набір дуже сподобався.
Бульдозер невеликого розміру , вправно рухається по рівній поверхні ,ківш піднімається вгору та опускається вниз.
Набір цікавий та яскравий, дитина складала із великим задоволенням.
Товар рекомендую до покупки.- Достоинства:
- Цікавий та якісний
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Конструктор сподобався
- Достоинства:
- Якість ціна
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарный конструктор.
- Дима Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже швидка доставка приїхало за 13 годин на пункт видачі, конструктор якісний та гарне упакування, коробка при доставці не пом'ялася
- Достоинства:
- Швидка доставка гарний стан
- Недостатки:
- Нема)
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер Я задоволений.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався, годину відпочив і дитина погралась)
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
кур'єром доставлене не моє замовлення. "спілкуюсь" з БОТом
- Лейла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер. Замовник задоволений.
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже прикольна моделька, особливо сподобались гусениці, і багато рухомих деталей.
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пять киллдозеров из пяти
- Достоинства:
- Отличный набор
- Сергій Р***Продавец: Rozetka
Купував дитині Lego Tehnic конструктор та знайшов ось цей!!! Дитина у великому захваті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEGO Technic Надпотужний бульдозер (42163) — це не просто конструктор з 195 деталей. Це маленьке, але безкомпромісне диво інженерної думки, яке впевнено пробивається крізь дитячу уяву, прокладаючи шлях до світу техніки, руху та творчості!
Збирання починається з азарту: кожна деталь — мов елемент великого механізму майбутнього. Коли бульдозер нарешті оживає, на тебе чекає приємна несподіванка — дійсно робочі гусениці та рухомий ківш, які надають моделі динаміки. Ти не просто граєш — ти керуєш!
Дизайн — яскраво-жовтий, брутальний і візуально потужний. Набір виглядає ефектно як на полиці, так і в грі. Він легко вписується в сюжет дитячого будівництва або перетворюється на головного героя механізованої місії. Можна уявити, як він розчищає шлях на марсіанській базі або працює в горах з LEGO City!
Ідеальний подарунок для дітей від 7 років — бульдозер не тільки розважає, а ще й навчає: моторика, логіка, механіка та креативність — усе працює як добре змащений механізм. А головне — збирання приносить задоволення, бо кожна деталь має сенс.
Цей набір — наче перший крок у світ великої техніки LEGO Technic, але з душею і харизмою. Маленький за кількістю деталей, але надпотужний у враженнях. Дуже рекомендую купити саме цей конструктор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- Достоинства:
- Яскравий дизайн, робочі гусениці, рухомий ківш, легке збирання, ідеальний для старту Technic, стимулює логіку, моторику й творчість, чудовий подарунок для майбутніх інженерів! Купуйте саме у Rozetka!!