Отзывы покупателей о Конструктор Lego Technic Тяжелый бульдозер 42163

Код:  412190634
  • Ірина

Отримали замовлення,купували на подарунок, сину набір дуже сподобався.
    Бульдозер невеликого розміру , вправно рухається по рівній поверхні ,ківш піднімається вгору та опускається вниз.
    Набір цікавий та яскравий, дитина складала із великим задоволенням.
    Товар рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Цікавий та якісний
  • Оксана

Конструктор сподобався

Достоинства:
    Якість ціна
  • Константин Г***

Шикарный конструктор.

• Дима Т***

Дуже швидка доставка приїхало за 13 годин на пункт видачі, конструктор якісний та гарне упакування, коробка при доставці не пом'ялася

Достоинства:
    Швидка доставка гарний стан
    Недостатки:
    Нема)
  • Тарас М***

Все супер Я задоволений.

• Володимир Л***

Сподобався, годину відпочив і дитина погралась)

• Анатолій К***

кур'єром доставлене не моє замовлення. "спілкуюсь" з БОТом

• Лейла А***

Все супер. Замовник задоволений.

• Антон Д***

Дуже прикольна моделька, особливо сподобались гусениці, і багато рухомих деталей.

• Ігор Л***

Пять киллдозеров из пяти

Достоинства:
    Отличный набор
  • Сергій Р***
    Продавец: Rozetka

Купував дитині Lego Tehnic конструктор та знайшов ось цей!!! Дитина у великому захваті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEGO Technic Надпотужний бульдозер (42163) — це не просто конструктор з 195 деталей. Це маленьке, але безкомпромісне диво інженерної думки, яке впевнено пробивається крізь дитячу уяву, прокладаючи шлях до світу техніки, руху та творчості!
    Збирання починається з азарту: кожна деталь — мов елемент великого механізму майбутнього. Коли бульдозер нарешті оживає, на тебе чекає приємна несподіванка — дійсно робочі гусениці та рухомий ківш, які надають моделі динаміки. Ти не просто граєш — ти керуєш!
    Дизайн — яскраво-жовтий, брутальний і візуально потужний. Набір виглядає ефектно як на полиці, так і в грі. Він легко вписується в сюжет дитячого будівництва або перетворюється на головного героя механізованої місії. Можна уявити, як він розчищає шлях на марсіанській базі або працює в горах з LEGO City!
    Ідеальний подарунок для дітей від 7 років — бульдозер не тільки розважає, а ще й навчає: моторика, логіка, механіка та креативність — усе працює як добре змащений механізм. А головне — збирання приносить задоволення, бо кожна деталь має сенс.
    Цей набір — наче перший крок у світ великої техніки LEGO Technic, але з душею і харизмою. Маленький за кількістю деталей, але надпотужний у враженнях. Дуже рекомендую купити саме цей конструктор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Достоинства:
    Яскравий дизайн, робочі гусениці, рухомий ківш, легке збирання, ідеальний для старту Technic, стимулює логіку, моторику й творчість, чудовий подарунок для майбутніх інженерів! Купуйте саме у Rozetka!!