- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Пенал в принципі нормальний за свої гроші.
ДСП і фурнітура не дуже якісні.
Погано пакують.
Замовляв 2, одна з них була в порваній коробці.
Для дітей для дитячих речей чи книжок норм.- Достоинства:
- Невелика вартість, безкоштовна доставка на пункт видачі Rozetka.
- Недостатки:
- Якість ДСП і фурнітура, запакування.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Гарна якість.
- Недостатки:
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Пенал дуже добрий і гарний.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Я не задоволений якістю. На фото можно бобачити
- Достоинства:
- Швидка доставка .
- Недостатки:
- Дуже погане упокування
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Стелаж сподобався. Він оптимальний за розміром, симпатичний. Я дуже задоволена!
З недоліків:
- у нас не вистачало одного невеличкого кріплення, але чоловік сказав, що справи ось і без нього;
- було б краще, на мою думку, щоб вищі полиці були знизу, а нижчі - згори.
Але все інше - поки, ідеально )- Достоинства:
- Симпатичний, недорогий
- Недостатки:
- Руслан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Guarneri. Цвет фасада: Дуб Самоа. Цвет корпуса: Дуб Самоа
Рекомендую
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов
Треба збільшити об'єм упакування, бо товар великий і при транспортуванні Новою Поштою було пошкоджено упаковку. Але сама шафа не ушкоджена, комплектуючих вистачило,зібрали швидко. Дякую, гарного дня!
- Достоинства:
- Те,що мені було потрібно
- Продавец 48 квадратов
Доброго дня, дякуємо за зворотній звязок. Це дає більше змоги працювати над нашими недоліками
Гарного Вам дня
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов
Супер, задоволений доставкою й пунктуальністю й оперативним виповненням замовленням
- 48 к***
Добрый день, спасибо за отзыв