- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
За такую цену это шедевр
Самые высокие частоты не очень , самые низкие плоские. Средние отлично.
Безумно комфортно носить за счёт дужки, которая никуда сама не выпадет , даже если заснешь.
В прошлом я много наушников носил именно в таком форм-факторе, но в какой-то момент перестали делать как мне хотелось бы.
Эти купил как часть комплексного подарок , но решил день потестировать
Ещё отдельно отмечу, что наконец-то , хоть кто то додумался сделать все управление на одной стороне
Громкость, переключение трека, принятие вызова...- Достоинства:
- Соотношение цена/качество, удобство управления, форм-фактор
- Недостатки:
- Пока нет.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
В принципі непогані навушники за свої кошти та і комплектація також. Звук приємний
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
На свою стоимость хорошие наушники.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
Дуже зручні у використанні, подобається звучання в них. Але через два місяці один навушник почав працювати тихіше і через пару днів зовсім перестав працювати(
- Достоинства:
- Практичність
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
Нормальні.
- Достоинства:
- Користуюсь пів року,непогані навушники,мені хватає заряду на два дні.
- Недостатки:
- Шаг переключення гучності великий.
- ЛадаОтзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
Якість звука не дуже, але для цієї ціни топ, мікро теж не дуже, але зійде. На шиї та у вухах не відчуваються, ніби народилася із ними. Основа гнучка та дуже поижмна на дотик, м'яка. Виглядають надійними. Прийшли не заряджені. Повністю зародилися за півтори години. Користуюся ними 2 години, 10% заряда пішло, залишилось 90%. За таку ціну навушники супер. Самі навушники на магнітиках. Якщо потрібні недорогі блютуз навушники, то раджу
- Достоинства:
- Ціна, швидка зарядка, дуже комфортні, м'які
- Недостатки:
- Не дуже крутий звук (баси не дуже як на мене, але в цілому супер) та мікро (при розмові вулицю чутно краще, ніж мене), важко відкривається порт для зарядки, не змогла нігтями зачепити((
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
Тиждень в користуванні. Законектились одразу, потім підключаються автоматично, включив і одразу в парі з телефоном. Зарядив один раз, 7 тренувань по 1 годині вже витримали, як далі не знаю але тиждень без підзарядки вже супер. Якість звука? Це звісно не преміум, але гучність і баси на гарному рівні. Обривів звязку не було жодного разу. За ці кошти ідеальний варіант
- Достоинства:
- За цю вартість краще не знайти