Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Смарт Часы T900 ultra 49 мм Smart watch black 8 серия черный смарт вотч ультра беспроводная зарядка

• Отзывы про товар продавца Chudo-Rich
  • Сніжана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Товар прийшов розпакований і в слідах використання.
    Моя вина, що не перевірила товар в точці видачі
    Але в інших продавців на кілька десятків гривень більше, але новий.
    Я розумію, що це китай, але потрібно вказувати, що товар не новий, а був у використанні. Дякую, подарунок зіпсовано.

Недостатки:
    Б/у товар
  • Смишко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Не рекомендується до покупки

Недостатки:
    Немає якості
  • Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

Не берите, батарею не держит совсем

• Продавец  Klever

Добрий день. Вірогідно, що розряджання може бути спричинене новими додатками або функціями, якими ви до цього не користувалися. Якщо ви нещодавно встановили нові додатки або активували нові функції, це може збільшити навантаження на акумулятор. Наприклад, функції, що використовують GPS, або додатки, що постійно оновлюються у фоновому режимі, можуть спричиняти більш швидке розряджання.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever

За таку ціну досить гарний варіант. Дисплей читається навіть в сонячну погоду, звичайно це IPS, але претензій не маю. Все працює. Досить якісна збірка. Загалом покупкою задоволений.

Достоинства:
    Ціна і якість 2 в 1.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.