Отзывы покупателей о Матирующий ВВ крем SPF 30 Smart4Derma Acne Balance 50мл

Оценка пользователей 3.79/5
  • Отзывы про товар продавца 100brend
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100brend

Маю жирну проблемну шкіру і цей вв не підходить: не матує, шкіра блистить вже через 15 хв, хоча інші бб та спф можуть тримати жирність цілий день. 2. Колись в мами був тональник з 90х і цей пахне так само і має таку ж консистенцію. 3. Тон дуже слабенький, мало що перекриває.
    4. Купувала коли було холодно, тобто він ні зимою ні літом не підійде, хіба для рук.
    Не знаю, може для сухої шкіри буде давати сяйво.

Достоинства:
    Гарно "веде" себе з декоративкою.
    Недостатки:
    Вище
  • Інга
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100brend

Взагалі не матує, навпаки обличчя наче маслом змастила ще й колір темний, гроші на вітер.

Достоинства:
    Немаж
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100brend

Нормальний крем, але тонуючий ефект дуже слабкий, і не матує

• Швед А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100brend

Замовляю другий раз. Але на цей раз колір відрізняється, від звичайного. Занадто темний.

Достоинства:
    Текстура
    Недостатки:
    Темний колір
  • Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Це дуже класний крем, у мене складна шкіра і розацея, мало що мені підходить, цей підійшов ідеально, шкіра в продовж дня не така жирна стала. Я задоволена дуже. Одразу заказала другий.

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Мені цей крем дуже підійшов, раніше замовляла пінку цього бренду і до неї поклали пробник , спробувала і залишила задоволена, тому і замовила. Відправили швидко. Дуже дякую.

Достоинства:
    Гарно матує шкіру
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Маю смуглу та проблемну шкіру і цей крем просто знахідка - бюджетна ціна, висока якість, зручний дозатор, не некомедогенний, приємно «лягає» на обличчя, матує протягом дня, з тонуючим відтінком.Тож здивована поганим відгукам

Достоинства:
    Якість, дозатор, ціна, колір
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Вирішила спробувати новий для мене денний крем. Мені не підійшов його колір. Він для смаглявих дівчат, тому моя світла шкіра не прийняла його колір( Після його нанесення складається враження, що лише обличчя засмагло на сонці.

Достоинства:
    Хороша продукція
    Недостатки:
    Занадто темна тональна основа для світлої шкіри
  • Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Крем не підійшов моїй шкірі. Колір не підлаштовується а лягає жовтуватою маскою, я ніби намастилась автозасмагою. Нічого не матує. А комунікація магазину то взагалі цирк.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не матує.
    Не підлаштовується під тон шкіри
    • Продавец  Daily Cosmetics

Не зрозуміли, в чому цирк комунікаціїї? ми Вам відповіли, що крем, який Вами був відкритий, і викорастаний не підлягає поверненню. Опис товару надано виробником, і Ваша думка стосовно відповідальністі характеристикам, заявлених виробником, є суб'єктивною. Ми є магазином, а не виробником цієї косметики. Крем продаємо майже щодня, і жодних нарікань.

• Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyEra
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Coolbabka_UA

Затемний колір. Для світлої шкіри не підійде.

• Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Coolbabka_UA

Мені подобається.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Добре матує шкіру,приємної консистенції)

• Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics

Дуже хороший бб крем. У мене комбінована шкіра, періодично висипи. Крем чудово маскує, матує, але не створює ефект маски. Шкіра весь день зволожена, виглядає здоровою і сяючою, але не жирною. Зручний флакончик

Достоинства:
    Маскує, матує, без ефекту маски, спф
    • Вікторія

добрий день! підкажіть будь ласка, чи не окислюється крем під час носіння? бо сильно боюся що буде жовтити(