- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну, таке, яка вартість такий і перфоратор.
Кріплення допоміжного патрона для сверління (патрон в патрон), тільки сміх визвало, все трясеться, центровка практично відсутня.
Якщо використовувати тільки для пробивання отворів в цеглі , можливо і пропрацює якийсь час, другий раз не купив би, попався на відгуки.- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Довго перераховувати, їх достатньо
- Валерий Р***
Хочу вибачитись перед виробниками даного виробу за попередній коментар.
Через півтора роки користування оцінив перфоратор, як такий, що має право на доволі хорошу оцінку.
Треба до нього привикнути, настроїтись .....
Доволі непоганий апарат, побудував за цей час літню кухню на дачі за допомогою цієї машинки, використовував як дриль, як перфоратор, як шурупокрут....
І в цілому справився з усіма поставленими задачами.
Однозначно рекомендую до покупки
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашніх потреб це те, що потрібно, можно навіть використовувати як шуруповерт
- Достоинства:
- Універсальність
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представитель поставщикаВітаємо. Дякуємо за Ваш відгук!
- Роман К***Продавец: Rozetka
Поставте фото від цього перфа, тут фото до моделі 2218, справжнє фото прикріпляю
- Достоинства:
- невідомо
- Недостатки:
- Фото від іншого перфоратора
Эксперт RozetkaДоброго дня, Роман! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Женя Д***Продавец: Rozetka
Отличный перфоратор за свои деньги если б ещё был аккумулятор и зарядка за эти деньги было бы супер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не обнаружено
- М.Ю.Продавец: Rozetka
Отличный перфоратор, мощный, выносливый, надежный. Работает в двух режимах, в обоих показывает себя отлично. Я доволен покупкой.
- Роман К***
На фото видно, що перемикач має 4 режима! Можете уточнити?