- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Дуже порядні, якість дуже хороша
- Достоинства:
- Рекомендую
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Виглядає дуже красиво, мені сподобалось все крім однієї мелочі одне отвєрстіє в мангалі не співпадає з таким же на опорі при зборці мангала змогла прикрутити тільки 3 болти. Також в посилку поклали ще шампури дуже гарні з дерев'яними ручками. Я вже на ньому готувала дуже зручно і головне продумана висота мангалу.
- Достоинства:
- Якісний метал, виглядає дуже гарно
- Недостатки:
- Доставка новою поштою дорогувата в мене вийшло 699,50грн.
- Олег М***
Підкажіть його розміри, будь ласка, ширину і довжину, висоту, дуже дякую
- Продавец КУМ
Розміри вказано в описі
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: КУМ
Отримав з доставкою на дом. Одразу зібрав. Комплектація повністю відповідає опису та світлинам. Є сітка для барбекю, кочерга, совок і решта деталей. Товщина металу жаровні на вигляд має три мм, а не чотири мм, але моє око може помилятися, буду вимірювати, хоча знаю, що три мм є саме тією величиною, з якої варто починати обирати мангал, не менше трьох мм. Тоді метал не прогорає. Пахне свіжою фарбою, але стоїть на вулиці, тому з цим проблем немає. Мені сподобався. Дрова маю. Запасся.
- Ігор Д***
Щойно провів вимірювання товщини металу жаровні штангенціркулем - товщина стінок варіювала від 4,1 до 4,4 мм. Чудово!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір
Чудовий мангал! Такий як і хотіли. Високий, міцний, стильний. Важкий, але колеса спрощують переміщення. Покупкою задоволені! Дякую магазину за швидку відправку!
- Достоинства:
- Вдала покупка
- Продавец Гострий_Вибір
Дякуємо Вам за такий приємний відгук і фото! Нам дуже приємно, що мангал Вам сподобався та повністю виправдав очікування. Раді, що оцінили його якість, міцність і зручність у використанні.
Бажаємо Вам багато смачних страв, гарного відпочинку та теплих вечорів у колі близьких!
З повагою, команда магазину «Гострий Вибір».
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір
Мангал супер
- Достоинства:
- Міцний, гарної якості
- Продавец Гострий_Вибір
Дякуємо за відгук!
Раді, що м
ангал вам зайшов і виправдав очікування
Готуйте із задоволенням — і нехай кожен виїзд на природу буде смачним
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір
Покупкою не задоволена на 40%! Доставка жахлива і оформлення доставки також, сама накладну переробила, бо не вірний адрес написали!!! Виріб ішов на подарунок, прийшов із запізненням, щей пакували не якісно, деталі прийшли з подряпинами… не рекомендую цього продавця!!! Шкода що повірили у позитивні віднуки!!!
- Достоинства:
- культурний дизайн
- Недостатки:
- Не підходить для природи без рівного покриття
- Продавец Гострий_Вибір
Доброго дня!
Дуже шкода, що у вас залишились такі враження.
Ми щиро вибачаємося за всі незручності — затримку доставки та ситуацію з упаковкою. Виріб відправлявся новим, і ми докладаємо зусиль для якісного пакування, але, на жаль, іноді пошкодження можуть трапитись під час транспортування. Подряпина жодним чином не вплине на функціональність мангалу, вона з часом затягнеться.
Щодо адреси — ми вказали саме ті дані, які були надані вами. Якщо там була помилка, можливо, вона виникла на етапі заповнення.
Ваш фідбек ми приймаємо до уваги й обов’язково врахуємо в подальшій роботі.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір
Мангал зроблено якісно. Дуже зручний у використанні. До «недоліку» можна віднести гайки на дні мангалу на які кріпляться ніжки, але це ж особливості конструкції тому на це не варто звертати увагу всі залишились задоволені. Рекомендую
- Достоинства:
- Товщина металу. Жар «тримає» добре