Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Набор посуды Edenberg Black 2 EB-9186 10 предметов

Оценка пользователей 4.9/5
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный

Дуже-дуже задоволена набором,користуючись вже пів року нічого не змінилося.Готую все і дуже якісний матеріал, нічого не пригорає.Оцінка 10 з10 !!!!!Рекомендую!!!

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный

Набір дуже гарний. сподобався. Готувати з ним одне задоволення.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный

Швидко доставлено,і посуд на перший погляд дуже якісний і гарний,мені дуже подобається.Посуд такий самий як на фото.

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный

Набір посуду на перший огляд чудовий. Поки не готували. При збірці вияснилося що в комплекті не вистачає 3-х гвинтиків для ручок каструлі. Все то нічого, перерили вдома все, таких не знайшли, вони специфічні. Розчарована.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд і на дотик чудовий набір
    Недостатки:
    Невистачає трьох гвинтів на ручки великої каструлі.
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Цвет: Черный

Дякую продавцю за набір посуду, все сподобалось. Дійсно нічого не пригорає. Посуд рекомендую.

• Продавец  Vishniashop

Дякуємо Вам

• Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Дружина в захваті. Цікавий дизайн. Приємні на дотик. Легенькі, як для посуду. В комплекті викрутка і гвинти (із запасом). Враження 9,9 з 10. Лише одне зауваження - «гуляє» резиновий ущільнович на кришках. Не критично

Доброго дня, Анатолій.
      Дякуємо за відгук і високу оцінку. Ущільнювач на кришках зйомний, для того, щоб можливо було з часом, при необхідності видалити залишки жиру. Можливо тому, Вам здається, що він "гуляє".
      Будемо раді бачити Вас знову, серед наших покупців. Приємного користування посудом!
      З повагою, магазин "Управдом".

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Черный

Суто перші враження:
    Почну з невеликого мінусу
    Посуд 9\10 є нюанс в тому що отвори під ручки на деяких кастрюлях трохи не співпадають, але це не критично все збираєтся і стає на свої місця

З плюсів це вигляд, покриття, сам набір доволі продуманий, навіть викрутка йде в комплекті, ручки приємні на дотик.

Окрема подяка продавцю, передзвонили дуже швидко та швидко відправили)

• Продавец  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, завжди раді Вам допомогти.
      Миру Вам і гарного дня!

• Юрий С***

Доповнюю через пару місяців користування)
      деякі кастрюлі і сковорідка використовуєтся кожен день, як на електричній так і на газовій плиті все відмінно, покриття не царапаєтся, нічого не пригорає, нічого не прикипає. Миєтся все легко. 10\10

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Черный

Все супер якість товару сервіс рекомендую.Дякую!!!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Купували набір у подарунок. Після того, як його склали, виявилось, що гвинт для ручки та частина ручки для однієї з кришок відсутня. Були трохи розчаровані. Чи можна отримати заміну ручки, щоб можна було використовувати кришку?

Достоинства:
    Якість покриття, гарний дизайн
    Недостатки:
    Не вистачає однієї деталі до ручки кришки
    • Продавец  УправДом

Доброго дня, Анастасія.
      Дякуємо за відгук, та шкодуємо, що так сталось. На жаль інколи трапляються такі ситуації з різних причин, але ми обов'язково в найкоротший термін вишлемо Вам недостаючі частини, не хвилюйтесь будь ласка.
      З повагою, магазин "Управдом".

• Анастасія С***

Велика вдячність працівникам, які швидко зреагували на даний недолік, хоча це була не їхня вина, а виробничий брак, та надіслали деталь, якої не вистачало. Раджу всім - доступні ціни та гарна якість!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Черный

Набір посуду дуже сподобався, готувати з ним - одне задоволення. Нічого не пригарає, миється легко, більше місяця користуємось, все на висоті.

Окремо дякуємо продавцю, швидка відправка, гарне відношення, надійна упаковка

Достоинства:
    Висока якість посуду
    Робота продавця
    Швидка доставка (у відділення розетки)
    Викрутка у комплекті
  • Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Почти 2 года в пользовании данный набор, служит на ура, при правильном использовании до сих пор нет сколов и царапин.

Достоинства:
    Еда не пригорает, ручки не нагреваются
    Недостатки:
    Изредка при слишком больших температурах нагрева посуды - пахнут ручки
    • Сергей

Ручки резиновые можна снять??там металлические?

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный

Готувати одне задоволення, швидко розігрівається їжа, нічого не пристає. Довго держиться тепло. Кришки щільно прилягають.

Достоинства:
    Якість на висоті
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный

Дизайн очень красивый, внешний вид пока радует ну самое главное посмотрим какие они будут через время хотя бы через полгода,ну а так пока всё нравится

Достоинства:
    Внешний вид,литой алюминий
    Недостатки:
    Через полгода пользования посмотрим
    • Олена С***

Добрий день, як вам якість товару з часом ? Чи попадає бруд в декор зовнішній? Легко мити ?

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Мы уже пользуемся год этим набором, никаких нареканий нет, ничего не облезло и все так-же справляешься со своими антипригарными свойствами. Отличный набор.

Достоинства:
    Эстетически одно удовольствие

Добрый день, Анастасия.
      Огромное спасибо за отзыв и высокую оценку. Мы очень рады, что Вы получаете удовольствие от использования нашей посуды. Желаем хорошего настроения и будем очень рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Черный

П'ять діб, політ відмінний! Посуд просто бомба. Швидко готується їжа, довго тримається тепло. Поки що зауважень немає. Швидко оформлене замовлення та гарна доставка вчасно залишає бажання оформити замовлення саме у цього продавця

Достоинства:
    Дизайн, зручність, якість
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Анастасия Г***

Здравствуйте! Подскажите, как Ваши ощущения от набора спустя время? Выбираю для себя, часто через время люди разочаровуются, т.к "вылазят" недостатки..

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Продавець доволі швидко вийшов на контакт.
    Каструлі відповідають заявленій якості доставили без жодних сколів та царапин.
    В експлуатації біля 10 днів, за цей час дефектів не виявлено.
    Рекомендую даний набір і продавця)

Достоинства:
    Якість = Ціна

Доброго дня, Андрій.
      Щиро дякуємо за відгук. Впевнені, що цей посуд буде приносити Вам задоволення багато років.
      Бажаємо гарного настрою, з повагою магазин "Управдом".

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

На первый взгляд очень даже ничего, продавец связался и отправил сразу, посмотрим как будет в быту, и в посудомойке я бы не рекомендовал мыть, так как ручки, ручка крышки и канты крышки, которые как оказалось резиновые, могут прийти в негодность...

Достоинства:
    Дизайн, цена
    Недостатки:
    Пока не нашел
    • УправДом

Добрый день, Олег.
      Спасибо за высокую оценку и отзыв. Ручки и ободок на крышках изготовлены из силикона. При желании силиконовые кольца можно снять с крышек, для того, чтобы вымыть остатки пищи, которая может под них попасть.
      Желаем Вам хорошего настроения!

• Тимур Х***

И как в быту?

• Анастасия Г***

• Пашкова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Набір дуже гарний. Чудовий в використанні. Задоволенна покупкою.

Достоинства:
    Стильний дизайн. Чудові каструлі
    • УправДом

Доброго дня, Лілія.
      Гарно дякуємо за відгук! Впевнені, що цей посуд буде приносити Вам радість від використання на протязі довгих років. З нетерпінням будемо чекати нові замовленння.
      Бажаємо Вам гарного настрою!
      З повагою, магазин Управдом.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

В посудомоечной машине мыть можно?

Добрый день, Олег.
      Да, этот набор посуды можно мыть в посудомоечной машине.
      Желаем Вам хорошего дня!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Готувати на них одне задоволення, швидко розігрівається їжа, нічого не пристає, якість на висоті

Достоинства:
    Якість на висоті
    Недостатки:
    Відсутні
    • УправДом

Доброго дня, Олександр.
      Щиро дякуємо за чудовий відгук. Бажаємо Вам гарного настрою, та чекаємо нових замовлень в нашому магазині.
      З повагою, Управдом.

• Олег Б***

Класс

Достоинства:
    Качество отличное

Добрый день, Олег.
      Благодарим Вас за высокую оценку, для нас очень важно получать обратную связь от покупателей.
      Желаем хорошего настроения и надеемся, что Вы станете нашим постоянным покупателем.

• Алена Т***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Очень и очень хорошие кастрюльки! Пользуюсь уже пятый месяц. Неимоверно красивые, все завидуют! Пока нареканий нет. Надеюсь, прослужат долго!

Достоинства:
    Красивые
    Недостатки:
    Часто окисляется дно и нужно вытирать чёрный налёт. Я уже привыкла. Сначала не могла понять, почему одежда и полотенца грязные ))
    • Продавец  УправДом

Добрый день, Алена.
      Большое спасибо за отзыв и высокую оценку. Желаем Вам хорошего настроения и будем рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.

• Ірина в***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

А яка різниця між набором,який я коментую і моделлю EB-9185 ,поки бачу тільки в ціні?

Доброго дня, Ірино.
      Набори відрізняются зовнішнім дизайном. Також в наборі EB-9186 в ручках каструль є силіконові вставки, яких немає в наборі EB-9185. Обидва набора дуже якісні, мають надійне антипригарне покриття. Сміливо радимо Вам купувати будь який з них.
      З повагою магазин "Управдом".

• Тетяна
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Чи можна даний посуд використовувати в духовці разом з кришками?

Доброго дня Тетяно.
      Для використовування у духовці разом з кришкою потрібно зняти ручку з кришки. Але Ви можете легко замінити кришку звичайною фольгою і таким чином використовувати посуд у духовці. Посуд дуже якісний і фунціональний.
      Дякємо за увагу до нашіх товарів, та бажаємо Вам гарного дня.

• Андрей К***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Подскажите пожалуйста для индукционной плиты подходит?

Добрый день, Андрей.
      Подходит, более того в данной модели используется новинка - Turbo Induction, это новый цельнолитой алюминиевый диск, который повышает энергоэффективность при использовании на индукционных плитах на 35%. Более подробно смотрите в описании к товару.

• Анастасия В***

да. у меня такой и пользуюсь на индукционной

• Оксана Ч***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Яка країна виробник цього посуду?

Доброго дня, Оксана.
      Даний посуд виробляється у Китаї, але під наглядом європейського власника бренду Edenberg. Посуд дуже якісний, нічим не поступається відомим та дорогим брендам.

• Елизавета Н***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

На крышках черная оконтовка, из какого материала?
    Можно мыть в посудомоечной машине эти кастрюли?

Добрый вечер, Елизавета.
      На крышках окантовка сделана из силикона. Данную посуду можно мыть в посудомоечной машине.

• Василь Г***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Чи можна даний посуд використовувати у духовках і при якій максимальній температурі. Дякую.

Доброго дня, Василь.
      Даний набір посуду можливо використовувати у духовках. Виробник радить використування при температурі до 220-230 градусів.

• Яна К***
    Продавец: УправДом. Цвет: Черный

Чи можна використовувати цей посуд для духовок?

Добрый день, Яна.
      Данный набор посуды можно использовать в духовке. Рекомендуемая производителем тем-ра до 220-230 градусов.