- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Latyno-Furniture. Цвет: Желто-фиолетовый
В вілому гарна дитяча поличка, функціональна, але при збірці зіткнулись з складностями:
Задня стінка вирізана нерівно, як з під сокири, та немає розмічень під рейки шухляди і лицьових панелей, що ускладнило значно збірку.- Достоинства:
- Гарна поличка, якщо ти мав набиту руку у збиранні меблів)
- Недостатки:
- Задня стінка вирізана нерівно, як з під сокири, та немає розмічень під рейки шухляди і лицьових панелей, що ускладнило значно збірку.
- Оля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Latyno-Furniture. Цвет: Желто-фиолетовый
Стелаж дуже гарний та зручний.
- Достоинства:
- Не займає багато місця, але при цьому місткий
- Недостатки:
- Виробник не доклав шурупів для збору ящиків.
- Продавец Latyno-Furniture
Дякуємо за відгукоо
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSmartik
Стелаж ми забрали 8.08 з нової пошти.
Але одразу не збирали, бо я народила дитину, і було не до нього.
Коли зібрали, 25.08 виявили що не вистачає 4х єврогвинтів. Я одразу написала менеджеру.
На що мені почали розказувати: що такого бути не може, що можливо ви загубили , або НП.
Всі гвинти були в одному пакеті. Були висипані в контейнер, щоб не розгубились.
Пошукайте ще, якщо що я відправлю вам, або гроші . Або гвинти.
Я сказала що гроші мені не потрібні, відправте 4 гвинта.
Наступного дня 26.08 менеджер спитав куди доставити. Я надала дані нп.
І ніхто нічого так і не відправив.!!
Стелаж виглядає не погано, але зроблен не дуже. Саме матеріали.
Тут замовляти більше не буду! - Варвара П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSmartik. Цвет: Белый
Стеллаж хороший, понравился и нам с мужем и родителям и ребенку. Все было в комплекте инструкция тем более. С появлением стеллажа в комнате стало больше места
- Диана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSmartik. Цвет: Белый
Якість жахлива, всюди сколи, інструкції як збирати ящики немає, евро гвинтів не вистачає. Замовляли нові передні стінки на ящики, на них немає дірочок куди що кріпити, потрібно міряти самому, також потрібно самому здогадатися куди кріпити висувні штуки на ящиках, бо інструкції знову ж, немає. Коротше кажучи, зовсім не рекомендую, додаю декілька фото, але сколи є на кожній поличці.