Отзывы покупателей о Набор пуходерка и расческа для кошек и собак по уходу за шерстью и подшерстком VMHouse щетка односторонняя 11 х 20 см розовая + в комплекте гребень для вычесывания шерсти (0013-0023)

Оценка пользователей 4.87/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  позитивний ~88%, нейтральний ~9%, негативний ~3%
    Відгуки покупців про пуходерку переважно позитивні. Покупці відзначають високу ефективність у вичісуванні шерсті, зручність використання, якість виробу та задоволення домашніх улюбленців. Особливо виділяють комфорт у використанні, легкість очищення щітки, стильний вигляд, а також хороший сервіс і швидку доставку. Невелика частина відгуків містить зауваження щодо матеріалу ручки або роботи механізму видалення шерсті, але вони поодинокі. Загалом, товар отримує гарні оцінки і часто рекомендується іншим власникам тварин.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Очень хорошо вычесывает шерсть. Котику нравится в качестве массажа. Легко по кнопке шерсть отделается от самой расчески. Всем довольна.

Достоинства:
    Легко отделяется вычесанная шерсть от расчески
  • Анастасія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Товаром задоволена. Добре що в додатку ще був гребінець, разом дуже зручно користуватися.

Достоинства:
    Зручні
  • Наталія

Набір сподобався

Достоинства:
    вичісує хорошо, не царапає шкіру кішці
    Недостатки:
    не помітила
  • Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Беру цей товар в другий раз, перший залишився в іншому місті. Гребінці плоский та об’ємний дуже зручні та міцні, вони безболісно вичісують залишки волосся та вовни мого песика. Товар заслуговує нагороду «Товар вищої якості», купуйте та користуйтесь із задоволенням.

Достоинства:
    Я хочу
  • Крістіна П***

Все супер, коту подобається

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Пуходерка гарна, але в комплекті не було гребінця для вичісування шерсті тому оцінка 3

Недостатки:
    Не йшов гребінець для вичісування шерсті
  • Алла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Кіт задоволен як його розчісують.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Отличный набор - котёнку понравился. Быстрая доставка. Всё супер!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Недовго вона жила, майже одразу щіточки погнулись і вже не можна було користуватись кнопкою. Викинула. Ще була завелика для нормального кота. Мабуть підходить великим породам чи собакам

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Погана якість
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо Яно,

Хочемо звернути увагу, що пуходерка з кнопкою самоочищення розрахована на делікатне та регулярне використання. Ми рекомендуємо застосовувати її 1–2 рази на тиждень у звичайний період та 2–3 рази на тиждень під час линяння, без надмірного натиску. При надлишковому натискані зубчики можуть деформуватися, що впливає на роботу кнопки очищення.

Щодо розміру — дана модель дійсно більш універсальна та підходить як для котів із густим підшерстям, так і для середніх та великих порід котів або собак. Для котів дрібних порід може бути комфортнішою компактніша щітка.

Більшість наших покупців відзначають ефективність вичісування та значне зменшення линяння при правильному використанні. Також радимо у перші рази заохочувати улюбленця ласощами після процедури, щоб сформувати позитивне ставлення до догляду.

Якщо виникають питання щодо підбору інструменту саме під Вашого улюбленця — Ви завжди можете звернутися до нас у зручний для Вас спосіб, ми з радістю допоможемо підібрати оптимальний варіант.

• Никита Л***

Ок

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Удобнее инструмента не придумаешь. И кошечка очень довольна

Достоинства:
    Очень удобно пользоваться.
  • Олександра Г***

Гарні щітки

• Янина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

«Отлично вычёсывает подшёрсток, шерсти в доме стало заметно меньше.

«Щётка лёгкая, удобно держать в руке, собака и кот даже не сопротивляются Рекомендую !!!!!

Достоинства:
    Супер Рекомендую
  • Микита І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Відправили швидко, прийшло все в ідеалі, кошак не задоволений, а от ми - дуже!)

Достоинства:
    На диво якісний пластик
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Мирослава А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Придбала і користуюсь... улюблениці подобається спочатку дивувалась, а потім звикла і навіть муркотить... линька проходить набагато приємніше ніж з дешевими китайськими пластиковими рукавичками.
    Дякую за потрібну і корисну річ.

Достоинства:
    Замість масажної щітки як два в одному...
    Недостатки:
    За таку ціну начебто нема недоліків
  • Олександра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Чудова щітка, добре вичісує, собаці подобається!

• Алексей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Отличная,качественная и удобная пуходерка! Заказ был быстро обработан и отправлен

Достоинства:
    Качество
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Класна і бюджетна штукенція для кішечки та котика)
    Наша киця у захваті!
    Швидка доставка,вічливий продавець.
    Користуємось біля місяця ,нічого не ламається)
    Радимо)

Достоинства:
    Бюджетність,ефективність,якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Гарне обслуговування, швидко зв'язалися та відправили. Пуходерка сподобалася кицику. Гарно та не болюче вичесує шерстку

Достоинства:
    Легка в застосуванні
    Недостатки:
    Не має
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Не знаємо як киця, ми задоволені, тепер пух збираємо щоб він не розповсюджувався по кімнаті. Пуходерка якісна і практична річ, зручно чистити. Дякуємо.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дякую за корисну річ для пухнастика

Достоинства:
    Зручність у користуванні і задоволення котика
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Замовляла пуходерку, наша киця дуже задоволена.

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Зручна, красива , якісна пуходерка вперше кішка не тікає , я дуже задоволена покупкою , магазину також вдячна за швидку доставку і чудовий товар

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Моя киця вподобала цю пуходерку з першого нюха та дотику. Кожного дня нагадує мені , що потрібно чисати. Після вичисування стала дуже м'якенька і на підлозі і меблях шерсть відсутня "урааа". Рекомендую

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Набір дуже зручний! Перший раз мої коти не тікають,коли я до них наближаюсь,щоб вивести )!

• Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Классная удобная очень. Спасибо.

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Норм щетка, только ручка пластиковая а не резиновая, как у меня на старой, и механизм снятия шерсти не очень хорошо работает(надо сильнее давить на кнопку)
    4/5

Достоинства:
    Норм чешет кота
    Недостатки:
    Пластиковая ручка и Механизм
  • Дима М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Быстрая доставка, качество обслуживания, идеально справляется со своей задачей.
    Колтунов у кошки уже нету, и лишняя шерсть тоже вычесана этой расчёской

Достоинства:
    Хорошо справляется с колтунами,фунуция кнопки, очистка шерсти на расчёске, на 100% убирает выпавшую шерсть, свалявшуюся шерсть у кошки.
    Недостатки:
    Нету
  • Дзвінка
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Добре вичісує шерсть, як би не ця похудерка то замість собаки ходила би чупакабра)))

Достоинства:
    Гарна похудерка шей гребінець йшов в комплекті
  • Надежда С***

супер

Достоинства:
    Все супер
  • Леся В***

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Дуже добра щітка,рекомендую.У нас Джек Рассел,і саме ця щітка підійшла,хоча до цього ще 2 купували.

Достоинства:
    Гарно вичісує і зручна,і не агресивна .
  • Каріна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Чудова щітка, гарно справляється зі своєю функцією! Дякую

• Руслан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Это работает. Один кот кайфует а второй начинает играть не вычесать .А шэрсть чешет понемногу. Главное что кот в восторге

Достоинства:
    Коты довольны .Только каждый по своему)))
    Недостатки:
    Непонял для чего в подарок проволочный гребешок
    • Олександра Г***

Гребінцем дуже зручно вичісувати бліх кошеняті

• Маряна М***

Дуже добре вичісує шерсть

• Олег З***