- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний органайзер,рекомендую
- Достоинства:
- Зручний
- Вікторія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний органайзер ,якість відмінна,все як очікувала
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не поганий орагнайзер, добре виглядає
- Ира Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий органайзер, не дорого і гарно.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Звичайний органайзер. Для своєї варстості чудовий!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Товар вартує своїх грошей за знижкою, але якість бажає кращого. Як на мене. Краще переплатити, і отримати більш якісний органайзер. Подарувала мамі
- Достоинства:
- Стильно виглядає
- Недостатки:
- Серветки не можна достати однією рукою, треба притримувати іншою, бо дуже хитка, хоч і заповнена
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Багатофункціональний.
- Достоинства:
- Можна використовувати по різному.
- Продавец VM HOUSE
Оксано, щиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. З повагою VMHouse.
- Стас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороша річ. Якість чудова.
- Продавец VM HOUSE
Стасе, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.
- Наталя Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Зручний органайзер. Зроблений із якісного матеріалу. Рекомендую!
Доброго дня, Наталіє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що органайзер виправдав Ваші очікування своєю зручністю та якісним виконанням. Ми завжди робимо все можливе, щоб наші товари поєднували практичність і високу якість, тому раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо Ви шукаєте додаткові рішення для організації простору або інші товари для дому, запрошуємо переглянути наш асортимент: ссылка. Впевнені, що серед наших пропозицій знайдете ще багато корисних речей!
Дякуємо за рекомендацію, будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Зручна та компактна підставка. Всі дрібниці вмістилися.
Аліно, доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що підставка для косметики та дрібниць допомогла Вам впорядкувати простір і всі необхідні речі зручно розмістилися. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари були максимально функціональними та компактними, щоб робити Ваш побут ще більш комфортним.
Якщо Ви зацікавлені в інших органайзерах або товарах для зберігання, запрошуємо переглянути наш асортимент: ссылка. Ми впевнені, що зможемо запропонувати Вам ще багато корисного для дому!
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класний органайзер. Тепер на столику у ванній чистота та порядок. Обожнюю коли всі речі впорядковані!
Шановна Світлано,
Дякуємо за Ваш відгук щодо нашого органайзера для серветок! Ми вдячні за вашу оцінку та цінні коментарі. Ваша думка є надзвичайно важливою для нас. Бажаємо повідомити, що у нас є й інші органайзери для побуту, які можуть бути Вам цікаві. Запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом за посиланням: ссылка. Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання або побажання, будь ласка, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Ще раз дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Допомогла мені організувати простір. Рекомендую всім, хто цінує порядок і практичність!
- Достоинства:
- Естетичний вигляд, економія простору.
- Недостатки:
- Ні
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Руслане!
Щиро дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом! Дуже приємно чути, що наш органайзер для косметики та дрібниць допоміг Вам впорядкувати простір і відповідає Вашим вимогам щодо естетики та практичності. Ми завжди прагнемо поєднувати функціональність із стильним дизайном, тому раді, що Ви це оцінили.
Запрошуємо Вас ознайомитися з іншими нашими органайзерами та товарами для дому, які допоможуть підтримувати порядок і комфорт. Весь асортимент можна переглянути за посиланням: ссылка. Впевнені, що знайдете ще багато корисного для себе!
Дякуємо за рекомендацію, і будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів.
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже гарна та практична річ в домі
Мега зручно коли всі потрібні речі в одному місці. Всім рекомендую!!- Достоинства:
- Приваблива, компактна, зручна.
Євгеніє, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Органайзер для косметики.