- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Хороший и качественный
- Достоинства:
- Хороший и качественный и це моё мнения
- Недостатки:
- Немае
- Продавец vKarakUliLux
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Парасолька напівавтомат складана чорна парасолька чоловіча та жіноча від дощу та сонця
, Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш vKarakUliLux
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Отличный зонт! Все работает! Мне все нравиться!!
- Достоинства:
- Прочность
Компактность - Недостатки:
- Продавец vKarakUliLux
Доброго дня Євген! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Парасолька напівавтомат складана чорна парасолька чоловіча т , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш vKarakUliLux
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Товаром задоволенні, купляв для дружини, сподобався, виконує свою функцію, на вітру не "переламується" продавця рекомендую, відправили швидко, приїхало на наступний день!
- Достоинства:
- Ціна, якість, стійкий на втру
- Недостатки:
- Поки не помічено
- Продавец vKarakUliLux
Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніПарасолька напівавтомат складана чорна парасолька чоловіча та жіноча від дощу . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Сподіваюсь не розчаруюсь
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Досить хороша парасоля. Випробував в сильний дощ з вітром, трохи промокає, але тільки тоді, коли злива була просто стіною. Потім випробовував в душі то не промокав, отже треба дуже сильної зливи щоб промок матеріал купола. Система антивітер працює норм - парасолю просто вивертає назовні якщо за вітром поставити і не ламає конструкцію, якщо тримати проти вітру то система досить непогано справляється.
Матеріал спиць карбон, що дуже добре бо не будуть ржавіти (завжди шукаю парасолю зі карбоновими спицями). Матеріал ручки пластик із нанесеним шаром софт тач, але, маючи досвід з такими ручками, він через певний час буде злізати. Хоча я спробував його знизу подряпати то він не дряпався)))) може і послужить довше. Плюс на ручці є вставка типу під карбон (ну, спиці ж карбон)))
Майте на увазі, що пружина досить сильна і парасоля різко розкривається, тому, маючи негативний досвід з поломкою кнопки відкриття, притримую за механізм рукою при відкритті, так сама кнопка довше проживе. Коротше, я задоволений.
П.С. мало фото в оголошенні то я сфоткав з усіх боків, щоб Ви мали уявлення як вона виглядає)))- Достоинства:
- Хороший матеріал купола, досить дієва система антивітер, спиці карбон і їх десять.
- Недостатки:
- Ручка з шаром софт тач, який з часом може злізати. Хоча й не факт)))
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день Василь! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині!
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Хороший зонт. Посмотрим сколько прослужит
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Хороша міцна парасолька добре пережила перший дощ з вітром
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
хороша парасолька зручна що можна завжди з собою в рюкзаку носити
- Юра О***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Гарно виглядає добре пройшов уже перші дощі, хороша парасоля
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день, Юра! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX
- валентина л***Продавец: vKarakUliLux. Цвет: Черный
Рекомендую купить
- Достоинства:
- Лёгкий удобный зонт. Пользуюсь 4 месяца. Все хорошо.
- Недостатки:
- Недостатков не обнаружено
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасоля прийшла ціла, не поламана, без дирок.
Дану парасолю використовував 2 рази, проти сильного дощу вистояла не зламалася на скільки довго прослужить невідомо.- Достоинства:
- Ціла, за свої гроші хороший варіант.
- Недостатки:
- Трохи хитається в розкритому положенні але це в майже всіх парасолях так.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Волосюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Гарна, якісна парасоля за приємною ціною.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча парасоля напівавтомат чорна . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Якісна парасолька!
- Достоинства:
- Якість,ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Валерій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Приємна ціна. Набагато дешевше, ніж в інших продавців.
- Достоинства:
- Не вириває під час вітру, гарно тримати в руках, зручний та компактний, вміщується в сумку
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Пряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька прийшла гарно упакована. Доставили дуже швидко. Парасолька гарної якості, все чудово. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, надійне пакування, якість
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Пряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
ТОП за свої кошти
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Непоганий зонт. Зручний.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня,Оксана. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Игорь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Гарна парасолька міцна ,зручна ручка .
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Повірила в гарні відгуки,але виявилось не так,ручка шатається як недожата,від невеликого вітру пригає
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Інна! Іноді ручка може здаватись нестійкою, якщо фіксатор встановлено не до кінця. Рекомендуємо перевірити місце кріплення та фіксатор — зазвичай після щільного затягування парасоля стоїть стабільно навіть при вітрі.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Отримала парасольку, красива, стильна та міцна!
Пройшла випробовування дощами та вітром!
Порадувала швидка та безкоштовна доставка до відділення «Розетки».- Продавец UNi Lux
Доброго дня,Катерина Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніыйЧоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер", Пряма ручка Чорний 345-1 .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Инна З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Все добре
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Інна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька зручна та якісна.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не вияв
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юліан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Виглядає якісно та надійно. Думаю, що довго прослужить
Не соответствует
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені
Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька. Досить якісна як на свою ціну.
- Достоинства:
- 10 спиць, антивітер
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Сподобалась
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька гарна,напівавтомат, працює добре,дякую продавцю,який хвилюється за свій товар
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Придбала недавно.
Користувались один раз.
Працює добре.Соответствие указанным размерам
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Надія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Чоловіча складана парасолька-напівавтомат, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- СЕВЕРИН З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Недуже маю з чим рівняти(це ж просто парасоля), але по відчуттю така нічо.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат.Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Якісна парасолька за ці гроші! Товар рекомендуємо
- Достоинства:
- Якісно зроблено, приємний матеріал
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Рекомендую. Гарна команда. Оперативність на високому рівні
- Продавец UNi Lux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Микита І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
міцна парасоля дуже зручна
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька, міцні спиці, компактна. Чохол фіксується
- Василь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Класна парасолька, міцна вітри витримує супер, зручно лежить у руці
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
чоловікові подобається міцно тримається
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Соломія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька хороша