Отзывы покупателей о Домашняя одежда ISSA PLUS 13667 M оливковая (issa2007682527335)

Код:  412720113
Оценка пользователей 4.88/5
  • Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный

Костюм дуже сподобався, добре сидить, виглядає супер

Достоинства:
    Приємна тканина, виглядає гарно
    • Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Антоніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 3XL. Цвет: Оливковый

Чудово! Дуже комфортний одяг

• Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Антоніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Супер! Дуже зручно

• Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Элла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бордовый

Навіть не роздумуйте,якість перевищує ціну.Тканина м'яка,але щільна,скриває всі недоліки.Струнить дуже

Достоинства:
    Тканина і якість

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Бордовый

Костюм суперовий .Це навіть не піжама, а елегантна, гарна річь. Якість на висоті. РЕКОМЕНДУЮ!

Недостатки:
    Немає кишень.

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Бордовый

Виглядає так само, як на фото, колір фантастичний. Розмір відповідає заявленому, тканина мʼяка, приємна на дотик. Як виглядатиме надалі, буде зрозуміло пізніше, наразі покупкою більш ніж задоволена.

Достоинства:
    Відтінок, якість матеріалу, приємна акційна ціна
    Недостатки:
    Поки їх не бачу

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Зеленый

Дуже гарна піжама, ніжна, мягенька і колір як на фото. Задоволена покупкою

Недостатки:
    Хіба що ціна)

• Чечура Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Зеленый

Доброго дня!
    Отримав піжаму вчасно. На вигляд дуже красива та тепла. Дівчина була в захваті. Але мінуси з'явилися майже одразу.
    Широка резинка на поясі зовсім не прошита, перекручується. Потім зовсім порвалася в середині, сзаду. Тепер не розумію, чи є гарантія якась, чи віддавати в майстерню, відпороти пояс, та вставляти резинку?
    За ці гроші хотілось отримати якісний товар Українського бренду, але, маємо що маємо, нажаль.

Достоинства:
    Стильно, тепло
    Недостатки:
    Неякісний пошив