- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Взагалі перша моя покупка на Розетці. Все швидко, лего набор здивував, що такий великий.. зазвичай велика коробка -не означає що великий конструктор.
Дитина задоволена. Буду купувати ще.- Достоинства:
- Великий набір.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук і довіру до першої покупки в нашому магазині. Раді, що конструктор виявився таким великим та сподобався дитині. Цінуємо, що відзначили переваги набору. Бажаємо цікавих ігор та будемо раді бачити вас серед постійних покупців!
- Поліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Цікавий конструктор, малому дуже зайшов. Ми раді, бо не сидить в телефоні, а грається.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Ліля Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Мій поціновувач майнкрафту був дуже радий цьому конструктору, тепер постійно грається тими чоловічкамиі проводить битви))
- Достоинства:
- якісний
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Поліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Конструктор якісний, дизайн супер. Мені та моєму братові дуже сподобалося.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Гарний конструктор, дитині дуже сподобався, всі деталі гарно кріпились, всього вистачало
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Класний яскравий конструктор, гарна якість і ціна хороша. Купували на подарунок, дитина задоволена. Вже декілька раз зібрав і розібрав конструктор.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Діана З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Набір хороший, купували дитині на день народження. Дитина 6 років самостійно зібрала. До покупки рекомендую.
- Достоинства:
- Цікавий конструктор
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Конструктор з хорошого пластику, з'єднується міцно, нічого не бовтається. Для любитетів серії minecraft рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний пластик, деталі добре з'єднуються
- Продавец opsale
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Давид К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже раджу! Достойний набір, всі деталі на місці. Все розкладено по пакетикам, зрозуміла інструкція, ніяких сторонніх запахів. Всі механізми працюють, деталі добре щільно сідають. Дитина 8 років, все зібрала за годину сама. Ціна казка! Рекомендую!
- Достоинства:
- Відмінний якісний конструктор
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец opsale